Kremy z filtrem do twarzy

Avon Care, Sun + Face, Shine Control Sun Cream SPF 50 Matujący krem nawilżająco-ochronny do twarzy SPF50

• 10 lipca 2024 o 12:00
    Dobry SPF na twarz
    Avon Care Sun Face polecam każdemu kto poszukuje czegoś co ładnie się wchłania, nie robi efektu maski pod makijażem, świetnie chroni przed słońcem i cudownie pachnie. Używam go codziennie, ponieważ mam problemy z przebarwieniami oraz buźką która opala się na czerwono. Odkąd używam tego kremu z filtrem, moje kłopoty z różnym kolorytem skóry po opalaniu się skończyły. Jest wydajny, myślę że jedno opakowanie wystarczy na całe lato.
    Zalety:
    • Skład
    • SPF 50
    • Brak efektu maski pod makijażem
    • Wygodna aplikacja
    U konsultantki
  • 2 czerwca 2020 o 19:34
    Wysoki filtr świetnie chroni buzię
    Moja cera jest mieszana, bardziej z tendencją do przetłuszczania i wyprysków. Niestety ten krem nie do końca ją matuje. tak jakbym chciała... Fajnie nadaje się pod makijaż. Lubię go używać już od maja, do samego września. Świetnie chroni buzię przed promieniami słonecznymi, za to duży plus. Po nałożeniu podkładu, czy kremu BB, nie waży się, a nawet utrwala makijaż. Niestety co do matowienia to nie jestem przekonana. Po kilku godzinach moja skóra na nosie, czole i brodzie i tak i tak się świeci, ten krem tego nie powstrzyma... Natomiast nawilża! Nie podrażnia mojej cery, nie powoduje powstawania nowych wyprysków. Jest lekki i przyjemny, niewyczuwalny na twarzy i pod makijażem. Ogólnie polecam, ale jeśli buzia się baaaardzo przetłuszcza to odradzam.
    Zalety:
    • nawilża
    • fajna baza pod makijaż
    Wady:
    • nie matuje
    U konsultantki