Kremy na dzień

N.A.E. Energia, Soothing Day Cream Łagodzący krem na dzień

• 22 marca 2023 o 20:22
    Przyjemny krem na codzień
    Jako fanka naturalnych kosmetyków chętnie wypróbowałam kremy do twarzy od N.A.E. Wersja kojąca na dzień ma przyjemną, lekką konsystencję i z łatwością rozprowadza się na twarzy. Bez problemu krem sprawdza się też na noc i jako baza pod makijaż. Działanie jakie daje to przede wszystkim nawilżenie oraz ukojenie skóry. Na pewno nie jest to krem dla cer bardziej suchych, ale dla mieszanych, bądź tłustych może okazać się strzałem w dziesiątkę. Na duży plus brak tłustej warstwy na skórze i szybki czas wchłaniania się kremu. ZALETY Nawilża i koi skórę Lekka konsystencja Formuła Szybko się wchłania Nie zostawia tłustej warstwy Naturalny skład Opakowanie w tubce Sprawdza się pod makijaż WADY Brak
  • 11 listopada 2021 o 20:11
    Dobry dla cer tłustych
    Krem ten, podobnie jak inne jego wersje, kupiłam na promocji w Rossmanie. Wcześniej kompletnie nie znałam tej marki. Wiedziałam tylko, że ich produkty mają dobre składy. Przyznam, że nie zawiodłam się. Krem jest naprawdę dobry. Szczególnie dla cer tłustych. Lekki, o rzadkiej konsystencji, niepozostawiający tłustego filmu. Nawilżenie jest bardzo delikatne i myślę, że za słabe dla cer suchych. Krem nadaje się pod makijaż. Szybko się wchłania. Nie podrażnia, nie uczula, nie zapycha. Jest wydajny. No czegóż chcieć więcej? :)
    • skład
    • nie podrażnia, nie zapycha
    • delikatnie nawilża
    • szybko się wchłania
    • nie pozostawia tłustego filmu
    • ma przyjemny, delikatny zapach
    Kamisku
    24 maja 2021 o 12:08
    Przyjemniaczek
    Krem kupiłam na wyprzedaży w rossmanie, ale z tego co wiem jest on w stałej ofercie w naturze. Opakowanie to wygodna tubka o przeuroczej szacie graficznej w kolorze jasno-pudrowego różu, idealnie trafia w moje gusta. Konsystencja kremu jest lejąca, łatwo wydostać z opakowania za dużo, trzeba nauczyć się go dozować. Pachnie słodko jak woda z cukrem, ale jest to delikatny mało wyczuwalny zapach. Moja cera jest wrażliwa, mieszana w strone suchej, problematyczna aktualnie w średnim stopniu. Krem stosuje od 2 miesięcy rano. Działanie: Krem bardzo delikatnie nawilża, zostawia leciutki film, ale nie jest on uciążliwy, wręcz ledwo wyczuwalny. Odrobinę wygładza, faktycznie łagodzi, koi skórę. Pomaga w redukcji niedoskonałości, ale nie wykazuje dzialania przeciwtrądzikowego. Mam tu na myśli fakt, że współgra z tego typu produktami dzięki właściwościom łagodzącym. Ma przyzwoity skład. Nie podkreśla mankamentów twarzy typu rozszerzone pory itd.. Nie przyspiesza przetłuszczania w strefie T. Jest to dobry delikatnie nawilżający krem na dzień dla cer mieszanych.
    • skład
    • łagodzi, koi
    • delikatnie nawilża
    • wydajny
    Wady:
    • mógłby bardziej nawilżać, ale i tak jest super
    Avestia
    4 maja 2021 o 14:30
    Średniak
    Kupiłam na promce w Rossmanie, 8zł a skład super. Działanie.. no już takie sobie . Krem zostawia tłusty film na skórze, nie wchłania się do końca. Zaaplikowany po peelingu mechanicznym sprawia, że skóra nieźle piecze i jest zaczerwieniona. Nawilżenie po nim jest okej. Ale też szału nie robi. Bardzo podoba mi się zapach. Mimo, że jest to krem na dzień, ja uzywam go na noc, właśnie z powodu filmu jaki zostawia na mojej skórze. Mam skórę tłustą, ze skłonnością do wyprysków. Plus jest taki, że nie wysypało mnie po nim jesszcze bardziej i mnie nie zapchał. Ale czy złagodził podrażnienia? U mnie właśnie je powoduje, gdy go nałożę po peelingu. Mocny średniak. Na pewno to moja pierwsza i ostatnia tubka tego kremu, wolę poszukać czegoś lepszego
    pyrc
    17 kwietnia 2021 o 17:10
    Polecam
    Produkt kupiłam na promocji w Rossmanie za ponad 8 zł. Zachęcona zostałam składem w którym nie znalazłam żadnych zapychaczy czy plastiku. Mam cerę problematyczna /ze skłonnościami do wyprysków. Krem okazał się mega! Nie zapycha, wzorowy skład i wydajny. Polecam bo warto.
    Zalety:
    • Skład
    Wady: