Maski do włosów

Ronney Professional, Hialuronic Acid Mask Moisturizing Therapy for Dry & Damaged Hair Nawilżająca maska do włosów suchych i zniszczonych

• 24 lutego 2023 o 10:11
    Maska nawilżająca
    Maska ma dziwny skład który nie w pełni rozszyfrowuje ale włosy są lepsze niż bez niej, łatwo się razczesuja i są w miarę gładkie, mam platynowy blond czyli rozjaśniane, wysuszone i piszące się, a ta maska sprawia że włosy lanie wyglądają choć daje tylko 4 gwiazdki bo znam lepsze w podobnej cenie.
    Zalety:
    • Ujarzmia moje puszace się włosy
    • Dużą pojemność za niską cenę
    Wady:
    • Dużo silikonu
  • 12 grudnia 2022 o 21:29
    Niska cena, super efekt
    Maskę kupiłam w drogerii Hebe przy okazji innych zakupów. Uwielbiam testować nowości i za każdym razem wybieram inną maskę do włosów. Uwielbiam te maski kilogramowe. Są bardzo wydajne, takie i zazwyczaj mają super działanie. Tak też było w przypadku tej maski. Opakowanie - duże opakowanie o pojemności 1000 ml. Zakręcane, wygodne w użyciu. Bez problemu użyjemy produkt do samego końca. Jest bardzo wydajny. Zapach i konsystencja - zapach jest przyjemny, nie drażniący, długo utrzymuje się na włosach. Konsystencja jest dość rzadka ale dobrze się rozprowadza. Działanie - włosy po użyciu maski są niesamowicie gładkie, miękkie i nawilżone. Bardzo ładnie się rozczesują. Nie obciążają włosów. Uwielbiam efekt po użyciu tej maski. Zdecydowanie polecam wypróbować. Tania i dobra.
    Zalety:
    • nawilża i wygładza
    • nie obciąża włosów
    • włosy dobrze się rozczesują
    • przyjemny zapach, długo utrzymuje się na włosach
    • wygodna aplikacja
    • tani
    • wydajny
    Wady:
  • 14 października 2022 o 9:39
    Bardzo niedoceniona, świetna maska nawilżająca
    Mam wysokoporowate włosy, gęste i długie za pas, farbowane, z suchymi końcówkami i tendencją do łamania. Stosowałam baaaardzo wiele różnych produktów do włosów, tańszych, droższych, bardzo drogich, fryzjerskich i drogeryjnych a nawet marketowe. Moim włosom ciężko dogodzić : jeśli maska nawilżała to też obciążała i przetłuszczała włosy. Jeśli była lżejsza, to nie dawała rady. Nie mogłam znaleźć złotego środka... Kupiłam tą serię (szampon i maskę), dla próby, trochę przypadkowo. Kwas hialuronowy bardzo dobrze działa na skórę, pomyślałam że może i na włosach się sprawdzi. Maska zamknięta w kilogramowym pudełku plastikowym, średniej jakości. Ale to nijak nie wpływa na moją ocenę, wiadomo maska jest bajecznie tania - jestem w stanie odpuścić temat opakowania, choć nie jest złe. Produkt już w dotyku jest śliski, jak kisiel. Łatwo rozprowadza się na włosach, dokładnie można pokryć wszystkie pasma. Trzymałam na wilgotnych włosach 5 minut, jak radzi producent. Od razu podczas spłukiwania czuć że włosy są śliskie, gładkie, miękkie. Bardzo łatwo się rozczesały, wyjątkowo łatwo i szybko. Po użyciu prostownicy parowej, no po prostu sztos. Włosy bajeczne, mięciutkie, lejące, gładkie, takie ciężkie. Ale też naturalne to jest nie oblepione niczym, czuć nawilżenie a nie obciążenie. To jest pożądany efekt tafli. Naprawdę szczerze polecam wysokoporom, choć na próbę malutkie opakowanie, może któraś z Was, tak ja ja znajdzie swoją perełkę.
  • 25 sierpnia 2021 o 11:11
    Cudowny zapach!
    Kolejny produkt tej marki zakupiony w sieciowej drogerii. Z racji, że mam długie, cienkie włosy które się dodatkowo puszą, ale nie lubią nadmiernego obciążenia stale testuje różne maski i szampony. Mam kilka produktów tej marki i skusiłam się na kolejny - tym razem ze względu na cudowny zapach i oczywiście dodatek HIALURONIC :) Maska świetna, nie obciąża włosów, ułatwia ich rozczesanie a dodatkowo pięknie pachnie cały dzień. Włosy są gładkie, ale nie tłuste.
    Zalety:
    • Zapach, konsystencja
  • 10 grudnia 2019 o 18:18
    Fajna
    To moje drugie opakowanie, maska dobrze nawilża, nie mam bardzo zniszczonych włosów ale po użyciu tej maski widać, że są w lepszej kondycji. Nie obciąża, ułatwia rozczesywanie, włosy nie przetłuszczają się szybciej. Wydajna i w dobrej cenie, polecam.
    Zalety:
    • Nawilża
    • Poprawia kondycję włosów