WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Kremy na noc

Biotaniqe Pure Detox, Węglowy regulujący krem/maseczka na noc cera normalna i mieszana

• 31 marca 2020 o 21:57
    Fajny lekki krem
    Wspanialy krem na noc o lekkiej konsystancji. Zapobiega powstawaniu niedoskonalosci. Mikrokuleczki w kontakcie ze skora rozpuszczaja sie tworza aktywnybdetoksykujacy film na skorze. Hamuje procesy starzenia.
    Zalety:
    • Zapach konsystencję
    ajnatty
    2 lutego 2020 o 12:46
    W końcu idealny krem na noc!
    Mam problem z dobraniem idealnego kremu na noc - zawsze coś mnie zapycha, nie gra z moją skórą itp. W końcu stwierdziłam, że kupię coś taniego, nie będzie żal wyrzucić. Trafiłam na ten krem na promocji w Rossmannie. Konsystencja jest przyjemna, lekka, z drobinkami. Nie rozpuszczają się zbyt łatwo, trzeba nad nimi popracować. Cała formuła łatwo się wchłania, zostawia lekki film na twarzy, jednak nie klei się do poduszki. Rano twarz jest bardzo gładką i przyjemna w dotyku. Nie mam po nim żadnych zatkanych porów, skóra jest nawilżona, odżywiona. Kosmos. Na pewno kupię go ponownie!
  • 14 listopada 2019 o 12:13
    Pure Detox - moje wrażenia
    Z ciekawości zgarnęłam kosmetyk z półki niewiele o niem wiedząc. Używam go od dłuższego czasu i po użyciu mam fajną gładką cerę, bez błyszczenia, więc zauważam efekt matujący. Skóra jest jędrna i gładka. Jedyny minus to to, że po nim na brodzie częściej zaczęły mi się pojawiać wypryski, które przy użyciu innych środków dało się zminimalizować. Pod względem składu też jest całkiem dobry. Zawiera sporo emolientów, dzięki czemu skóra jest odpowiednio nawlilżona, zregenerowana i natłuszczona, ale ma w sobie również silikony (dopatrzyłam się 2-óch). Pozytyw również za probiotyk w składzie :) Jak za taką cenę nie szkodzi go wypróbować.
    Zalety:
    • lekka konsystencja
    • efekt zmatowienia skóry
    • gładkość i sprężystość skóry
    • dobrze, że rozprowadza
    • zawiera probiotyk
    Wady:
    • powoduje u mnie powstawanie pryszczy i czasem zaskórników
  • 25 października 2019 o 23:08
    Nie jestem pewna
    Kupiłam ten produkt, ponieważ był polecany w aplikacji do mojej cery. Po nałożeniu go na twarz zaczyna mnie piec skóra, a rano mam pełno drobnych, białych "wyprysków", które wystarczy dotknąć by pękły. Po zmyciu warstwy która została skóra jest gładka w dotyku i ma efekt "zdrowego" świecenia widocznego przy świetle na policzkach i skroniach. Nie wiem czy kupię ponownie ten produkt, muszę jeszcze trochę poświęcić mu czasu.
    Zalety:
    • Delikatna cera w dotyku
    • Efekt zdrowego świecenia
    Wady:
    • Pieczenie skóry
    • Wypryski
  • 13 września 2019 o 1:19
    Rewelacja!
    Jeśli mam być szczera to nie pamiętam, kiedy ostatnio zużyłam calusieńki słoiczek kremu :) Moja cera pokochała ten kosmetyk! Krem znajduje się w estetycznym słoiczku, ma przyjemny świeży zapach oraz lekką konsystencję, w której zatopione są mikrokuleczki węgla, które niestety nie do końca rozpuszczają się tak jak powinny, ale biorąc pod uwagę rewelacyjne działanie tego kremu jestem w stanie to przeboleć :) Produkt łatwo aplikuje się na skórę, zazwyczaj nakładałam nieco grubszą warstwę jako maskę i od razu uprzedzam, że krem się wchłania się szybko i pozostawia po sobie delikatnie lepką warstwę, na szczęście nie zapycha ani nie przesusza skóry :) Moja problematyczna skóra polubiła się z nim od pierwszego użycia, pamiętam, że kiedy rano wstałam buzia wyglądała bardzo promiennie i zdrowo, niedoskonałości przez noc się zmniejszyły a i poziom nawilżenia skóry również znacznie się unormował. Co więcej cera z każdym kolejnym dniem wyglądała coraz lepiej. Jest to jeden z nielicznych produktów, któremu tak naprawdę nie mam nic do zarzucenia, nie licząc oczywiście tych mikrokuleczek ;) Na duży plus wydajność i przystępna cena, krem nakładałam codziennie i wystarczył mi na dobre dwa miesiące. Właśnie skończyłam pierwsze opakowanie i jutro lecę do Rossmanna po kolejny słoiczek :) Polecam, naprawdę warto wypróbować !!!

Zobacz także inne Kremy na noc