Kremy uniwersalne

L'Oreal Paris Revitalift Filler, Water-Cream Ujędrniający krem do twarzy

L'Oréal Paris Revitalift Filler
Loreal Revitalift Filler Water-Cream Krem Ujędrniający 50ml
Bodyland.pl
Loreal L'Oreal DE Revitalift Filler Water-Cream Ujędrniający krem do twarzy 50ml
L'Oréal Paris Revitalift Filler Water-Cream Ujędrniający krem do twarzy

• 14 września 2023 o 15:13
    NAJLEPSZY KREM UJĘDRNIAJĄCY EVER
    Krem ujędrniający Revitalift Filler Water-Cream otrzymałam od wizaż.pl w ramach testowania produktów metodą #Skinflooding. Metoda ta polega na wieloetapowym nawilżaniu, które pomaga zachować wilgoć w naskórku. Zacznę od tego iż produkt wygląda ekskluzywnie . Zamknięty jest w szklanym opakowaniu z bardzo ciekawym rozwiązaniem jeśli chodzi i wydobycie kosmetyku. Wystarczy lekko nacisnąć wieczko a krem sam się dozuje . Nic się z nim nie dzieje jeśli wydobędzie się go więcej niż potrzeba ponieważ nakłada się na nie jeszcze przeźroczystą nakrętkę co powoduje że krem nie wysycha. Kosmetyk pachnie bardzo przyjemnie , jest lekkiej , białej konsystencji. Bardzo łatwo rozprowadza się go po twarzy. Jest również wydajny. Moja skóra potrzebuje mocnego nawilżenia z racji wieku. Czuję że gdy w składzie kremu jakiego używam brakuje kwasu hialuronowego wówczas moja skóra jest przesuszona, traci jędrność, blask i wygładzenie. Kosmetyk od firmy L’Oréal doskonale wpasował się w moje potrzeby i oczekiwania. Zapewnia skórze długotrwałe nawilżenie, nie podrażnia i nie zapycha . Doskonale wmasowuje się w twarz oraz szybko wchłania co powoduje że nie muszę czekać aby nałożyć makeup. Kosmetyk współgra z podkładem, nie widzę ciastkowania i zagniatania makijażu . Krem spowodował iż skóra stała się sprężysta, jędrna oraz wygładzona. Po czterech tygodniach testowania Revitalift Filler Water-Cream mogę powiedzieć iż zapewnia on skórze maksymalne i długotrwałe nawilżenie. Sięgnę po niego zawsze , bo jest on dla mnie nr 1. Polecam go również wszystkim kobietom bo zasługujemy na wszystko co najlepsze.
  • 14 września 2023 o 21:34
    Krem sprawdził mi się rewelacyjnie ! Szybko się wchłania, głęboko i długotrwale nawilża, a na dodatek wspaniale współpracuje z makijażem!
