Kremy pod oczy

Vichy Mineral 89 Eye krem wzmacniający skórę pod oczami 15ml

P_atk_a
    8 marca 2025 o 1:13
    Za tę cenę - nie
    Krem kupiłam na jakiejś promocji w super Sharm razem z boosterem do twarzy. Zacznę od pozytywów: - ładna butelka - ładny zapach - nawilżenie (niestety bardzo krótkotrwałe) Z negatywów: - cena - za mało nawilża a mam skórę cienką, delikatną i przesuszającą się pod oczami więc potrzebuję mega mocnego nawilżenia. Ten żel pod oczy bardzo szybko odparowuje więc korektor bardzo brzydko na nim wyglądał, chyba że był ekstremalnie lekki. Pod cięży korektor, to serum się nie nadaje. Miałam po tym Saharę pod oczami. Dla mnie zdecydowanie przereklamowany
    kincic
    24 lutego 2025 o 20:17
    Uwielbiam!
    Moja cera potrzebuje wyjątkowej pielęgnacji. Ten Booster to istne cudo zamkniete w pięknej buteleczce. Uwielbiam za super efekty już po pierwszym użyciu. Opakowanie bardzo wydajne, konsystencja produktu bardzo przyjemna, nie lepiąca. Produkt idealny dla mnie! Polecam!!!
    Zalety:
    • Konsystencja, wydajność
    Wady:
  • 20 lutego 2025 o 7:24
    Vichy Mimeral
    Hialuronowy booster nawilżający, ma lekka konsystencję przez co łatwo i szybko wchłania się. Super poprawia gładkosc i nawilżenie skóry, ożywia skórę. Fajnie sprawdza się jako baza pod makijaż.
  • 19 lutego 2025 o 9:34
    Leciutki Żel z kofeiną
    Jako posiadaczka wrażliwej suchej skóry okolic oczu. Kremik Vichy spełnił moje oczekiwania. Jego leciutka konsystencja, Łatwo się rozprowadza, uważam że dobrze nawilża i ujędrnia skórę pod oczami. . Byłam ciekawa kofeiny w składzie I pozytywnie się zaskoczyłam bo Kofeina rozjaśnia cienie pod oczami i dobrze nawilża. Skórę .moja skóra jest wzmocniona Różnica widoczna już po 1-2 tygodniach stosowania. Plus za pakowanie z pompką przezroczyste i można śmiało odpowiednią ilość kontrolować. Polecam
  • 19 lutego 2025 o 7:39
    Formuła wzbogacona w 15 minerałów.
    Vichy Minéral 89 Repairing Eye Fortifier to lekki żel opracowany z myślą o delikatnej skórze wokół oczu. Jego formuła łączy 89% wody termalnej Vichy, kwas hialuronowy oraz kofeinę, mające na celu nawilżenie, rozświetlenie i wygładzenie drobnych linii. Produkt zamknięty jest w eleganckiej, szklanej buteleczce z praktyczną pompką, która ułatwia dozowanie odpowiedniej ilości żelu. Konsystencja jest lekka, żelowa i szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu na skórze. Formuła jest bogata w 15 minerałów, które wzmacniają barierę ochronną skóry. Kwas hialuronowy zapewnia intensywne nawilżenie i ujędrnienie. Kofeina działa antyoksydacyjnie i pomaga redukować opuchliznę, nadając spojrzeniu świeżości. Regularne stosowanie Vichy Minéral 89 Eye Fortifier przynosi zauważalne korzyści: Skóra wokół oczu staje się bardziej nawilżona i elastyczna. Dzięki zawartości kofeiny, obrzęki są mniej widoczne. Nawilżenie pomaga w zmniejszeniu widoczności drobnych zmarszczek.

Zobacz także inne Kremy pod oczy