Serum do twarzy

Nuxe Bio Organic, Serum Essentiel Antioxydant Nasiona Chia Esencjonalne serum antyoksydacyjne

• 9 września 2023 o 11:24
    Wycisza zmiany
    Juz po kilku dniach zauwazylam zdecydowana poprawe jesli chodzi o drobne krostki i blizny - a blizny zwykle naprawde dlugo sie u mnie utrzymuja, ląduje u mnie na stale w kosmetyczce!
  • 16 grudnia 2021 o 6:49
    Niezawodny w pielęgnacji na co dzień.
    Używam już kolejnej buteleczki, o pojemności 30 ml, w szklanym opakowaniu z pipetą mieści się cudowne serum. Stosuje rano, czasem wieczorem zamienne z olejkiem ryżowym. Obietnice producenta są spełnione, twarz nabrała blasku jest wypoczęta, zero przesuszenia skóry, zero zapchania porów, zero wysypu. Wystarczy niewielka ilość produktu do posmarowania twarzy, szyi i dekoltu dosłownie trzy - cztery krople. Konsystencja jest olejkowo -żelowa w kolorze herbaty o dość mocnym ale miłym dla nosa aromacie. Błyskawiczne się wchłania i łączy z kremem każdym jaki stosowałam, zarówno na dzień, na noc, SPF i makijażem trzyma przez cały dzień, nic się nie roluje. Butelka z pipetą jest bardzo higieniczna, serum idzie wydobyć do ostatniej kropli. Ciemne zielone szkło chroni zawartość serum przed promieniami słonecznymi. Dodatkowe opakowanie w formie kartonika z wszystkimi czytelnymi informacjami dotyczącymi produktu w kolorze papieru z makulatury, wersja Bio od Nuxe jest utrzymana w takiej stylistyce. Wewnątrz opakowania znajduje się kod uprawniający do zniżkowych zakupów przez internet.
    Zalety:
    • Działanie
    • Szybkie efekty
    • Dostępność
    • Produkt bio
    • Higieniczne opakowanie
    • Ładne opakowanie
    Wady:
    • cena może ulec obniżeniu ;)
    Anya_86
    10 lutego 2021 o 10:40
    Nuxe, Bio Organic, Serum Essentiel Antioxydant (Nasiona Chia Esencjonalne serum antyoksydacyjne)
    Serum dbające o skórę tak, jak sobie to wymarzyłam. Po przeczytaniu składu i działania wiedziałam, że je kupię bo będzie świetne, intuicja mnie nie zawiodła. Kilka kropel daje odżywienie skórze jakiego już dłuższy czas szukałam, w połączeniu z kremem z tej serii są fenomenem dla mojej skóry.
    Zalety:
    • świetny skład
    • doskonałe wchłanianie
    • odżywienie skóry
    • nie drażni swoim zapachem
    • wygodna aplikacja
    • dokładność dozowania dzięki wygodnej pipecie
    Wady:
    • Nie posiada wad.
    Drogeria Super-Pharm
  • 10 grudnia 2020 o 20:38
    Zadowolona
    Bardzo lubię produkty nuxe. Dlatego ten produkt mnie zaciekawił. Kupiłam go na bardzo dużej promocji. Pierwsze co rzuciło mi się w oczy to to że ma fajną butelkę dobrze wykonaną z bardzo fajną pipetą którą nakłada się produkt na twarz. Już niewielka ilość olejku wystarczy, aby nawilżyć twarz. Czuć, ze jest bogaty w składniki, bo konsystencja jest gęsta. Stosuje go od niedawna i mam wrażenie ze bardzo nawilża skore i tworzy barierę ochronna. Cera jest promienna a skóra sprężysta
    Zalety:
    • Wydajność, zapach, nawilża, skóra sprężysta i promienna, fajną butelka, czystość aplikacji
    Drogeria Super-Pharm