Kremy uniwersalne

OnlyBio Anti Age Elixir, Przeciwzmarszczkowy eliksir do twarzy na dzień `Bakuchiol & awokado`

• 8 listopada 2024 o 13:32
    Dobrze nawilża, a zarazem nadaje się pod makijaż
    W kosmetyku spodobały mi się składniki aktywne - bakuchiol i awokado, co zdecydowało, że go zakupiłam. Pozwalają one zapewnić skórze optymalny poziom nawilżenia, a jednocześnie krem delikatnie modeluje twarz i ja ujędrnia bez nieprzyjemnego ściągnięcia. Jedynym jego minusem jest słaba wydajność. Bowiem przy 59 ml wystarczył mi na 1,5 miesiąca.
  • 16 marca 2024 o 10:24
    Świetnie nawilża, fatalne opakowanie
    Serum to zamknięte jest w szklanej butelce z pipetą, która wybiera 1 malutką krople, po prostu nie działała od początku. Ma przyjemny zapach i olejową konsystencję. Znakomicie nawilża, niestety dość słabo się wchłania. Stosowałam ją na noc, ale miałam poczucie, że trochę zapycha, więc resztkę używałam na nogi po goleniu i tu sprawdziło się super. Jest naprawdę mocno nawilżające, będzie idealne do bardzo suchej i dojrzałej cery.
    wieska4
    29 marca 2022 o 14:22
    Dla mnie super
    Używam od ok miesiąca i muszę powiedzieć , ze skóra stała się miękka, gładka i wypoczęta. Stosuję eliksir na lekko mokrą twarz np spryskuję tonikiem a potem nakładam- efekt moim zdaniem super
    Zalety:
    • Qydajnosc
  • 10 września 2021 o 23:55
    Jestem zdecydowanie na tak
    Krem only bio anti Age elixir do kupienia jest w drogeriach hebe .w Rosku go nie widziałam. Krem ten jest przeciwzmarszczkowy z przeznaczeniem na dzień. Opakowanie Opakowanie jest plastikowe ciemnobrązowe z pompką.jest to bardzo higieniczne rozwiązanie .opakowanie znajduje się w kartoniku o kolorze brzoskwiniowym.etykieta jest estetycznie zaprojektowana .pojemność kremu to standardowe 50ml. Moja skóra Suchą, wrażliwa,czasem pojawiają się u mnie niedoskonalosci Dla kogo Krem jest przeciwzmarczkowy dla cer które potrzebują ujedrnienia ,sprawdzi się także przy cerach wrażliwych. Zapach konsystencja Zapach bardzo przyjemny konsystencja łatwo rozprowadzająca się i wchłaniająca,krem jest koloru białego Skład Skład jest w 99% pochodzenia naturalnego i tu brawa właśnie za to cenie markę.nie ma tu substancji szkodliwych.krem posiada certyfikat Ecocert .znajdziemy tu bakuchiol czyli roślinny retinol oraz avokado. Rezultaty Po zastosowaniu tego kremu skóra jest na nawilżona gładka napięta i nie wyswiecac się zbędnie .krem nie jest tłusty świetnie się wchłania .nadaje się pod makijaż nie obciąża skóry doskonały nawet w upały .nie zapchal mnie ani nie spowodował podrażnień. Super naprawdę mogę go polecić .
    Zalety:
    • sklad
    • nawilza, odżywia,napina
    • nie podrażnia nie ma po nie wysypu niedoskonałości
    Wady:
    • cena i dostepnosc
  • 29 maja 2021 o 8:50
    Bardzo fajny kremik
    Przeciwzmarszczkowy Elixir Onlybio z bakuchiolem i awokado wpadł do mojego koszyka w momencie kiedy postanowiłam spróbować produkty marki inne niż te do włosów. Krem zamknięty jest w buteleczce airless dzięki czemu jest bardzo higienicznie. Nie ma problemu z pompką,nie zacina się, dozuje fajną ilość kosmetyku. Jeśli chodzi o krem jest on średnio gęsty. Przyjemnie rozprowadza się go po skórze. Podczas nakładania można wyczuć jak bardzo skóra się zmienia. Momentalnie staje się taka aksamitna i miękka w dotyku. Elixir super nadaje się jako baza pod makijaż! Nie zauważyłam problemu podczas robienia makeupu. Krem ma ładny, delikatny zapach. Dość szybko się wchłania, nie rozmazuje się. Skóra jest nawilżona, rozświetlona (ale nie tłusta), miękka. Mam wrażenie, że również po nałożeniu delikatnie wypełnia załamania skóry. Mam cerę mieszaną i obawiałam się, ze ten produkt może być dla mnie zbyt bogaty jednak sprawdził się świetnie. Moja skóra nie była podrażniona czy przesuszona. Nie zauważyłam również zapychania. Jest bardzo wydajny i nie wielka ilość wystarcza na pokrycie twarzy, szyi i dekoltu. Dodatkowo jest to kosmetyk naturalny, vegański - 99% składników pochodzenia naturalnego.