Kremy na noc

Tołpa Pure Trends, Super Seeds, Krem kojący przeciw zaczerwienieniom `Sezam + dynia`

brendi
    21 listopada 2022 o 12:11
    Mój codzienny towarzysz :) bardzo się polubiliśmy mimo, że nie jest idealny
    Kupiony do dziennej pielęgnacji pod makijaż. Mam cerę mieszaną w kierunku przetłuszczającej się i często trapi mnie różnego pochodzenia rumień. Więc ten produkt mnie zaciekawił. Oczywiście znam i uwielbiam ten zapach :) Po za tym ma bardzo dobrą konsystencję i nie obciąża mojej cery. Nie mam po nim nadmiernego wydzielania sebum, żadnych pryszczy czy zaskórników. Ładnie nawilża i zmiękcza skórę dając mi poranne nawilżenie w takiej dawce jakiej akurat potrzebuj moja buzia. Nie spodziewałam się po nim cudów ani mnie niczym nie zaskoczył. Posiada zielonkawy kolor, ale nie zauważyłam żeby kamuflował naczynka czy inne zaczerwienienia. W kwestii zwalczania problemu wrażliwej, podrażnionej cery - nie liczyłabym na fajerwerki. Po miesiącu stosowania nie zauważyłam żadnych efektów - co nie sprawia, że go nie lubię. Wręcz przeciwnie - bardzo się polubiliśmy. Moja buzia w porównaniu z innymi kremami na dzień dobrze toleruje jego składniki i czuje się z nim lekko i komfortowo :) Ma świetną konsystencję, dobrze się wchłania i faktycznie nadaje się pod makijaż. Nie wiem czy kupię ponownie, będę chciała przetestować inne cudeńka od Tołpy, ale nie mówię nie. Byż może wrócę do niego :)
    Zalety:
    • bardzo ładnie nawilża,
    • faktycznie przynosi ulgę gdy coś niedobrego dzieję się na buzi
    • skóra jest miękka, jędrna i gładka
    • świetny pod makijaż i do codziennej pielęgnacji
    • jest wydajny, ma treściwą konsystencję, ale dobrze się rozprowadzającą - wystarczy mała ilość
    • nie przetłuszcza ani nie zapycha mieszanej cery
    • w promocji ma korzystną cenę
    Wady:
    • zielony kolor kremu dość słabo radzi sobie z kamuflowaniem
    • nie zauważyłam żeby zaczerwienień było mniej albo żeby były bardziej uspokojone więc producent troszkę za bardzo przecenił jego efekty
  • 8 września 2022 o 15:01
    Uwielbiam!
    Krem sprawdza się naprawdę dobrze. Jest świetny zarówno na dzień jak i na noc. Szybko się wchłania i doskonale nawilża. Ma efekt "łagodzący" - skóra jest odprężona po zastosowaniu. Niewielkie opakowanie nadaje się na podróż. Zapach ma neutralny - co jest super, bo nie przepadam za "napachnionymi" produktami do twarzy. Świetny produkt, bardzo polecam!
    JuKaBar
    23 sierpnia 2022 o 20:35
    Cudo
    Cudowny krem dla skóry naczynkowej, sprawia że twarz promienieje, wygląda na wypoczęta, zaczerwienienia są mniej widoczne. Na co dzień ten krem mi czasem zastępował kremm bb lub cc. Żałuję tylko ze zniknął z półek sklepowych, kupuje teraz przes stronę tolpy
    Zalety:
    • Nawilzanie
    • Mniej widoczne naczynka
    Wady:
    • Trudniej dostepny
    annatp
    16 sierpnia 2022 o 23:11
    Pomyłka
    Niestety, ten krem nie polubił się z moją skórą, więc zrezygnowałam z jego stosowania. To niby krem kojący przeciw zaczerwienieniom, a ja miałam wrażenie, że po jego nałożeniu moja skóra jest jeszcze bardziej czerwona niż przed. Nie zauważyłam żadnych pozytywnych efektów stosowania.
  • 2 maja 2022 o 16:16
    Idealne ukojenie dla skóry
    Zupełnie szczerze, dla mojej skóry najlepszy krem jaki stosowałam od dawna. Mam problemy zarówno z presuszaniem jak i przetłuszczaniem skóry oraz skłonnością do zaczerwienień. Ten krem nawilża bez przetłuszczania, zostawia na skórze delikatną warstwę ochronną co dla skór wrażliwych na pewno świetnie się sprawdzi. Stosuję codziennie i jestem bardzo zadowolona.
    Zalety:
    • Opakowanie, wydajność, działanie kojące i nawilżające, cena

Zobacz także inne Kremy na noc