Płyny do demakijażu

Bielenda Botanical Clays, Płyn micelarny z glinką różową

HOBB
Bielenda Wegański płyn micelarny z glinką różową
Bielenda Botanical Clays Płyn micelarny z glinką różową 500ml

• 3 lutego 2025 o 21:47
    Dobry płyn do demakijażu
    Płyn w różowej butelce z etykietą z motywem różowej glinki. Delikatnie pachnie. Dobrze zmywa makijaż i zanieczyszczenia. Uspokaja skórę. Nawilża ją i regeneruje. Nie przetłuszcza. Jest bardzo wydajny. Nie uczula. Trzeba wstrząsnąć przed użyciem, bo glinka opada na dno. Kupiłam go tanio. Polecam.
  • 8 listopada 2024 o 15:22
    U mnie się sprawdza
    Bardzo wydajny płyn micelarny. Na plus oczywiście jest też cena produktu. Dobrze usuwa makijaż i pozostawia skórę przyjemną w dotyku Na pewno jeszcze wrócę do tego produktu.
    Zalety:
    • Wydajny
    • Wygodne dozowanie
    • Przyjemny zapach
    Wady:
    • Nie ma
  • 1 listopada 2024 o 17:27
    Halo Bielenda, ogarnij się!
    Tonik podkradłam mamie bo mój się skończył a potrzebowałam przemyć twarz. Moje jedyne oczekiwania względem tego produktu: oby nie zrobił masakry na twarzy. Ku mojemu zaskoczeniu rano buzia była bardzo ładna, jakby nawilżona i rozjaśniona. No i tutaj zaczyna się mój problem do Bielendy. To jest kolejny produkt, który chętnie bym stosowała bo jest niedrogi, fajnie działa, generalnie wszystko powinno być spoko tylko ktoś napchał do niego tak absurdalną ilość środków zapachowych, które są zbędnym dodatkiem że to aż smutne. Co z tego że tonik działa skoro przy dłuższym stosowaniu narażamy się na reakcję alergiczne i podrażnienia. Niestety Bielenda ma wiele takich kosmetyków - wszystko ok, ciekawe substancje aktywne a to wszystko skażone sztucznym, przesadzonym zapachem. Jest to dla mnie kompletnie niezrozumiałe. Mam nadzieję że Bielenda w końcu się ogarnie. Część produktów jest naprawdę dobrze skomponowana i zapach jest delikatny a do niektórych postanawiają wlać końską dawkę perfum, nawet jeśli jest to kosmetyk do skóry wrażliwej. Dla mnie ten tonik odpada.
    Zalety:
    • Tani
    • wydajny
    Wady:
    • Kosmiczna ilość sztucznego zapachu, który dyskwalifikuje produkt
    Mvjaaaa
    19 października 2024 o 16:23
    Fajny produkt
    Płyn bardzo dobrze domywa nawet mocniejszy makijaż. Ma delikatny zapach, więc nie będzie przeszkadzał nawet osobom nie przepadającym za zapachowymi kosmetykami. Glinka która jest zawarta w środku nie wysusza skóry, nie czuć jej także podczas zmywania. Płyn nie wysusza skóry, nie ma po nim uczucia ściągnięcia. Dla delikatnych cer sprawdzi się świetnie.
    • Dostępność
    • Działanie
  • 27 sierpnia 2024 o 10:27
    Delikatnie oczyszcza i nie podrażnia skóry
    Kupiłam ten płyn micelarny w drogerii Rossmann za około 15 zł i uważam że jest warty każdej złotówki! Dokładnie ale jednocześnie delikatnie oczyszcza, i nie podrażnia skóry. Opakowanie jest estetyczne i wygodne w użytkowaniu, przed skorzystaniem należy wstrząsnąć butelką aby rozmieszać glinkę która opada na dno
    • dobrze zmywa makijaż
    • nie podrażnia skóry