Szampony do włosów

Ronney L-Arginina Complex, Anti Hair Loss Professional Shampoo Szampon do włosów słabych i nadmiernie wypadających

• 27 lutego 2025 o 11:07
    Polecam
    Szampon jak szampon, nie ma co wychwalać, ale też nie ma co marudzić. Oczywiście stosowałam szampany wzmacniające, które za dużo mniejsze opakowanie kosztowały sporo więcej. Efekt na włosach był ten sam. Szampon dobrze się pieni, ma przyjemny zapach. Stosunek ceny do jakości uważam za odpowiedni.
    Zalety:
    • Duże opakowanie
    • Dobra cena
    • Przyjemny zapach
  • 9 sierpnia 2021 o 15:41
    Szampon do włosów wypadających
    Po stosowaniu szamponu przez miesiąc muszę stwierdzić że włosy już aż tak nie wypadają ,ale niestety zaczęła mnie swędzieć skóra głowy ,a po zmyciu szamponu włosy są bardzo porowate i bez odżywki nie byłabym ich rozczesać.Zapach ma bardzo ładny i super się pieni .
    Zalety:
    • Dobrze się pieni
    • Ładny zapach
    • Niweluje wypadanie włosów
    Wady:
    • Podrażnił skórę głowy
    • Porowate włosy po umyciu
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 1 lutego 2020 o 15:05
    Tragedia
    Miał pomóc moim suchym włosom,a przyczynił się do powstania kołtunów, wysuszenia włosów. Ma męski zapach. Nie polecam. Kolejny raz sprawdza się zasadą,że niska cena to niska jakość. Szkoda czasu,kasy i środowiska .
    Zalety:
    • Nic
    Wady:
    • Wszystko