L'Oreal Paris, Revitalift Filler, Water-Cream (Ujędrniający krem do twarzy)

5 HIT!
86 % kupi ponownie
Zdjęcia recenzentek
Zgłoś do moderacjiUjędrniający krem do twarzy Revitalift Filler od L'Oréal Paris to Water-Cream wzbogacony o dwa rodzaje kwasu hialuronowego — podstawowego składnika każdej pielęgnacji, który występuje fizjologicznie w naszym organizmie od urodzenia, ale niestety, już od 25 roku życia jego poziom spada, więc warto go uzupełniać. Innowacyjność kremu przejawia się w zastosowaniu mikrowypełniającego kwasu hialuronowego. Jest to kwas hialuronowy nowej generacji, który charakteryzuje się szybkością działania: udowodniono, że ujędrnia skórę w zaledwie 1 godzinę. Krem zawiera również mikrocząsteczkowy kwas hialuronowy, który wspomaga ujędrnienie i przywrócenie skórze objętości oraz 3 rodzaje ceramidów, które wspierają funkcje bariery ochronnej skóry. Formuła została również wzbogacona o pielęgnacyjne składniki – niacynamid oraz glicerynę, by wesprzeć długotrwałe nawilżenie skóry.
Krem zamknięty jest w innowacyjnym słoiczku — stworzony w technologii airless, nie dopuszcza do produktu powietrza, zapewniając higieniczne dozowanie i świeżość formuły. By wydobyć krem wystarczy nacisnąć na wieczko, a opakowanie dozuje idealną porcję na jedną aplikację.
Widoczne rezultaty potwierdzone klinicznie:
Natychmiast: skóra jest intensywnie nawilżona (+52%*) i wygląda na wygładzoną;
Po 2 tygodniach: skóra jest 3x** bardziej wypełniona nawilżeniem, zmarszczki są zmniejszone u 100%** badanych kobiet.
*Test instrumentalny, 24 kobiety; **Ocena kliniczna, 85 kobiet, 2 tygodnie.
Cechy produktu
- Właściwości
- ujędrniające, regenerujące, przeciwzmarszczkowe, nawilżające
- z pompką
- Citronellol,
- Linalool,
- Chlorphenesin,
- Phenoxyethanol,
- Parfum/fragrance (F.i.l. Z70019477/1)
Recenzje 552
5 /5 HIT!
25 września 2023, o 14:58
Kupi ponownie
Używa produktu od: kilka miesięcy
Wykorzystała: kilka opakowań
Kupiony w: Otrzymałam w prezencie
- Opakowanie: 5
Ten krem mnie bardzo pozytywnie zaskoczył. Jego skład, konsystencja, aplikacja i zapach bardzo mi podpasowal. Nie uczula. Daje mi uczucie długotrwałego nawilżenia. To już moje 2 opakowanie i widzę jak jego drogocenne dobro wpływa na moją cerę, która jest bardziej promienna i napięta. Na pewno będę wracać do tego kremu. I polecam w połączeniu z serum z te samej serii.
ZALETY: Opakowanie, idealna dawka na jedno użycie
WADY: Cena
22 września 2023, o 12:48
22 września 2023, o 08:32
Jedno wielkie wow

Krem ma fajna, bogata konsystencje, szybko się wchłania i pozostawia delikatny film na buzi. Skóra jest nawilżona, jędrna i elastyczna. Nie wysusza, nie powoduje wciągnięcia, za to fajnie koi i odżywia. Nie zauważyłam wysypu niedoskonałości. Opakowanie na duży plus, bardzo higieniczne. Szata graficzna miła dla oka. Zapach obłędny, bardzo lubię kosmetyki tej marki. Napewno jeszcze do niego wrócę, bo u mnie się sprawdził.
4 /5
20 września 2023, o 19:52
Nie wie, czy kupi ponownie
- Wydajność: 4
- Zgodność z opisem producenta: 3
- Stosunek jakości do ceny: 2
- Opakowanie: 3
Super krem

Krem ma lekką konsystencję, dzięki czemu dobrze się wchłania, nie zostawia tłustego filmu na skórze. Używam na dzien, pod makijaż, nie wpłynął na trwałość makijażu. Zapach jest neutralny, dla mnie znika po chwili. Krem dobrze nawilża, skóra jest miękka. Po 2 tygodniach nie zauważyłam jakiegoś super wygładzenia, ale daje mu szansę do końca opakowania.
20 września 2023, o 10:55
Używa produktu od: próbka
Wykorzystała: jedna próbka
20 września 2023, o 00:27
Satynowa przyjemność

