Korektory pod oczy

Makeup Obsession London Mega Concealer Korektor pod oczy

• 24 listopada 2024 o 12:48
    Słaby
    Zaletą jest definitywnie kolor, bo jasny a ja mam jasną karnacje więc oczekiwania byly wysokie. I faktycznie jest okej jako rozjaśnienie ale nie pod oczy! Pod oczami ciastkuje się i wchodzi w załamania. Krycia też nie ma dużego i ściera się dosyć szybko. Jednak najbardziej odrzucającym aspektem jest zapach który jest intensywny i bardzo chemiczny. Mimo że kolor ładny nie kupię go więcej bo po prostu źle wygląda na twarzy.
    Zalety:
    • Kolor
    • Starcza na długo
    • Ciastkuje się
    • Ściera
    • Słabe krycie
    • Wchodzi w załamania
  • 1 kwietnia 2024 o 10:14
    Bez szału
    Pomimo dużego opakowania, to korektor nie starcza na wiele czasu. Ma duży aplikator i ładne opakowanie, z którego napisy się nie ścierają. Przyjemnie pachnie, ale jest słabo kryjący i dla satysfakcjonującego efektu musiałam kłaść dobre 3, a nawet cztery warstwy. Na twarzy wygląda dobrze, choć ma tendencje do ciastkowania.
    Zalety:
    • duży aplikator
    • ładne, wygodne opakowanie
    • wygląd na twarzy
    Wady:
    • trwałość
  • 10 sierpnia 2023 o 16:33
    Jako biała baza - NIE
    Kupiłam kolor biały, licząc że będzie się zachowywać jak biały cień w kremie lub dobra baza pod pastele. Niestety, ma BARDZO małe krycie, prawie go nie widać na powiece, zostawia tylko delikatnie jaśniejszą poświatę. Do tego niejednolitą. Przy tak beznadziejnym kryciu i tak otrzymujemy kolor cielisty. Wygląda na powiece jak biały krem albo filtr, który się jeszcze nie wchłonął, i taką też ma konsystencję. Gdybym ktoś mi tylko zrobił swatch na ręce, i bym nie wiedziała co to, to nawet bym nie pomyślała, że to korektor, bardziej przypomina bazę do twarzy. Może mi się trafił pojedynczy bubel, i normalnie są ok? Nie wiem. Chociaż widzę że inni narzekają na małe krycie, więc może po prostu jest taki słaby. Jakby tego było mało, aplikator jest okropny, za duży, i ciężko go wyjąć z opakowania. Radzę omijać.
  • 20 grudnia 2021 o 2:05
    Miałm duże nadzieje
    Jako ogromnie blada osoba, pierwszy raz widząc go w rossmannie, przyznam że ucieszyłm się że w końcu może znajdę korektor który mie będzie dla mnie zbyt ciemny. Po kilku swatchach zdecydowałm się na ten zupełnie biały, jako że każdy inny odcień był dla mnie niestety zbyt ciemny.. i tutaj niestety kończą się dobre rzeczy.. po pierwotnej ekscytacji po kilkukrotnym użyciu pozostało raczej rozczarowanie. Korektor jest naprawdę trudny w rozblendowaniu, nawet gdy starałm się pracował gąbeczką tak szybko jak tylko umiałm, często zdażało się że korektor zdążył już częściowo wyschnąć i ku mojej rozpaczy pozostaiał na mojej twarzy nierozblendowane placki. Korektor jest dość gęsty i ma naprawdę mocne i matowe krycie, więc jeśli jest to czego ktoś szuka, myślę że być może byłby to dobry wybór. Jeśli chodzi o konsystencję oraz ogólne zachowanie produktu mam wrażenie że jest niemal identyczny do serii korektorów conceal & define z makeup revolution (co nie jest zdziwieniem jako że makeup obsession należy do revolution), tylko że w brzydszym opakowaniu
    Zalety:
    • duży wybór odcieni
    • wygodny aplikator
    • dość duża wydajność
    Wady:
    • niezbyt estetyczne opakowanie
    • duże problemy z blendowaniem
    • okropnie przematowy finish
  • 27 marca 2021 o 11:32
    Fajny ale kolory takie sobie
    Ja wybrałam kolor nr.3 jak dla mnie mógłby być trochę jaśniejszy ale kolor nr.2 jest za bardzo różowy dla mnie. Korektor ma bardzo miły duży aplikator. Krycie jest średnie w kierunku do pełnego bo można go budować. Pod oczy sprawdza się bardzo dobrze dobrze krycie zasinienia, najlepiej rozprowadza się palcem i doklepany gąbką i po przypudrowaniu jest trwały i nie wchodzi załamania ???? Delikatnie zastyga więc bez pudru też całkiem nieźle się trzyma tylko w mniejszej ilości.
    Zalety:
    • trwałość
    • aplikator
    Wady:
    • kolory