    Na wstępie chciałam podziękować Klubowi Recenzentki Wizaż, za możliwość przetestowania zestawu kosmetyków o L'Oreal Paris. Jestem osobą szczerą i bezpośrednią, więc moja pozytywna opinia na pewno nie wynika z faktu, że kosmetyk dostałam. Cały czas używam tego kosmetyku i jestem po prostu zachwycona efektami, ten krem po prostu zasługuje na 5 gwiazdek! ✔MOJA CERA Mam cerę mieszaną, chociaż ostatnimi czasy jest ona bardziej w kierunku suchej. Zawsze strefa T mocno mi się przetłuszczała i wyświecała, natomiast teraz zauważyłam, że nos raczej jest przesuszony i ma widoczne odstające suche skórki. Broda i czoło bez zmian, jak się przetłuszczały tak się przetłuszczają. Na policzkach mam widoczne rozszerzone naczynka. Obszar pod oczyma jest ostatnio bardzo wrażliwy i manifestuje to przesuszaniem się i zaczerwienieniem. Nawilżanie jest dla mnie mega istotne, a kwas hialuronowy to jeden z moich ulubionych składników. Do zgłoszenia się do tej akcji pchnęła mnie głównie obietnica solidnego, długofalowego nawilżenia skóry. ✔OPAKOWANIE Marka L'Oreal bardzo dba o swój wizerunek, co ma odzwierciedlenie w wyglądzie opakowań. Seria Revitalift Filler ma opakowania w kolorystyce fioletowej z niebieskimi, czerwonymi i złotymi akcentami. Pudełko zawiera wszystkie ważne informacje o kosmetyku takie jak skład, opis i dane producenta. Opakowanie bezpośrednie kremu zrobiło na mnie duże wrażenie. Nie mamy tutaj zwykłego, tradycyjnego słoika, w którym trzeba zanurzyć palce. Tutaj mamy coś na wzór pompki, nie wiem jak inaczej to nazwać. Duży, okrągły, fioletowy panel należy nacisnąć, aby na środku pojawiła się porcja kremu. Świetne i bardzo higieniczne rozwiązanie! Jak wracam wspomnieniami do momentu kiedy pierwszy raz przyszło mi użyć tego kremu to śmieję się sama z siebie! Oj, jak ja się nacudowałam i namyśliłam jak mam się dobrać do zawartości ! :) Podsumowując ten rozdzialik, opakowanie jest bardzo praktyczne, przemyślane, higieniczne, a do tego daje nam poczucie ekskluzywności, bo jest bardzo ładne. Nie powiem Wam jak wygląda denkowanie tego kosmetyku, bo do denka jest mi jeszcze daleko, mam nadzieję że nie będzie z tym problemu i wycisnę go do ostatniej porcji! ✔KREM Krem ma biały kolor, jego konsystencja jest bardzo lekka i przyjemna. Nie lepi się, szybko się wchłania i nie pozostawia lepkiej warstwy na skórze. Zawsze mam problem z określeniem zapachu! W moim odczuciu krem ma lekki, bardzo świeży zapach, który ulatnia się dosyć szybko po aplikacji. W składzie mamy dwa rodzaje kwasu hialuronowego: -Mikrocząsteczkowy, który wspomaga ujędrnienie i przywrócenie skórze objętości -Mikrowypełniający, pochodzący z nowej generacji. Jego cząsteczki są na tyle małe, że wchłaniają się w głębokie warstwy skóry, redukuję drobne zmarszczki i dają długotrwały efekt nawilżenia. Poza tym mamy trzy rodzaje ceramidów, które wspierają funkcje bariery ochronnej skóry i utrzymanie nawilżenia. Nie należy zapominać o niacynamidzie i glicerynie, bo one też mają niemały udział w nawilżeniu skóry! ✔OBIETNICE PRODUCENTA I MOJE ODCZUCIA Producent dedykuje ten kosmetyk każdemu rodzajowy skóry, nawet wrażliwej. Zaleca się aplikowanie jednej porcji rano i wieczorem na oczyszczoną skórę twarzy. Krem powinien wygładzić drobne zmarszczki i dogłębnie, długotrwale nawilżyć skórę. Producent zaznacza, że krem nie zatyka porów. Tej paczki wyczekiwałam z wielką niecierpliwością i ledwo kurier wyszedł, to zabrałam się za testowanie. Moją relację z marką L'Oreal określiłabym statusem 'To skomplikowane', bo niektóre ich kosmetyki uwielbiam, a innych nie cierpię. Ku mojej radości, ten zaliczam do tej pierwszej grupy! Krem w 100% spełnił obietnice producenta i podołał moim oczekiwaniom. Pierwszy plus za przyjemność w stosowaniu, nanosi się go mega przyjemnie, szybko się wchłania i nie oblepia. Kosmetyk dobrze współpracuje z makijażem, nie roluje się. Po pierwszym użyciu moja skóra jest miękka w dotyku, przyjemnie nawilżona. Podrażniony obszar pod oczami jest ukojony i wyciszony. Po około trzech tygodniach stosowania widzę, że skóra jest tak jakby bardziej gęsta, jędrna, a maleńkie zmarszczki na czole i w okolicach oczu lekko się spłyciły. Najbardziej zależało mi na długotrwałym nawilżeniu i mamy to ! To najsilniejsze ogniwo z zestawu, który przyszło mi testować! Na pewno sięgnę po niego ponownie, o jeszcze żaden krem nie zapewnił mojej skórze tak solidnej dawki nawilżenia!
