Tusze do rzęs

Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara Waterproof Wodoodporny tusz do rzęs pogrubiający

notino.pl
Essence Lash Princess wodoodporny wydłużająco-pogrubiający tusz do rzęs Black 12ml
Bodyland.pl
Essence Lash Princess False Lash Effect Wodoodporny tusz do rzęs 12 ml
Essence Lash Princes False Lash Effect

Nasi użytkownicy zostawili 18 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 11 marca 2025 o 22:03
    Dla fanów pająków i pand
    Potrzebowałam na cito kupić nowy, wodoodporny tusz. Widząc na opakowaniu "false eyelashes effect" spodziewałam się, że efekt nie będzie delikatny, ale nie aż tak mocny w negatywnym tego słowa znaczeniu. Na szczoteczkę nabiera się zdecydowanie za dużo produktu. Nawet po otarciu całej szczoteczki z nadmiaru nadal skleja rzęsy i robi z nich nogi pająka. Formuła jest bardzo gęsta przez co ciężko z nią pracować. Ostatecznie tusz się trzyma na rzęsach, ale po 2 godzinach robi mi się oko pandy;-(
    Zalety:
    • Ładne opakowanie
    Wady:
    • Skleja rzęsy
    • Robi pająka i pandę
    • Szczoteczka nabiera za dużo produktu
  • 21 października 2024 o 22:51
    Przede wszystkim pogrubiająca
    Szukałam zamiennika dla trochę zbyt drogiego i mało wydajnego Sky Higha. Dostałam produkt równie wodoodporny - bez czegoś z olejkiem ani rusz, przetrwał basen czy deszcz, tak samo trwały i nie osypujący się, a także dużo wydajniejszy. Rzęsy idą bardziej w grubość i długość, a szczoteczka odpowiada mi mniej niż silikonowa, jednak to świetny produkt - zwłaszcza za tą cenę.
    Wika_a
    11 maja 2024 o 0:35
    świetny
    Jeden z moich ulubionych tanich tuszy do rzęs. Wodoodporny przez co ciężko jest go domyć ale przez to wspaniale trzyma się na rzęsach, nic się nie osypuje ani rozmazuje. Pięknie wydłuża i rozdziela rzęsy. Uwielbiam efekt po nim. Ma super silikonową szczoteczkę dzięki której łatwo się maluje rzęsy i można dokładnie je pomalować. Bardzo polecam
    • trwałość
    • brak zapachu
    annaskc
    20 stycznia 2024 o 21:20
    Rozczarował mnie
    Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara Waterproof niestety nie spełnia oczekiwań. Choć jest wodoodporny, jego formuła może być zbyt gęsta, co utrudnia równomierne rozprowadzenie tuszu. Szczoteczka, mimo że próbuje osiągnąć efekt "falowanych rzęs", czasem nie radzi sobie z rozdzieleniem i pogrubieniem rzęs w sposób naturalny. Ponadto, tusz może sklejać rzęsy, tworząc efekt "pająka". Trwałość może być problematyczna, ponieważ zauważalne rozmazywanie może wystąpić w ciągu dnia. Opakowanie jest standardowe, ale samo dozowanie tuszu bywa nieprecyzyjne. Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara Waterproof może być wyborem rozczarowującym dla tych, którzy oczekują naturalnego efektu, równomiernego pokrycia i trwałości.
    Wady:
    • Niezbyt trwały
    • Skleja rzęsy
    idza17
    1 sierpnia 2023 o 22:01
    okej
    Według mnie w tej cenie mało który tusz tak dobrze wytuszuje i jest wodoodporny. Mi się sprawdza ale trzeba umiejętnie tuszować by nie skleić rzęs. Ładne opakowanie i wodoodporność też ok, nie spływa ale z czasem się wyciera i robi efekt pandy. Na moje potrzeby jest naprawdę spoko ale na cały dzień, basen lub tarcie oczy może być słaby.
    Zalety:
    • wygląd opakowania
    • wygodna w trzymaniu szczoteczka
    • ładny efekt na rzęsach jeśli się wysili
    • wodoodporny (ale nie mocno)
    Wady:
    • skleja rzęsy przy szybkim tuszowaniu
    • potrzeba sporo wysiłku i czasu jeśli chce się ładnie wytuszować rzęsy
    • wyciera się