Kremy na dzień

Fluff Krem na Dzień Morning Cappuccino 50ml
Fluff Fluff Krem do twarzy Morning Cappuccino na dzień dobry 50ml

• 27 grudnia 2024 o 14:48
    Poranne espresso dla skóry
    Gdy rano wstaję moja buzia jest opuchnięta i ze śladami po poduszce. Potrzebuję kremu, który pięknie ją wygładzi, doda blasku i intensywnie nawilży. Ten kosmetyk to odpowiedź na moje potrzeby. Działa na moją cerę niczym poranny kubek mocnej kawy. W składzie znajdziemy również energetyzującą kombuchę, działającą łagodząco. Po użyciu cera jest napięta i rozpromieniona, a makijaż świetnie się trzyma.
    Zalety:
    • naturalny skład
    • skuteczne działanie
    • piękny zapach
  • 21 lipca 2024 o 17:44
    fajny kremik
    krem fajnie rozprowadza sie na twarzy i ją nawilża. pięknie słodko pachnie, a zapach utrzymuje sie przez jakis czas na buzi. jedyne zastrzezenie mam do ceny poniewaz jest wedlug mnie troooche za wysoka
  • 7 marca 2024 o 7:42
    Lekki krem
    Krem szybko się wchłania i delikatnie nawilża. Jeśli chodzi o jakiś efekt "wow" to osobiście uważam że go nie ma. Produkt ma w moim odczuciu przyjemny zapach, lecz muszę się zgodzić, że trochę zbyt intensywny. Plusem jest to, że mnie nie podrażnił i nie spowodował plagi niedoskonałości. Jak dla mnie dobry lekki krem nawilżający na wiosnę.
    Zalety:
    • nawilżenie
    • szybko się wchłania
    • brak niedoskonałości
    • nie podrażnił
    • brak "zrolowania" kremu
    • niezbyt odżywczy
  • 8 października 2023 o 0:27
    i tak i nie..
    Dwa lata temu miałam pierwsze podejście do kremu Morning Cappuccino i niestety nie było to przyjemne doświadczenie. Krem powodował rolowanie na mojej skórze i uporczywe swędzenie. Natychmiast z niego zrezygnowałam. Po dwóch latach postanowiłam dać mu drugą szansę, i szczerze mówiąc, miałam bardzo mieszane uczucia na początku. Zauważyłam te same efekty co wcześniej - nadal występowało to irytujące rolowanie. Jednakże, tym razem nie odczuwałam swędzenia skóry, co było już dużym postępem Zdecydowałam się kontynuować używanie kremu i zmieniłam sposób aplikacji - z dużej ilości na mniejszą i to był strzał w dziesiątkę! Jednym z pozytywnych aspektów tego produktu jest jego piękny, kawowy zapach, który jako fance kawy, bardzo mi się podoba. Formuła kremu jest dość żelowa, co sprawia, że łatwo się rozprowadza. Po pewnym czasie stosowania zauważyłam poprawę mojej skóry twarzy. Była ona znacznie bardziej nawilżona i rozświetlona. Zaznaczę, że moja skóra jest bardzo sucha i potrzebuje nawilżenia i ten krem skutecznie mi to daje. Jeśli chodzi o negatywy, obawiam się, że swędzenie może się pojawić - wtedy z niego całkowicie zrezygnuję. Pomimo wyżej wymienionych pozytywnych aspektów nie wiem czy zakupię go ponownie.
    • Konsystencja
    • Wydajnosc
    Wady:
    • Rolowanie się produktu
  • 5 września 2023 o 13:13
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Kremów na dzień nie używam zbyt wiele, ponieważ moje poranna pielęgnacja składa się głównie z dobrej jakości serum oraz kremu z filtrem. Recenzowany kosmetyk otrzymałam w formie kilku próbek podczas wykonywania zakupów na stronie jednej z drogerii internetowych, inaczej pewni nigdy bym się na niego nie zdecydowała. Przyznam szczerze, że ucieszyłam, się, kiedy znalazłam próbki akurat tego kremu. Co prawda pielęgnacja buzi od marki Fluff nie sprawdza mi się za dobrze i już raczej od niej odeszłam, niemniej jednak czytałam na temat tej propozycji sporo dobrego i liczyłam, że może ona odczarować moje złe doświadczenia. Ja posiadam krem w formie saszetek, które są całkiem wydajne, jedna starczy na około cztery użycia. Ich design jest identycznym odwzorowanie tego, co znajduje się na pełnowymiarowym opakowaniu. Mamy tutaj do czynienia z kolorem jasnobrązowym oraz pastelowo różowym. Dodatkowo umieszczono tutaj wszelkie, najważniejsze informacje na temat kremu, takie, jak jego nazwa, logo producenta, skład czy zalecany sposób użytku. Cena regularna kosmetyku w swojej standardowej formie wynosi około trzydziestu czterech złotych. Produkt posiada kremowo - żelową formułę oraz jasnobrązową barwę, która na skórze prezentuje się neutralnie. Pachnie dość mocno, taką czekoladową kawą. Nuty te utrzymują się na buzi dość długo, ostatecznie nie są aż tak męczące, natomiast mam co do nich mieszane uczucia. W składzie znajdziemy między innymi ekstrakt z kombuchy czy wyciąg z nasion kawy. Kosmetyk stosowałam rano, raczej nie pod makijaż, jednak i tak mi się zdarzyło i muszę przyznać, że nadaje się do tego bardzo dobrze. Dość szybko się wchłania i nie pozostawia klejącej się warstwy. Delikatnie nawilża naszą skórę. Nadaje efektu zdrowego rozświetlenia oraz zmiękczenia, jak i wygładzenia. Subtelnie koi oraz odżywia. Może nie sprawdzić się skórze bardzo suchej czy mocno wymagającej. Krem od marki Fluff jest dobrym, podstawowym kosmetykiem, jednak nie oczekiwałabym od niego zbyt wiele. Ma dość mocny zapach, natomiast szybko się wchłania i delikatnie nawilża. Nie wiem, czy ostatecznie mogę go polecić, raczej zdecydowałabym się na coś innego.
    • Konsystencja
    • Rozświetla
    • Odżywia
    • Zmiękcza
    Wady:

Zobacz także inne Kremy na dzień