Kremy i maski do rąk

Cien Food For Skin, Krem do rąk `Nawilżenie z sokiem z aloesu`

• 24 lutego 2024 o 20:49
    W sam raz do torebki
    Krem znajduje się w małej, poręcznej tubce, która jest wprost idealna, aby wrzucić ją do torebki. Krem ma przyjemny zapach i konsystencję. Szybko się wchłania i nie daje uczucia lepkości. Skóra dłoni po stosowaniu tego kremu jest dobrze nawilżona, miękka i miła w dotyku. Kremik jest dość wydajnym. Jstem z niego zadowolona.
    Medea05
    20 października 2023 o 21:18
    Poręczny fajny kremik do torebki
    Kremów do rak przerobiłam wiele, tak jak pomadki - mam je wszędzie. Ten z Lidla kupiłam z myślą o włożeniu go do torebki. Jest mały (choć nawet mniejsza wersja byłaby lepsza) i fajnie się mieści w większości moich torebek/plecaków. Największe zalety: + nawilża + regeneruje - stosowany dłużej pozwala odżywić dłonie i poprawić ich wyglad + tani, kilka zł w Lidlu + zawsze dostrpny w Lidlu, nie jest to produkt sezonowy tam Krem po nałożeniu zostawia taka lekka warstwę dziwnego filmu,ale po kilku minutach jest prawie niezauważalna. Z tego powodu to chyba jedyny minus. Może opakowanie wolałabym na „klik” ale nie jest to dealbreaker. Wciąż dobrze się go używa. Zapach - dosc mocny, nie mogę określić dokładnie jaki. Niektórym może się nie spodobać, dla mnie jest ok
    Zalety:
    • Nawilżenie
    • Regeneracja
    • Dostępność
    • Zostawia lekki film
  • 21 kwietnia 2021 o 14:18
    Dobre nawilżenie przy częstym używaniu
    Nigdy nie przepadałam za kremami do rąk, większość których używałam pozostawiały okropnie klejące ręce i nie działały jakbym oczekiwała. Ten jest jednak inny. Moja skóra nie jest wymagająca, ani nadmiernie przesuszona. Lekką trudność sprawiło mi pierwsze odkręcenie kremu - nakrętka jest mało poręczna i odkręcanie trochę boli. Krem jest średniej gęstości. Świetnie się rozprowadza i w miarę szybko wchłania, nie pozostawia na skórze filmu. Zapach jest delikatny. Widzę dobre efekty przy regularnym i częstym stosowaniu, skóra jest nawilżona, miękka i gładka. Polecam!
    Zalety:
    • Tani
    • Wydajny
    • Nawilża
    Wady:
    • Niewygodna nakrętka
    Ina1106
    24 stycznia 2021 o 19:34
    Aloesowe nawilżenie
    Formuła kremu Cien została oparta na soku z aloesu. W miękkich liściach aloesu znajduje się mnóstwo substancji leczniczych: witaminy A, C, E i z grupy B oraz składniki mineralne takie jak potas, wapń, magnez, fosfor, siarka czy cynk. Dzięki nim roślina ma właściwości nawilżające, regenerujące i bakteriobójcze. Krem jest zamknięty w małej tubce o pojemności 50 ml, wykonanej z miękkiego i giętkiego tworzywa. Ułatwia to wykorzystanie kremu do końca. Opakowanie zamyka się za pomocą nakrętki. Idealny do torebki i w podróży. Korzystam z niego w biurze. Lekka konsystencja kremu sprawia, że szybko się wchłania i jest wydajny. Dobrze nawilża dłonie i nie pozostawia tłustego filmu. Krem ma delikatny i świeży zapach, który przypadł mi do gustu.
    Zalety:
    • minimum 95% składników pochodzenia naturalnego,
    • idealny dla wegan,
    • lekka formuła,
    • efekt nawilżenia,
    • delikatny zapach,
    • cena.
  • 20 grudnia 2020 o 1:38
    Rozczarowanie
    Po zużyciu kremu marki Cien w zielonej tubce, który był dla mnie bardzo dobry, postanowiłam sięgnąć po ten. Krem wygodnie się aplikuje i mieści się praktycznie wszędzie, dzieki swojej tubce. Nawilża całkiem okej, ale myślę, że jest to chwilowy efekt. Cena też jest bardzo dobra i zachęcająca. Tutaj plusy się kończą. Krem, tak jak wyżej wspomniałam, daje efekt chwilowego nawilżenia. Nie ma dużego wpływu na dłonie i raczej nie poprawia ich stanu. Po aplikacji na dłoniach pojawia się okropna warstwa, która mi osobiście przypomina plastry w sprayu. Na skórze tworzy się tafla, do której przylepia się cały kurz i brud z otocznia. Niestety byłam zmuszona do mycia rąk pare minut po użyciu kremu, jeśli miałam zamiar ich używać. ewentualnie krem nadawał się na noc. Dodatkowo zapach produktu jest bliżej nieokreślony. Przypomina lekko duszące perfumy. Dla mnie nieznośny przy częstym używaniu.
    Zalety:
    • Podręczne i łatwe w użyciu opakowanie
    • Daje efekt nawilżenia
    • Jest okej, jeśli używamy go na noc na dłonie lub również stopy
    Wady:
    • Nawilżenie jest chwilowe
    • Okropna warstwa na skórze, łapiąca brud z otoczenia
    • zmusz do mucia rak po użyciu
    • mocny, perfumowy zapach