Kremy pod oczy

Dermika Re Visage, Wypełniający krem wokół oczu i ust `Wygładzenie i blask`

• 21 października 2024 o 0:41
    LUBIĘ GO WART JEST WYPRÓBOWANIA
    Bardzo cenię sobie markę Dermika. kremik kupiłam po okazyjnej cenie na pewnej drogerii internetowej jestem bardzo zadowolona z jego użytkowania. sprawdził się znakomicie jest wydajny ma dobre składniki odżywcze, już od pierwszego użycia zauważyłam wygładzenie skóry. jestem bardzo zadowolona z cała pewnością będę do niego wracać. Przy dłuższym stosowaniu zauważyłam wygładzenie zmarszczek.
    Zalety:
    • działanie
    Wady:
  • 31 stycznia 2022 o 21:35
    Bardzo fajny krem :)
    Bardzo lubię markę Dermika, i ich kremy pod oczy. To jedyne kremy,. które robią u mnie cokolwiek, nie podrażniając przy tym oczu. Krem ładnie nawilża skórę pod oczami, lekko napina, oko wydaje się odprężone. Mam 35 lat, więc ma to już dla mnie znaczenie. Na pewno nie zauważyłam rozjaśnienia cieni pod oczami, ale też tego nie obiecuje producent. Krem jest bardzo wydajny, można go nakładać pod makijaż, bo szybko się wchłania. Nie ma zapachu, nie jest barwiony. Fajne opakowanie z pompką, zużywa się produkt do końca bez konieczności rozcinania itp. Polecam, pewnie kiedyś do niego wrócę, ale nadal szukam ideału :)
    negri
    10 stycznia 2021 o 7:33
    Wspaniały w okolice oczu
    Mam 40 lat i cienką skórę, szczególnie wokoło oczu. Wydawało mi się że tylko zabiegi kosmetyczne są w stanie zagęścić I ujędrnić skórę wokół oczu ale ten krem to robi :) efekty zauważyłam już po kilku dniach stosowania, dodatkowo zniknęły zasinienia wokół oczu. Krem zamknięty został w higienicznym opakowaniu z pompką, która się nie psuje. Konsystencja kremu jest idealnym wyśrodkowaniem między gęstą a lejąca, dzięki czemu dobrze się go wklepuje w skórę I szybko się wchłania , pozostawiając leciutki film (lub klejący, jeśli przesadzimy:)). Nie ma zapachu I jest wydajny- wystarcza na ok 2 m-ce regularnego stosowania 2x dziennie. Krem dedykowany jest także do stosowania wokół ust - nie próbowałam, ale zobaczę co tam zdziała:)
    Drogeria Super-Pharm