Żele pod prysznic

Ziaja BALTIC ŻEL MYJĄCY DO CIAŁA 3W1 500ML

iwonab1
    8 maja 2025 o 21:23
    Cudowny zapach mango.
    Żel pod prysznic firmy Ziaja, zamknięty jest w wygodnej, plastikowej butelce z pompką, która ułatwia nam dozowanie. Butelka zawiera 500 ml gęstego, żółtawego i cudownie pachnącego produktu. Żel jest idealny do całego ciała i włosów. Dobrze się pieni, myje, cudownie odświeża, a zapach sprawia, że kąpiel jest cudowną chwilą relaksu. Skóra po umyciu jest gładka, miękka i pachnąca. Włosy po umyciu są gładkie, łatwo się rozczesują i również pięknie pachną. Fajny i tani produkt a co najważniejsze zapach który jest lekki, cytrusowy i orzeźwiający. To właśnie to sprawia, że podczas codziennej kąpieli możemy poczuć się jak w prawdziwym spa.
    Zalety:
    • Cudowny zapach
    • Tani
    • Idealny do ciała i włosów
    • Nie wysusza skóry
    • Dobrze się pieni
    • Fajna,gęsta konsystencja
    Atejka
    8 maja 2025 o 20:29
    Dobry, choć nie jest to mój faworyt.
    Żel zamknięty jest w dużą, brązową butelkę z wygodną pompką. Posiada grafikę, która jest charakterystyczna dla marki - jasna i przejrzysta. Sam żel ma średnio-gęstą konsystencję oraz ładny, owocowy zapach. Lubię mango i nie powiedziałabym, że jest to w 100% ten zapach. Bardziej pachnie on jak bliżej niezidentyfikowany, słodki owoc. Mimo wszystko jest on ładny. Żel ma średnie zdolności pieniące i według mnie jest mało wydajny. Aby umyć całe ciało trzeba kilkukrotnie dokładać produktu na gąbkę. Nie kupię ponownie głównie ze względu na słabe pienienie i przez to małą wydajność, ale i tak polecam ze względów zapachowych :)
    Zalety:
    Wady:
    • małe zdolności pianotwórcze
    • mała wydajność
  • 25 kwietnia 2025 o 15:46
    Bardzo wydajny, bardzo przyjemny
    Recenzja dotycząca tego niezwykłego kosmetyku którego otrzymałam w prezencie będzie bardzo krótka ale pełna pochwał i podziękowań dla marki Ziaja której niezwykłe produkty mogą dawać radość otulać odurzać i wprawiać w dobry letni nastrój jak z nad brzegu Bałtyku czując się jak w spa, delikatny żel myje zarówno ciało jak i włosy i niezwykle dba o kondycję i piękny wygląd aby czuć wyłącznie komfort i miłe chwile pielęgnacji w zaciszu domowym, cała seria jest godna polecenia więc robię to teraz, zawsze i za każdym razem gdy będę mogła doświadczać tych niezwykłych kosmetyków na własnej skórze a jeszcze bardziej ciesząc się z otrzymania ich w prezencie.
    Zalety:
    • Bardzo dobry i wydajny żel pod prysznic i szampon w jednym o niezwykłym zapachu i skuteczności mycia i pielęgnacji skóry każdego rodzaju
    Wady:
    • Nie ma
  • 23 kwietnia 2025 o 21:42
    Mile doświadczenie
    Idealnie sprawdził się na wyjeździe, jako produkt 3w1 Fajnie nawilża ciało, dobrze myje włosy, jest wydajny, lubię go Rozsądna cena, za tą jakość Podoba mi się dozowanie, można łatwo dostawać ilość produktu
  • 13 kwietnia 2025 o 13:23
    Pachnący żel
    Multifunkcyjny kosmetyk, który świetnie sprawdzi się na siłowni, w podróży czy pod prysznicem po ciężkim dniu. Dobrze się pieni, dokładnie oczyszcza i nie wysusza skóry. Używałam go głównie jako żelu do ciała – zostawia skórę świeżą i pachnącą! Ziaja jak zwykle nie zawiodła! Świetny skład (aż 95% składników pochodzenia naturalnego), piękny zapach i skuteczne działanie. A do tego produkt jest wegański! Polecam każdemu, kto szuka chwili relaksu w domowym SPA.

Zobacz także inne Żele pod prysznic