Maseczki w płachcie

L'Oreal Paris Revitalift Filler [HA], Maska w płachcie z kwasem hialuronowym

• 1 grudnia 2024 o 19:19
    Nawilżająca bomba
    Maseczka super nawilża twarz zdecydowanie moja ulubiona Maska ma bardzo dużo produktu który zdecydowanie starczył by na kolejne użycie ma fajny zapach Moja twarz potrzebowała takie nawilżenia zdecydowanie polecam
    Zalety:
    • Tania
    • Super nawilzenie
  • 31 marca 2024 o 20:08
    Fajna maska w plachcie
    Maska w płachcie dobrze nasączone jest produktem. Ja po 1użyciu nie wyrzucam plachty wkładam ją z powrotem do saszetki z płynem do jeszcze jedno lub dwukrotnego użycia. Maska fajnie nawilża twarz, która jest miękka. Polecam tą maskę zazwyczaj trzymam ją do 30min.
    Zalety:
    • Nie droga
    • Do 2,3krotnego użycia
    • Dobrze nawilża
    Aolkenz
    23 stycznia 2021 o 18:42
    Cudowna
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    O maseczce mogę powiedzieć tylko pozytywne rzeczy: + pachnie naprawdę świetnie + efekt utrzymuje się dłużej niż tylko krótko po aplikacji + skóra wygląda lepiej już po pierwszego użyca Kształt płachty jest idealnie wycięty i dopasowany. Materiał bardzo dobrze nasączony esencją, której nadmiar można spokojnie wykorzystać zaopatrując skórę szyi i dekoltu. Produkt nie szczypie w oczy i skłonna do przesuszeń skóra bardzo dobrze go toleruje. Mam bardzo wrażliwą skórę i wypróbowałam wiele masek i byłem w większości rozczarowana. Po tym produkcie wręcz przeciwnie: moja skóra wyglądała na bardzo wypoczętą i zregenerowaną. Mogę polecić maskę.
    Zalety:
    • długi efekt nawilżenia i ujędrnienia
    • duża ilość esencji
    • dobry kształt płachty
  • 16 kwietnia 2020 o 8:12
    nowe odkrycie, nowa miłość
    Szukałam mocno nasączonej i mocno nawilżającej maski w płachcie i ta okazała się strzałem w 10. Niestety chyba wycofali ze sprzedaży moją ukochaną maskę w płachcie fioletową z Neutrogeny, która nawilżała fenomenalnie. Ale już mam jej nowego zastępcę z Loreal. Jest to też pierwsza maska z Loreal jaką widziałam. Saszetka z maską jest dosyć gruba i duża. Wizualnie prezentuje się bardzo profesjonalnie. W środku mamy płachę złożoną na pół na takiej niebieskiej osłonce. Dzięki temu łatwiej nam płachtę rozłożyć i nie skleja się ona. Płachta jest z miękkiej ale cieniutkiej tkaniny. Jest bardzo dobrze skrojona. Świetnie leży na twarzy. Większość masek jak dla mnie ma za małe otwory na oczy i część na nos często jest źle skrojona. Ta pasuje i przylega do mojej twarzy jak mało która maska. Tkanina jest mocno nasączona, mnóstwo esencji znajduje się też na tej niebieskiej słonce, na której leżała płachta. W opakowaniu też coś zostaje. Jest tego tyle, że wystarczyło mi by nałożyć na szyję, dekolt, całe ręce i jeszcze całe nogi! No prostu obłęd. Płachta jest mocno nasączona, ale też się z niej nie leje, więc jest komfortowo. Dzięki temu, że akurat do mojej twarzy przylega super, to spokojnie można z nią chodzić i wykonywać różne czynności. Mnie ciężko usiedzieć czy leżeć z maską na twarzy przez 15 minut. Producent zaleca trzymać ją 15 minutu i tak też zrobiłam. Po tym czasie płachta była już tylko lekko nasączona. Albo skóra wszystko wypiła, albo to wyparowało. Ale można by nosić jeszcze chwilę dłużej. Po ściągnięciu maski skóra przede wszystkim była bardzo nawilżona, taka jakby ujędrniona i rozjaśniona. Esencja która zostałą na skórze po zdjęciu maski po chwili sie wchłonęła, jednak zostawiła lekko wyczuwalny film, wiadomo, było tej esencji mnóstwo. Ja użyłam maski wieczorem, więc już tego nie zmywałam tylko zostawiłam na noc i nie nakładałam dalszej pielęgnacji. Film który pozostał na buzi nie sprawiał dyskomfortu, za bardzo się nie lepiła skóra i przede wszystkim nie miałam efektu zalepionej, nieoddychającej skóry. Efekt jaki pozostawiła maska był naprawdę wow. Skóra na maksa nawilżona, napięta. Taka jak po długim śnie, dobrym nawodnieniu i świetnym serum. Co prawda mam 24 lata, więc nie mam zmarszczek, co najwyżej mimiczne pod oczami, więc nie wypowiem się czy ta maska dała efekt wygładzenia problematycznych linii. Ale myślę, że jeśli macie zmarszczki takie wynikające głównie z przesuszenia skóry, to zapewne zauważycie jakąś różnicę, bo nawilżenie jest bomba Rano nadal czułam na skórze resztki tej maski, bo nawet w nocy skóra nie dała rady reszty wchłonąć. Po umyciu buzi nadal odczuwałam mocne nawilżenie i w sumie ten efekt nawilżenia takiego większego utrzymał się ok.3 dni. Maska nie spowodowała zapchania porów ani wysypu niedoskonałości a mam do tego skłonność. Generalnie moja mieszana cera ją pokochała i zamierzam kupować ją regularnie. Serdecznie polecam gdy Wasza skóra potrzebuje zastrzyku nawilżenia. Będzie to też świetna maska przed jakimś większym wyjściem. Ja swoją kupiłam w Dm za 4 euro.

Zobacz także inne Maseczki w płachcie