Miałam przyjemnosc testować skinflooding z L'oreal i był to jeden z najprzyjemniejszych testów ever! Ba, zapewniam Was, że na testach się nie skonczy, bo nie tylko ten trend ale też i testowane kosmetyki zostaną że mna na dłużej!
Jednym z testowanych kosmetykow jest ujędrniający krem. Pomijając świetny słoiczek, który jest po prostu elegancki, praktyczny, higieniczny i wydobywa krem do ostatniej kropli, to sam krem ma przecudownie lekka konsystencje. Lekka, ale jakże treściwa! Rozprowadza się jak złoto, szybko się wchłania, ale na dłuuuugie godziny pozostawia uczucie nawilżenia.
Pod makijażem cudownie się sprawdza, żadnych rolowan, testowałam go na podkładach z 5 różnych marek i z każdym funkcjonował bezproblemowo.
Szczerze Zachwycam się zarówno tum kremem jak i cała seria!
18 września 2023, o 23:56
18 września 2023, o 21:28
Polecam z całego serca

Bardzo spodobało mi się opakowanie tego kremu, jest bardzo wygodne i higieniczne. Krem jest lekki i delikatny, ale o dziwo bardzo dobrze nawilża. Skóra rano była naprawdę gładka i nawilżona, aż chciało sie jej dotykać. Zachwycająca jest żelowa formuła o delikatnym zapachu. Uwielbiam kremy, które mają takie konsystencje, bo przeważnie dobrze współpracują z podkładami.
Jestem bardzo zadowolona z jakości tego kremu, chociaż przyznam nie spodziewałam sie tak dobrego działania po kremie drogeryjnym, a tu takie miłe zaskoczenie.
18 września 2023, o 20:47
Nie wie, czy kupi ponownie
- Opakowanie: 5
Przyjemny krem na dzień i na noc

Krem ma lekką konsystencję, przez co szybko się wchłania. Nie czuć tłustej warstwy na skórze, nadaje się świetnie do odwodnionej cery tłustej. Zapewnia uczucie nawilżenia i komfortu. Koi podrażnioną skórę. Dobrze też nakłada się na niego makijaż, korektor i podkład nie ślizgają.
Ma przyjemny wyciskany aplikator, przez co do środka nie dostaje się powietrze ani bakterie.
18 września 2023, o 19:57
Cudo nie krem

Jestem zachwycona efektem, jaki uzyskałam stosując systematycznie krem Revitalift Filler.
Moja skóra w końcu odżyła.
Stała się miękka, wygładzona i mocno nawilżona.
Plusy:
✅Wspomaga ujędrnienie i przywrócenie skórze objętości,
✅Nie zatyka porów,
✅Ładnie pachnie,
✅Szybko się wchłania,
✅Długotrwale nawilża skórę,
✅Odpowiedni do każdego typu cery,
Polecam z całego serca ❤️
18 września 2023, o 19:04
- Opakowanie: 5
Krem nawilża oraz ujędrnia bardzo sucha skore

Krem L’oreal Paris pięknie nawilża i nawadnia skore twarzy. Krem pokochałam od pierwszego użycia, natychmiast nawilżyl moja skore, jest idealny pod makijaż. Kremu używam zarówno rano jak i wieczorem. Opakowanie zawiera pompkę, dzięki czemu używam idealna ilość produktu, zapach jest kobiecy i zmysłowy.
18 września 2023, o 18:23
Idealny na dzień

Świetny na dzień! Sprawdza się pod krem z filtrem i makijaż. Jest lekki, szybko się wchłania, a efekt nawilżenia utrzymuje się do wieczora. Skóra po nim jest miękka i przyjemna - wygląda zdrowo. Ogromny plus za opakowanie z dozownikiem.
Produkt jest perfumowany, ale na szczęście nie powodował u mnie żadnych niespodzianek w postaci chociażby reakcji alergicznych.
W składzie moje ulubione składniki: ceramidy, niacynamid, gliceryna oraz oczywiście 2 rodzaje kwasu hialuronowego. Myślę, że do niego wrócę :)
Moja skóra: sucha.
produktów4