Serum do twarzy

Sephora Collection, C + E Ultra Glow Serum Rozświetlające serum do twarzy

• 16 lutego 2025 o 9:20
    Nie spodziewałam się że to tak dobre serum
    Zdecydowanie mogę polecić to serum! Używam go od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolona z efektów. Ma lekką, wodnistą konsystencję, która szybko się wchłania i nie zostawia tłustego filmu na skórze. Od razu po nałożeniu czuć, jak skóra staje się nawilżona, gładka i przyjemnie rozświetlona. Serum działa doskonale jako baza pod makijaż – nie roluje się, nie waży i nie sprawia, że podkład się ściera. Dodatkowo, dzięki zawartości witamin C i E, cera wygląda promiennie i zdrowo, a wszelkie przebarwienia stają się mniej widoczne. Konsystencja jest bardzo lekka, więc świetnie sprawdza się zarówno rano, jak i wieczorem. W ciągu dnia, szczególnie w lecie, często stosuję tylko to serum, na to nakładam podkład lub krem BB. Produkt jest bardzo wydajny, a dozowanie jest łatwe dzięki praktycznej pipetce. Butelka jest estetyczna, przezroczysta, co pozwala na kontrolowanie zużycia. Co mnie bardzo cieszy, serum nie wysusza skóry, nie powoduje ściągnięcia ani podrażnień, co zdarzało mi się w przypadku innych podobnych produktów. Dodatkowo ma naprawdę neutralny zapach, który ulatnia się po aplikacji, więc nie przeszkadza w codziennej pielęgnacji. Czuć, że jest to produkt wysokiej jakości, naturalny w 97%, a opakowanie jest przyjazne środowisku. Cena jest nieco wyższa, ale biorąc pod uwagę wydajność i efekty, które daje, uważam, że warto zainwestować. Serum stało się jednym z moich ulubionych kosmetyków i będę do niego wracać.
    W perfumerii
  • 17 października 2024 o 12:02
    Praktyczne serum do codziennej pielęgnacji, które zapewnia nawilżenie, wygładzenie i ujędrnienie skóry, choć bez zbytniego rozświetlenia
    Opakowanie: Smukła butelka z dozownikiem z pipetką, jest praktyczna, szczelna oraz estetyczna, przezroczyste szkło pozwala ocenić bieżący stan zużycia produktu Konsystencja: Przezroczysty płyn, trzeba ostrożnie dozować, żeby nie spłynął z twarzy Wydajność: Przeciętna, przy stosunkowo dużym jak na serum opakowaniu spodziewałam się, że wystarczy mi na dłużej, każdorazowo trzeba nałożyć na twarz i szyję 7-8 dużych kropli Zapach: Bardzo delikatny, praktycznie niewyczuwalny, neutralny Działanie: Natychmiastowo wchłania się w skórę i nawilża ją, wygładza oraz ujędrnia, nie pozostawia lepkiej wersji i nadaje się do nakładania zarówno w ciągu dnia pod makijaż, jak i wieczorem pod odżywczy krem; serum jest delikatne dla wrażliwej skóry, nie podrażnia i nie zapycha; czy ma działanie rozświetlające? nie do końca, ale generalnie ciężko jest ten efekt uzyskać w naturalny sposób i równie ciężko jest go ocenić nakładając na serum krem i inne kosmetyki Podsumowanie: Zaskakująco dobre serum od Sephory z zawartością witamin C i E, które pomagają nawilżyć i wygładzić skórę twarzy. Jestem w pełni zadowolona z jego działania pomimo braku specjalnych właściwości rozświetlających. Jest to produkt o neutralnym, niemal niewyczuwalnym zapachu, estetycznej szacie graficznej oraz w miarę poprawnej wydajności i do tej pory jedno z lepszych kosmetyków tego typu, z którymi miałam do czynienia.
    Zalety:
    • Dobre działanie nawilżające, wygładzające i ujędrniające
    • Nadaje się pod makijaż
    • Estetyczne i praktyczne opakowanie
    • Powszechna dostępność
    Wady:
    • Brak właściwości rozświetlających, ale dla mnie to nie priorytet
    tiruru
    20 grudnia 2023 o 0:54
    Dobre, ale nie dla mnie średnio rozświetlające
    Serum dostałam w zestawie prezentowym i w zasadzie było to moje pierwsze serum. Mam cerę suchą i wrażliwą i jak najbardziej serum jest bardzo dobre dla takiej cery. W ogóle nie wysusza, nie ma efektu ściągnięcia, wręcz dobrze „trzyma wodę” na twarzy. Szybko się wchłania, twarz jest rozświetlona, ale po nałożeniu makijażu już nie ma tego efektu. Bardzo fajny prezent???? byłam z niego zadowolona, ale nie na tyle by go ponownie kupić. Uważam, że jest trochę za drogi.
    Zalety:
    • nie wysusza skóry
    • nie ma efektu ściągnięcia skóry
    • trzyma wodę” na twarzy
    • przezroczysta butelka
  • 3 listopada 2023 o 8:57
    Zużyłam ze dwie lub trzy butle i nie moge pojąć jak mogłam o tym nie napisać..:(
    Serum znalazłam w kalendarzu adwentowym Sephory . Wtedy kiedy było nowością. W jednym z pudełeczek było właśnie ono w pojemności 30ml. Był to jeden z kosmetyków, z tego kalendarza , który bardzo mi podpasował i nie dość, że go używałam to już przy nim zostałam na dłużej. Serum w przezroczystej szklanej butelce z pipetką. Zapach bardzo delikatny, ulatnia się po aplikacji. Jest przezroczyste. Wchłania się szybko. Pozostawia skórę gotową do nałożenia makijażu. Doskonale moim zdaniem również nawilża. Po nałożeniu tego serum zdaje się być gładsza, sprężysta i taka właśnie cudnie rozświetlona. Moim zdaniem efekt widoczny od razu, a w miarę upływu czasu kondycja skóry wyraźnie ulega poprawie co widać gołym okiem. Przebarwienie znikają a cera jest pełna blasku, bez żadnych niespodzianek , wygładzona, koloryt wyrównany, Co dla mnie jest dodatkowym atutem tego serum to fakt,że ma właśnie jakby działanie nawilżające,a przynajmniej takie daje uczucie na skórze. W lecie często nie stosowałam już kremu tylko bezpośrednio na serum nakładałam podkład albo krem bb z filtrem oczywiście. Zaznaczam ,że serum używałam tylko rano. Wyjątkowo wydajne. Zaleta jest fakt, ze właśnie nie powoduje ściągnięcia skóry nie wysusza nie zapychając również. Nie podrażnia. Jego działanie jest tylko pozytywne. To wyjątkowy kosmetyk spełniający wszystkie obietnice producenta i nadający się do różnego rodzaju skór a mianowicie i młodych i takich jak moja 47+ . Zużyłam parę butelek głównie kupowałam te większe . Można często dostać w promocji. Kosmetyk w prawie 100% naturalny , opakowanie z recyklingu i nadające się do niego. Jestem pod wielkim wrażeniem tego kosmetyku i stał się jednym z moim stałych pozycji w pielęgnacji za wyjątkiem przerwy (obecnie) kiedy stosuję retinol ( nie należy łączyć retinolu z witaminą C). Polecam go wszystkim bez względu na wiek i cerę.
  • 31 października 2023 o 9:16
    Serum rozświetlające
    Rozświetlające serum do twarzy to świetny produkt który stosowałam podczas pielęgnacji, a także pod pokład i w każdej sytuacji świetnie się sprawdzał. ????Znajduje się w przezroczystej, szklanej butelce z pipetką. A więc i łatwo dawkować produkt, a także kontrolować jego zużycie. Dodatkowy plus to fakt, że buteleczka nadaje się do recyklingu . Konsystencja bardzo lekka, wodnista, o delikatnym zapachu. Skład w 97% naturalny. Zawiera witaminę C i E, które rozświetlają cerę i chronią przed czynnikami środowiskowymi. Po nałożeniu bardzo szybko się wchłania, a skóra jest doskonale nawilżona, rozświetlona i gładka. Idealnie sprawdza się także, jako baza pod podkład, ponieważ nie ma oleistej konsystencji. Świetnie współpracuje, nie ,,ciastkuje się", nie roluje i nie waży. Ja jestem zachwycona. Cena nie jest niska, lecz produkt starczy na długi czas więc myślę, że warto przetestować.
    Zalety:
    • działanie
    Wady:

Zobacz także inne Serum do twarzy