Szampony do włosów

Nature Box Szampon do włosów z olejem z oliwek

Nasi użytkownicy zostawili 344 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 11 kwietnia 2025 o 15:24
    zawiodlam sie
    Kiedy postanowiłam wypróbować ten szampon, miałam nadzieję na coś, co dobrze nawilży moje włosy i doda im blasku. Niestety, po kilku użyciach zaczęłam zauważać, że moje włosy stały się suche i szorstkie. Mimo że ma w składzie olej z oliwek, który teoretycznie powinien działać nawilżająco, efekty były zupełnie odwrotne. Moje włosy straciły na miękkości, a po umyciu były trudniejsze do rozczesania i wyglądały na matowe. Szampon ma dość delikatny zapach, ale nie zrobił na mnie większego wrażenia – ani pozytywnego, ani negatywnego. Konsystencja też jest dosyć średnia, nie jest ani bardzo gęsta, ani zbyt lejąca, co sprawia, że łatwo go rozprowadzić, ale też nie czuję, żeby wystarczył na długo. Ogólnie nie jestem zadowolona z efektów, bo mimo że szampon nie podrażnia skóry głowy, to niestety wysuszył moje włosy, co jest dla mnie dużym minusem. Chociaż może sprawdzi się u innych, w moim przypadku nie spełnił oczekiwań, więc na pewno nie będę go używać ponownie.
    Zalety:
    • Delikatny zapach
    • Łatwy do rozprowadzenia
    • Nie podrażnia skóry głowy
    Wady:
    • Wysusza włosy
    • Sprawia, że włosy stają się szorstkie
    • Nie dodaje blasku
    • Konsystencja średnia
    • Nie nawilża włosów tak, jak obiecuje producent
    Dagison
    14 marca 2025 o 5:20
    Petarda
    Mam bardzo zniszczone włosy a ten szampon zrobił cudo na włosach bardzo je odżywił i wyglądają jak bym wyszła od fryzjera bardzo fajny szampon polecam :)
  • 4 lutego 2025 o 7:34
    polecam
    trochu drogi ale ma naturalny skład i dobrze odzywia włosy nie niszcząc ich i włosy nie są suche po nim a do tego ładnie pachnie. Ładne opakowanie kusi. Mam włosy troszkę dłuższe nie obciete na jeża więc dla mnie bardzo ważne jest aby były lśniące i zdrowo wyglądające.
    Zalety:
    • dobrze myje włosy nie wysusza ich
  • 19 listopada 2024 o 0:54
    Jest wspaniały
    Szampon jest naturalny, wyprodukowany z zawartością naturalnych składników. Bardzo dobrze się pieni, jest odpowiednio skoncentrowany. Świetnie sprawdził się na moich zbyt szybko przetłuszczających się włosach. Nie obciążył włosów a wręcz przeciwnie nadał im lekkości. Bardzo spodobała mi się również konsystencja oraz wydajność szamponu. Z wielką przyjemnością jeszcze do niego wrócę !
    Zalety:
    • odpowiedni dla przetłuszczających się włosów
    • naturalny skład
    Wady:
  • 1 listopada 2024 o 15:39
    Wracam do niego chętnie
    Odkryłam go w ramach testów kilka lat temu, a został ze mną do dzisiaj. Jako sprawdzony szampon, wracam do niego pomiędzy innymi szamponami. Moje włosy są bardzo gęste i problematyczne. Są zniszczone i pozbawione blasku oraz mają tendencje do puszenia się. Dużo czasu minęło, aż zaczęłam je regenerować prawidłowo. Ten szampon co najważniejsze bardzo je nawilża i wygladza. Konsystencja kremowa otula włosy i traktuje je bardzo łagodnie. Nie są wysuszone, ani nie plączą się. Jego zapach też bardzo mnie przekonał, ponieważ nie jest jakiś mocno intensywny, a zarazem jest to świeży zapach z nuta oliwki, który utrzymuje się na włosach długi czas. Po zużyciu całej butelki zauważyłam zmiany, moje włosy dostały porządnej regeneracji. Jeden z niewielu szamponów, który nie uczulił mojej skóry głowy. Jest bardzo delikatny, a zarazem świetnie się pieni i oczyszcza skórę. Naprawdę godny polecenia dla włosów zniszczonych i suchych oraz gęstych- nie wiem jak sprawdził się na innych typach, ale u mnie jest wielkim plusem w pielęgnacji włosów.
    • Konsystencja kremowa
    • Poręczna butelka