Płyny do demakijażu

RedBlocker Płyn micelarny

RedBlocker płyn micelarny 200ml

Warex
    30 lipca 2023 o 13:40
    Warot jest na pewno wypróbować.
    Płyn micelarny kupiłam w aptece przy okazji zakupu kremu do twarzy z tej samej serii. Postanowiłam przetestować również płyn micelarny, szczególnie, że stary mi się kończył. Jest praktycznie bezzapachowy. Po oczyszczeniu skóra nie jest ściągnięta, czuję większe nawilżenie. Odniosłam wrażenie, ze od czasu od kiedy go stosuję pory są zwęzone ale nie jestem na 100 % pewna, czy jest to aby jego działanie ;) Po kilkutygodniowym użytkowaniu widzę, ze naczynka są mniej widoczne. Co pewnie jest zasługą również i kremu. Wiele pozytywnych cech, warto wypróbować.
  • 29 lipca 2023 o 10:47
    Hit w niskiej cenie
    Ten kosmetyk odkryłam stosunkowo niedawno. Szkoda, ze tak późno bo jeszcze nie miałam tak dobrego płynu micelarnego dla mojej naczynkowej cery. Wygodne dozowanie, przyjemny zapach oraz skuteczne działanie. Nie podrażnia, dobre sobie radzi wieczorami z usunięciem makijażu z całego dnia. Daje dokładne oczyszczenie. Zdecydowanie jest to mój hit w niskiej cenie.
    Dancer3
    25 lipca 2023 o 9:42
    Warto kupić
    Jestem zadowolona. Płyn z jednej strony redukuje podrażnienia, koi oraz nie jest mocny. Z drugiej strony skutecznie usuwa codzienny makijaż. Zwykle nakładam na wacik oraz czekam kilka kilkanaście sekund na to aby makijaż się rozpuścił. Radzi sobie nawet z tuszem do rzęs ;) Stosowany przy okolicach oczu nie powoduje pieczenia. Nie powoduje podrażnienia, nawet w przypadku czerwonych piekących plam. Nie każdy płyn micelarny mi podpasował, ten jest chyba najlepszym ze wszystkich jaki stosowałam. Wczesniej stosowałam głownie drogeryjne płyny micelarne, dopiero teraz postanowiłam przetestować apteczny redblocker i widzę sporą róznicę. Cena jest nieco wyższa, ale sam płyn jest wydajny tak wieć warto jest kupić.
    Pajack
    22 lipca 2023 o 18:33
    dobry delikanty płyn
    Trudno jest dobrac odpowiedni płyn micelarny do cery naczynkowej, która jest delikatna i potrzebuje wsparcia (a większość płynów micelarnych na rynku to prawdziwe rypacze). Ten jest delikatny, nie powoduje żadnego pieczenia. Jest idealny do pielęgnacji cery naczynkowej. Łagodzi zaczerwienienia. Zmniejsza stany zapalne na twarzy.
    autorma
    20 lipca 2023 o 16:47
    Dobrze sobie radzi
    Delikatny. Nie zauważyłam podraznienia, ani cery ani oczu. Płyn ma delikatny zapach, nie pozostawia ściągnięcia skóry oraz łątwo usuwa zanieczysczzenia. Ogólnie nie wiem jak sprawdziłby się przy mocnym makijażu wodoodpornym bo takowego nie nosze, ale standardowe drogeryjne tusze do rzęs czy podkłady spokojnie domywa. Wystarczy tylko przytrzymać chwilę wacik na rzęsach. Z cieniami też sobie radzi :)
    Zalety:
    • Swietny skład
    • Dobra cena
    • Łagodny dla cery naczynkowej i oczu