Płyny do demakijażu

Pachnidelko
Delia NAWILŻAJĄCY PŁYN MICELARNY 500ML

• 4 czerwca 2024 o 12:16
    Szczypie w oczy
    Delia - Nawilżający płyn micelarny to wielofunkcyjny kosmetyk, który zapewnia komfort i kompleksowe oczyszczenie skóry. Oto jego kluczowe cechy: Skład: Zawiera kwas hialuronowy, hydromanil i betainę. Dzięki temu nawilża skórę i usuwa makijaż z twarzy, oczu i ust. Wydajność: Płyn jest bardzo wydajny, a jego pojemność wynosi 500 ml. Zapach: Ma przyjemny zapach. Cena: Jest przystępny cenowo, co jest dodatkowym plusem. Można kupić w Hebe. Cena: około 16 zł.
    Zalety:
    • 1. Usuwanie makijażu: Skutecznie usuwa makijaż z twarzy, oczu i ust, pozostawiając skórę czystą i odświeżoną.
    • 2. Oczyszczanie: Usuwa zanieczyszczenia i nadmiar sebum, przywracając równowagę skórze.
    • 3. Nawilżenie: Zawiera kwas hialuronowy, hydromanil i betainę, które nawilżają skórę, sprawiając, że jest miękka i elastyczna.
    • 4. Wydajność
    Wady:
    • Szczypie w oczy
  • 27 września 2022 o 22:07
    Mocny płyn micelarny
    Płyn micelarny jest bardzo wydajny, znajduje się w dużej 500ml butelce która jest niezbyt wygodna. Generalnie, płyn ma przyjemny zapach, nieźle sobie radzi że zmywaniem makijażu - jedyny minus to szczypanie w oczy, chociaż ja mam oczy dość wrażliwe, więc możliwe że to tylko na mnie tak działa mocno :) Cena jest bardzo przystępna. Jeżeli zależy komus na demakijażu twarzy z pominięciem oczu - polecam.
    • Jakość
    Wady:
    • Szczypie w oczy
    • Nieporęczna butelka
  • 13 listopada 2021 o 7:18
    Płyn micelarny do twarzy
    Jakiś czas temu podczas internetowych zakupów brakowało mi kilka złotych do darmowej dostawy, na dole strony wyświetlił mi się płyn micelarny, nawilżający z Dalii, pomyślałam kupię bo rzeczy do oczyszczania twarzy nigdy za wiele. Jeśli chodzi o działanie to bardzo dobrze radzi sobie ze zmywaniem makijażu czy oczyszczaniem z twarzy, szyji i dekoltu, czuć że skóra po jego aplikacji jest odświeżona, nawilżona i promienna, jednak w moim przypadku nie sprawdził się do demakijażu okolic oczu. Powoduje pieczenie, zaczerwienienia i dyskomfort- co w moim przypadku bardzo rzadko się zdarza. Podsumowując- do twarzy jest dla mnie świetny i wydajny, to jeden z tańszych i lrpszych produktów do oczyszczania który miałam, ale za brak możliwości używania w okolicach oczu odejmuję jedną gwiazdkę.
    Zalety:
    • Cema
    • Nawilżenie i błysk na twarzy
    • Pojemność
    Wady:
    • Powoduje reakcje alergiczne w okolicach oczu
  • 29 października 2021 o 8:12
    Bardzo dobry
    Płyn kupiłam przez czysty przypadek, po prostu potrzebowalam czegoś na szybko. Jestem zaskoczona, że za nieduże pieniążki można kupić tak dobry płyn, tym bardziej, że ja osobiście mam bardzo mało kosmetyków z tej firmy, z którymi się polubiłam. . Płyn znajduje się w przezroczystej butelce o pojemności 500 ml. Szata graficzna bardzo przyjemna dla oka, niby nic szczególnego a jednak bardzo mi się podoba. Sam płyn jest również bezbarwny, taki może lekko i delikatnie mętny. Zapachem przypomina mi trawę cytrynową, delikanltnt aromat pozbawiony chemicznego zapachu. Co do jego zadania, to spełnia je celująco. Bardzo dobrze rozpuszcza makijaż, poradził sobie nawet z tuszem wodoodpornym. I tak jak producent obiecuje nie trzeba trzeć żeby pozbyć się makijażu. Płyn nie podrażnia, nie piecze w oczy i również zgodnie z obietnicą nie wywołuje efektu ściągnięcia skóry. Buzia jest oczyszczona, nawilżona. Ja osobiście każdy płyn micelarnym zmywam kolejnym produktem i ten również zmywam i jestem w szoku, że kolejny produkt myjący ściąga mi skórę a ten produkt totalnie nie. Naprawdę jestem zadowolona z tego kosmetyku i oby nie zmieniła się formuła, bo śmiało mogę nazwać go moim ulubieńcem.
  • 23 maja 2021 o 16:08
    Nawilżający płyn micelarny
    Ten płyn micelarny kupiłam w sklepie online Delia. Jest tani, odpowiedni dla każdego typu skóry, opakowanie jest duże, więc zdecydowałam się na przetestowanie. I on u mnie się sprawdził. Produkt jest skuteczny, dobrze usuwa makijaż oczu, twarzy. Do tego jest bardzo delikatny dla naszej skóry, dobrze ją nawilża, nie podrażnia, nie ściąga. Więc w tym same plusy. Produkt jest wydajny, tych 500 ml starcza na bardzo długo. Zapach jest ładny i subtelny. Nie podoba mi się tylko napis na opakowaniu, że produkt nie wymaga spłukiwania, ponieważ jest to nieprawdą, płyn micelarny należy ze skóry zmyć.
    • Dobrze usuwa makijaż, nawilża
    Wady:
    • Nie znalazłam