Pianki do włosów

Schwarzkopf Taft Shine Finish, Hold 4 Mousse Supermocne utrwalenie i połysk, Pianka do włosów

• 29 sierpnia 2024 o 13:30
    włosy wyglądają naprawdę świetnie
    Schwarzkopf 3 Weather Taft 10-Carat Shine to pianka, którą testuję od kilku miesięcy i muszę przyznać, że spełnia swoje obietnice. Jestem osobą, która lubi, gdy włosy wyglądają zdrowo, mają połysk i są dobrze utrwalone, a ten produkt zdecydowanie daje taki efekt. Pianka ma lekką, ale gęstą konsystencję, która bez problemu rozprowadza się po włosach. Już niewielka ilość wystarczy, aby nadać fryzurze objętości i wyjątkowego blasku. Brylantowy połysk, o którym wspomina producent, naprawdę jest widoczny, co sprawia, że włosy wyglądają na zdrowe i pełne życia. To idealne rozwiązanie, gdy chcę, aby moja fryzura wyglądała elegancko i efektownie. Jednym z największych atutów tego produktu jest jego supermocne utrwalenie. Pianka świetnie radzi sobie z utrzymaniem fryzury przez cały dzień, niezależnie od warunków pogodowych. Niezależnie czy pada deszcz, czy wieje wiatr – włosy pozostają na swoim miejscu, co jest dużym plusem, zwłaszcza dla osób, które mają problem z niesfornymi kosmykami. Co ważne, mimo tak mocnego utrwalenia, pianka nie skleja włosów ani ich nie obciąża. Włosy po użyciu produktu pozostają elastyczne i miękkie w dotyku, co jest dla mnie kluczowe – nie znoszę uczucia sztywnych, "zabetonowanych" pasm. Dodatkowym plusem jest łatwość zmywania produktu. Pianka schodzi z włosów bez problemu, nie pozostawiając żadnych resztek ani nie wpływając negatywnie na kondycję włosów. Podsumowując, Schwarzkopf 3 Weather Taft 10-Carat Shine to pianka, którą polecam każdemu, kto szuka supermocnego utrwalenia połączonego z pięknym blaskiem. To produkt, który świetnie sprawdzi się zarówno na co dzień, jak i na specjalne okazje, gdy chcemy, aby nasza fryzura prezentowała się idealnie przez długi czas.
  • 28 marca 2024 o 9:06
    Pianka podkreślająca skręt loków
    Świetna pianka która sprawdzi się przy włosach kreconych, podkręcając ich skręt i dodając im blasku Stosowałam również przy modelowaniu włosów odbijając je od nasady lub przy kręceniu lokówką Świetny zapach i konsystencja Łatwa w aplikacji
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Działanie
  • 21 września 2022 o 9:45
    Ułatwia stylizację
    Posiadam włosy proste i odporne na stylizację dlatego pianka i lakier są w tej sytuacji niezbędne. Przyznaję, że produkt od Schwarzkopf utrwala fryzurę, nie skleja włosów i ładnie pachnie. Nie zauważyłam natomiast szczególnego nabłyszczenia. Moje włosy zdecydowanie bardziej lśnią bez użycia tego typu kosmetyków. Ogólnie rzecz biorąc jestem z pianki zadowolona. Pomaga stworzyć na mojej głowie pełne objętości loki, łatwo się zmywa oraz wyczesuje.
  • 14 marca 2021 o 10:58
    Mocna pianka
    Co jakiś czas jak potrzebuję mocniejszego utrwalenia włosów to korzystam z pianki. Taft 10-carat shine jest bardzo udanym produktem. Nie daje efektu skorupy i sklejonych włosów. Włosy wyglądają ładnie, dobrze zachowują kształt. Pianka ładnie pachnie i nie zauważyłam żeby wysuszała włosy.
    Kaisja
    13 marca 2021 o 21:58
    Bardzo dobre, pełne blasku utrwalenie fryzury
    Najlepsza ze wszystkich pianek Taft, i w tej kategorii popularnych, drogeryjnych pianek do włosów, jedna z najlepszych i najtańszych. Ma estetyczną, poręczną aluminiową butelkę, dawkującą ładnie, kwiatowo – bez syntetycznych nut – pachnącą pianę. Gęstą, zwartą, ale świetnie, łatwo rozprowadzającą się na włosach, dość szybko wysychającą, ale nie za szybko – pozwalającą ułożyć włosy, bez ich sklejania, i finalnie – dobrze utrzymującą fryzurę – niezależnie od niekorzystnych warunków pogodowych. Dobrze się wyczesuje z włosów, i bez problemu daje się łagodnie zmyć. Do tego pianka nie dość, że nie zostawia białego nalotu na włosach, to jeszcze nabłyszcza włosy, co stanowi główny – naprawdę zauważalny – bonus kosmetyku. Świetna.
    Zalety:
    • dodaje zauważalnego blasku włosom,
    • bardzo dobrze utrwala fryzurę,
    • odporna na niekorzystne warunki pogodowe,
    • brak białawego nalotu na włosach,
    • nie skleja włosów,
    • nie obciąża,
    • dobrze się rozprowadza,
    • dobrze wyczesuje i zmywa,
    • konsystencja – idealna – lekka, gęsta i zwarta – doskonała w aplikacji,
    • zapach – ładny – kwiatowy, bez syntetycznych akordów,
    • opakowanie – estetyczna, ładna, poręczna aluminiowa butla,
    • cena - przystępna
    Wady:
    • brak wad
    Drogeria Super-Pharm