Pomadki i szminki

Nutridome Błyszcząca pomadka do ust

• 31 października 2022 o 0:41
    Kolorowa wersja szminki ochronnej
    Kolor jaki posiadam to 101 First Touch. Faktycznie, troszkę się różni w rzeczywistości niż na fotografii, ale niestety zdjęcia i monitory potrafią zakłamać odbiór barw. Opakowanie jest genialne - od razu skradło moje serce. Zapach delikatny - jak przy standardowej pomadce. Aplikacja szminki na usta jest bardzo wygodna. Produkt ma perłowe wykończenie i ładnie się zjada. Owszem, rosołu nie wytrzyma, ale też po pierwszym piciu wody całkowicie nie schodzi. Po zastosowaniu produktu, usta są nawilżone i wygładzone. Zawarte w szmince składniki naturalne ochraniają usta przed utratą wody i łagodzą lekkie podrażnienia. Kupiłam na promocji za 9,90 zł, ale regularna cena też nie jest mocno wygórowana. Szkoda, że tylko dostępna na internecie.
    Zalety:
    • Nawilża, ochrania i wygładza.
    • Zastosowane naturalne składniki.
    • Opakowanie.
    • Cena.
    Wady:
    • Dostępna tylko w sklepie internetowym Nutridome.
    • Kolor troskę się różni od tego podanego na zdjęciu.
    • Jeśli ktoś liczy na super trwałą szminkę to się rozczaruje.
  • 22 sierpnia 2022 o 10:30
    Zdecydowanie nie dla mnie.
    Pomadkę Nutridome kupiłam skuszona dużą promocją. Co prawda jej standardowa cena też nie jest wysoka ale jakość niestety też nie. Kupiłam kolor 107 Night Kiss, na stronie producenta jest przedstawiona jako najciemniejszy kolor, niestety to co otrzymałam to nie malina ale taki babciny różyk z babcinym połyskiem. Wiem, wiem... zamówiłam błyszczącą pomadkę i teraz się czepiam ale to co otrzymałam... no cóż przypomina mi i w kolorze i z takiego tandetnego połysku pomadki które były sprzedawane dobre 20-30 lat temu. Na dodatek pachnie też jak szminki sprzed lat, tak jakby chemicznie i zjełczało. Na plus mogę powiedzieć, że dość dobrze się nią maluje pomimo tego, że jest jak dla mnie trochę za gęsta. Największy plus za ładne opakowanie i pomysłowe otwieranie
    Zalety:
    Wady:
    • kolor
    • połysk