Wody perfumowane męskie

Jo Malone Myrrh & Tonka Cologne Intense EDC

E-Glamour.pl
Myrrh & Tonka woda kolońska 50ml

• 5 czerwca 2024 o 18:10
    Esencja luksusu i wyrafinowania!
    Swoją recenzję zacznę od tego, że zapach kupiłam uwiedziona jego trwałością i projekcją, jaka rozwinęła się po kilku godzinach. Pierwszy raz miałam okazję przetestować ten zapach w perfumerii. Po lekkim skropieniu nadgarstka, zapach czułam przez kilka godzin po powrocie do domu. Następnego dnia Jo był nadal wyczuwalny i pięknie się rozwijał. Wróciłam, kupiłam i nie żałuję! Jo Malone Myrrh & Tonka Cologne Intense to wyjątkowa i luksusowa woda kolońska, która zachwyca swoją złożonością i głębią. Stworzona z myślą o osobach ceniących unikalne, wyrafinowane zapachy, ta kompozycja łączy w sobie bogactwo mirry z ciepłem i słodyczą tonki, tworząc niepowtarzalną mieszankę, która przyciąga uwagę i intryguje. Zapach wspaniale rozwija się z czasem, zmieniając swoją nutę i odkrywając nowe warstwy. Na początku jest bardziej świeży i aromatyczny, z czasem staje się bardziej balsamiczny i zmysłowy, by na końcu otulić skórę ciepłą, kremową słodyczą tonki. To zdecydowanie propozycja dla kobiet uwielbiających świeże, intrygujące i niepowtarzalne zapachy! Jednym z największych atutów Jo Malone Myrrh & Tonka Cologne Intense jest jego niezwykła trwałość. Zapach utrzymuje się na skórze przez wiele godzin, a na ubraniach może być wyczuwalny nawet przez kilka dni. Dzięki temu, niezależnie od okoliczności, można cieszyć się jego pięknem przez cały dzień, bez potrzeby częstego odnawiania. To, co wyróżnia ten zapach, to jego zdolność do przyciągania uwagi i wzbudzania komplementów. Wielokrotnie byłam zaczepiana przez obce osoby, które pytały, czym pachnę. Jo Malone Myrrh & Tonka Cologne Intense to zapach, który nie pozostawia nikogo obojętnym – jest intrygujący, niepowtarzalny i niezwykle elegancki. Zapach nadaje się na wszystkie pory roku. Świetnie sprawdzi się w ciągu dnia, jak i na wieczorne wyjścia. Jeśli szukacie perfum, które wyróżnią was z tłumu i pozostawią niezapomniane wrażenie, Myrrh & Tonka jest doskonałym wyborem!
    Zalety:
    • Wyjątkowy i niepowtarzalny zapach
    • Niezwykle trwały – utrzymuje się na skórze i ubraniach przez wiele godzin
    • Kompozycja, która wspaniale rozwija się z czasem, odkrywając nowe nuty
    • Często zbiera komplementy i wzbudza zainteresowanie
    Wady:
    • Wyższa cena, jednak adekwatna do jakości i luksusu, jaki oferuje
    • Bardzo niepozorny flakon
    kasinaa
    16 kwietnia 2024 o 10:25
    Piekne ale nie dla kazdego
    To niebanalny zapach bardzo bardzo intensywny. To chyba jedyny zapacj w calej mojej kolekcji ktora ja sama czuje od poczatku do konca dnia/wieczoru. Trzeba miec sile zeby go uniesc ;) Piekny orientalny zapach , bardzo zmyslowy ale moze przyprawic o bol glowy wiec ostroznie. Jak dla mnie rewelacja
    Agma90
    4 kwietnia 2024 o 13:09
    Przepiękne
    Zapach jest przepiękny i niebanalny. Od delikatnie słodkich, uwodzicielskich nut, poprzez lekko owocowe, rześkie po wytrawne, mięsiste zapachy. Zapach, który ciężko opisać i skategoryzować. Na pewno zapadają długo w pamięć. Bardzo dobrze trzymają się na skórze i na ubraniach. Sprawdzą się na dzień i na wieczór, moim zdaniem są typowo całoroczne.
  • 9 grudnia 2023 o 14:30
    ulubiony na chłodne dni
    Nie dajcie się zwieść, nie jest to zapach dla każdego. Wymaga osobowości, charakteru by unieść ten kaliber. Kompozycja jest prosta lecz efekt złożony. Dla mnie jest to zapach orientalny, ciepły choć nieprzesłodzony, ciemny, gęsty i lekko dymny. Wibrujący ale i dość stabilny w odbiorze. Dla mnie - absolutny hit i zimowy SS. Nadaje się do mieszania z innymi zapachami, można eksperymentować. Trwałość znacznie lepsza niż u przezroczystych flakonów Jo Malone.
    Zalety:
    • najpiękniejszy zapach na zimę, klasyczny flakon, minimalizm i elegancja
    Wady:
    • cena, dostępność
    agi1234
    2 maja 2020 o 20:51
    Otulona kadzidłem!
    Zapach jest oszałamiający! Na początku bób tonka z odrobiną wanilii, w późniejszych nutach wyczuwamy delikatnie lawendę otuloną mirrą. Zapach absolutnie nie dusi, nie męczy, nie ma mowy o zmęczeniu. Zapada w pamięć olfaktoryczną, chodzi za człowiekiem i trzeba kupić! Nie ma wyjścia! Ja przepadłam ! Mam go ciągle w głowie! Trwałość super, szal po praniu nadal nim pachnie! W zależności od intensywności użycia można go nosić w ciągu dnia i wieczorem. Oczywiście wszystkie zapachy Jo Malone można łączyć i tworzyć swoje indywidualne kompozycje, zależnie od nastroju. Flakon piękny, z klasą; zapach niebanalny., niszowy.
    Zalety:
    • otulająca kompozycja zapachowa
    • trwałość
    • projekcja
    • oryginalność
    • flakon
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane męskie