Toniki i hydrolaty

The Beauty Dept. Rose Water Facial Toner Tonik z wodą z róży damasceńskiej

• 8 lutego 2025 o 12:12
    Spoko tonik do codziennego stosowania
    Jest to tonik różany, który nadaje się do codziennego stosowania po dokładnym oczyszczeniu twarzy. Przyjemnie pachnie i odświeża. Mnie nie podrażnia, natomiast gdy dałam do spróbowania mojemu mężowi, to jego skóra zrobiła się czerwona i utrzymywało się to jakiś czas. Nie wiem dlaczego tak zareagowała jego skóra na ten kosmetyk, u mnie nigdy się nic takiego nie zdarzyło. Mimo wszystko tonik polecam. Przyjemnie odświeża skórę, szczególnie latem. Opakowanie jest minimalistyczne i szata graficzna całkiem w porządku. Ja produkt zakupiłam w sklepie Action w bardzo atrakcyjnej cenie. Polecam wypróbować.
    Zalety:
    • Odświeża
    • Tonizuje
    • Jakość
    • Dostępność
    Wady:
    • Może uczulać
    • Może powodować zaczerwienienia na skórze
  • 12 lutego 2024 o 12:02
    Dobry produkt.
    Kupiłam go przypadkowo w Action. Skusiłam się cena jak na tonik różany i zostałam pozytywnie zaskoczona. Tonik pięknie pachnie wodą różana. Jest bardzo wydajny. Nie podrażnił mi skóry. Dzięki niemu czuje odświeżenie na buzi i delikatne nawilżenie.
    Zalety:
    • daje uczucie odświeżenia
    Edytaj7
    28 lipca 2023 o 21:31
    Całkiem w porządku
    Tonik kupiłam z ciekawości będąc na zakupach w Actionie. Tonik zamknięty jest w przezroczystej butelce o pojemności 300 ml. Cena też była przyjazna dla portfela. Zapach jest całkiem przyjemny, kwiatowy. Przyjemnie tonizuje nie uczulając ani nie podrażniając jej. No I nie miałam uczuc ściągnięcia skóry. Jest fajnym uzupełnieniem codziennej pielęgnacji.
  • 25 marca 2022 o 11:01
    Bardzo fajny
    Mam suchą skórę i bardzo się z nim polubiłam. Toników używam do przywrócenia odpowiedniego poziomu pH skóry po dogłębnym demakijażu. Idealne pH wynosi od 4,7 do 5,6. Ten tonik ma PH 5 (z ciekawości sprawdziłam papierkiem lakmusowym) więc jestem bardzo zadowolona. Tonik nie pozostawia uczucia ściągnięcia skóry, nie klei się. Zapach niedrażniący. Dodatkowo ma bardzo ładne opakowanie które kolorystycznie idealnie pasuje do mojego peelingu kawitacyjnego Xiaomi. Aż miło spojrzeć na ten zestaw na biurku : )
  • 8 czerwca 2021 o 21:04
    Całkiem ok
    Tonik kupiłam w Action i wydaje się ok. Bardzo lubię jego zapach! Dobrze oczyszcza, ale sumie nic po za tym. Nie ściąga twarzy, więc to jest na plus. Trochę mało wydajny- szybko się kończy. Nie wiem czy kupię ponownie, może spróbuję czegoś innego.