Kremy uniwersalne

L'Oreal Paris Revitalift, Energetyzujący czerwony krem przeciwzmarszczkowy + silnie ujędrniający 40+

Loreal Przeciwzmarszczkowy krem silnie ujędrniający na dzień 50 ml

Jullbor
    2 września 2023 o 10:39
    Oceniam negatywnie
    Niestety u mnie się nie sprawdził. Bardzo słabo i na krótko nawilża. Już po kilkunastu minutach mam uczucie ściągniętej skóry. Do tej pory używałam kremów Biotherm i zawsze efekt nawilżenia odczuwałam nawet po całej nocy. Zachęcona pozytywnymi opiniami o firmie skusiłam się na ten produkt. Bardzo żałuję, stracone pieniądze. Jedyny plus to dobrze się rozprowadza i szybko wchłania.
  • 7 stycznia 2023 o 1:00
    Wygładzone zmarszczki w dobrej cenie
    Krem z serii Revitalift działa cuda. Po pierwszym zastosowaniu, skóra wygląda jak muśnięta słońcem, zapewne przez lekko czerwonawy kolor kremu. Po stosowaniu przez niecałe 2 tygodnie widać zredukowanie zmarszczek, może nie w 100% ale w znacznym stopniu. Ogólnie skóra staje się bardziej odżywiona, naciągnięta i rozświetlona. Zapach może nie powala na kolana, ale najważniejsze są efekty zmniejszenia występowania zmarszczek. I co ważne krem kosztuje niecałe 50zl a jest bardzo wydajny. Jego konsystencja jest fajna, lekka, przyjemna w dotyku.
    _Sasha_
    17 maja 2022 o 2:33
    nieporozumienie redshit
    Jestem bardzo zawiedziona tym kremem, a lubię serię Revitalift. Ten krem to totalne nic. Jest bardzo słaby, po nałożeniu znika momentalnie, bardzo słabo nawilża, nie odżywia i nie natłuszcza skóry. Pozostawia uczucie wielkiego niedosytu i skóra chce się jeszcze czegoś "napić". Bez serum tutaj się nie obejdzie. To leciutki krem-mgiełka, dla normalnej, niewymagającej cery, lub dla tłustej, dla bardzo suchej będzie niewystarczający. Kolejnym minusem jest jego fatalny kolor. Nie wiem, co autor miał na myśli dodając czerwony pigment, ale ten kolor wygląda fatalnie na twarzy. Z nieskazitelnej, porcelanowej skóry, po nałożeniu zrobi efekt podrażnionej cery. Kolor czerwony w żadnym wypadku nie powinien być dodany do kremu! Zapach jest paskudny, chemiczny, męczący, koszmarny, wydziwiony. Wszystkie kremy Loreal mają obrzydliwe zapach, które są nie do zniesienia, strasznie intensywne, perfumowane. Kiedy ta firma zacznie robić produkty bezzapachowe??!
    Zalety:
    • niska cena w promocji
    Wady:
    • nie nawilża, nie odżywia, nie natłuszcza, znika na skórze, nie robi nic, co obiecuje producent
    • czerwony pigment psujący kolor cery
    • ciężki słoiczek, do tego pudełko i folia
    • koszmarny zapach
  • 16 stycznia 2022 o 12:44
    znowu skusiła mnie dobra opinia
    Jak w tytule - jestem chyba zbyt podatna na sugestie. Opakowanie przepiękne. Czerwień opakowania i samego kremu obiecują niesamowite wrażenia podczas stosowania. I co? i nic. Mam 50 lat , niewielką lwią zmarszczkę i jeszcze mniejsze zmarszczki mimiczne. Jak to w tym wieku, mam trochę przebarwień i wymagającą nawilżenia skórę. A ten krem nie spełnił żadnego z moich oczekiwań. Cera niespecjalnie nawilżona, przebarwienia dalej widoczne, że o moich zmarszczkach nie wspomnę. Producent obiecywał widoczne odświeżenie cery i bardziej promienny i wypoczęty wygląd. To nie u mnie. Nawet naszło mnie podejrzenie - może jestem za młoda na ten krem? Może mam zwichrowany obraz siebie i moja twarz nie potrzebuje wcale takich wynalazków? Ewentualnie, jestem już za stara żeby ten krem zadziałał.
    • kolor kremu
    Wady:
    • kompletny brak obiecywanych efektów
    • krem nie wchłaniał się całkowicie - nieprzyjemnie uczucie lepkości na twarzy
    AnnMmz
    24 października 2021 o 21:50
    Ulubiony
    Dla mnie większość produktów z serii Revitalift to absolutne hiciory. Stosowałam wiele kremów i nawet te drogie nie dawały takich efektów jak Revitalift. Jeśli chodzi o red cream - jest to mój ulubiony krem na dzień. Świetnie nawilża i jest doskonałą bazą pod makijaż. Ponadto nie zapycha cery i ma niezbyt tłustą konsystencję. Nie spodziewam się cudów po kremach na dzień, bo to kremy na noc mają być zastrzykiem dla cery, ale Red Cream w pełni spełnia swoje zadanie.
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Dobrze nawilża
    • Cera jest promienna
    • Świetny pod makijaż
    • Nie zapycha cery