  • 27 marca 2023 o 16:04
    Słoiczek w sercu
    Przed rozpoczęciem testu tego produktu, moją uwagę zwrócił elegancki, bezpowietrzny słoiczek, wykonany w nowoczesnej formule (system airless). Taka formuła ma za zadanie zapewniać świeżość produktu przy jednoczesnym higienicznym dozowaniu. Pierwszy raz spotkałam się z takim rodzajem opakowania i przyznam, że jest to naprawdę świetne rozwiązanie. Po naciśnięciu wieczka wydobywa się porcja kremu na jedną aplikację. Zgodnie z zapewnieniem producenta, produkt przywraca jędrność skóry a także ją nawilża. Rzeczywiście, przy stosowaniu kremu odczułam regenerację skóry wraz z przywróconą świeżością. Nie wystąpiły podrażnienia oraz zaczerwienienia, których często się obawiam. Konsystencja produktu jest dość lekka, bezproblemowo się rozprowadza i szybko wchłania się w skórę i jej nie obciąża. Zapach jest przyjemny i nie przeszkadza podczas aplikacji. Produkt poleciłam mojej mamie, której również spodobało się działanie podczas jego stosowania. Jestem bardzo szczęśliwa, że mogłam przetestować ten krem. Chętnie kupię go ponownie. ZALETY: - nawilżenie oraz ujędrnienie cery - lekka konsystencja - przyjemny zapach - wygodny, higieniczny dozownik - nie uczulił i nie podrażnił skóry
  • 5 września 2024 o 21:52
    Super kremik na codzień
    Krem jest naprawdę bardzo fajny, super nawilża idealnie nadaje się pod makijaż. Nie roluje, nie ciastkuje, szybko się wchłania. Opakowanie jest świetne, wydziela odpowiednią ilość kremu na jedno zastosowanie. Zapach również bardzo przyjemny. Polecam
    Zalety:
    • Świetne opakowanie
    • Ładny zapach
    • Super nawilżenie
    • Nie zapycha
    • Nie roluje się
    • Nie ciastkuje
    • Szybko się wchłania
    Wady:
    • Przez jakiś czas po nałożeniu buzia bardzo się klei, co nie jest zbyt przyjemne
  • 4 września 2024 o 15:52
    Spełnia wszystkie moje oczekiwania
    Revitalift Filler Water-Cream to produkt, który spełnił wszystkie moje oczekiwania. Jest idealny dla osób z suchą, odwodnioną skórą, które pragną jednocześnie dbać o młody wygląd. Opakowanie z wygodną pompką to świetna sprawa – jest nie tylko eleganckie, ale także bardzo higieniczne. Cenię sobie takie rozwiązania, zwłaszcza że minimalizują ryzyko zanieczyszczenia produktu, co jest ważne dla mojej wrażliwej skóry. Krem ma lekką, wodną konsystencję, lekko żelową bym nawet rzekła. Momentalnie się wchłania, pozostawiając skórę świeżą i gładką, bez nieprzyjemnego uczucia tłustości. Idealnie sprawdza się pod makijaż – nie roluje się i nie obciąża skóry. Już po pierwszym użyciu zauważyłam, że moja skóra stała się bardziej nawilżona i sprężysta. Z kolei stosowany na noc daje efekt intensywnego nawilżenia i odżywienia, dzięki czemu rano skóra wygląda na bardziej wypoczętą. Zawartość kwasu hialuronowego i ceramidów sprawia, że produkt naprawdę działa na głębokim poziomie, przywracając cerze odpowiednie nawodnienie i elastyczność.