Serum do twarzy

Christian Dior Capture Totale C.E.L.L. Energy, Super Potent Serum Serum do twarzy

• 6 kwietnia 2023 o 14:40
    nieadekwatna cena do składu i jakości
    Miło się używa, warto spróbować jak działa. Nie ma efektów spektakularnych bo i skład jest przeciętny, ale trochę nawilża. Główny składnik to kwas hialu i zasadzie nic więcej, jest bardzo wiele podobnych serum a o znacznie mniej duszącym zapachu. To chyba to, co przeszkadzało mi najbardziej. Miła konsystencja, cena i zapach z kosmosu.
    Zalety:
    • wydajność, konsystencja
    Wady:
    • zapach i cena
  • 6 lutego 2023 o 22:39
    efekty widoczne choć nie spektakularne
    Serum używałam razem z kremem z tej samej serii. Kosmetyki Diora mają cudowną konsystencję, delikatny i bardzo przyjemny zapach i czuć że działają. Podczas ich stosowania miałam długotrwale nawilżoną i odżywioną skórę i widziałam tez poprawę jej napięcia. Polecam produkt, jednak uważam że nie zrobi bardzo widocznych efektów p.strarzeniowych. Takie można uzyskać w gabinecie kosmetycznym lub u chirurga ;) Ale profilaktyka tez jest ważna, dlatego warto jeśli masz na to budżet. Kosztuje sporo, ale płaci się tu tez za markę. Czy kupię ponownie? Nie wiem.
  • 28 maja 2022 o 18:00
    Serum Capture Totale C.E.L.L. Energy marki Dior....
    Zestaw Dior Capture Totale C.E.L.L. Energy dostałam na gwiazdkę, wcześniej miałam okazje je używać w postaci miniaturki i kilku próbek. Serum zapakowane jest w biały kartonik na którym znajdziemy niezbędne informacje na jego temat. Opakowanie to buteleczka o pojemności 30 ml z zakrętką w srebrnym kolorze na której na górze znajduje się ornament – logo marki. Produkt posiada wygodny dozownik w postaci pompki w srebrnym kolorze. Opakowanie bardzo ładne jak przystało na Diora, skromne ale przykuwa wzrok. Konsystencja serum jest bardzo lekka, przypominająca mleczko w śnieżno białym kolorze. Zapach bardzo delikatny i lekko kwiatowy. Serum stosowałam przy pielęgnacji nocnej gdyż przy mojej mieszanej cerze nie wchłaniało się całkowicie, zostawiało delikatnie lepką powłoczkę. W zagłębienie dłoni dozowałam 2-3 pompki, następnie ogrzewałam je w dłoni po czym wciskałam je w twarz i szyje, ta metoda zalecana przy stosowaniu tego serum. Dzięki temu moje dłonie zyskały na gładkości i dostały dawkę cennych składników. Po jego wchłonięciu skóra była gotowa do dalszych zabiegów pielęgnacyjnych, produkt dobrze współgrał z każdym innym kremem, nie rolował się. Serum pomogło utrzymać moją mieszaną cerę nawilżoną i w lepszej kondycji, stała się bardziej gładka, dobrze odżywioną i rozświetlona. Używając metody wgniatania-drenażu serum jest bardzo wydajne, bardzo chętnie sięgnę po nie ponownie mimo dość wysokiej ceny.
    Zalety:
    • efekty
    • lekka konsystencja
    • wydajne
    Wady: