Płyny do kąpieli

Yope Naturalny żel pod prysznic `Cedr i gorzka pomarańcza`

• 9 grudnia 2022 o 7:06
    Rozczarowujący żel od Yope
    plusy: + dosyć przyjemny, mało intensywny zapach + w miarę dobrze się pieni + umiarkowanie oczyszcza skórę minusy: - wodnista konsystencja - wysusza inne cechy, których nie biorę pod uwagę przy ocenie: - bardzo niska dostępność - niezbyt wydajny + opakowanie z pompką
  • 21 września 2022 o 22:23
    Już nie wiem, który mój żel z Yope
    Jestem fanką tej marki. Sukcesywnie testuję nowe produkty tej firmy. Teraz padło na ten żel. Jestem trochę rozczarowana zapachem. Jest mocno mydlany. Szkoda, bo z tej samej linii zapachowej miałam krem do rąk i tam było ładnie czuć pomarańczę i cytrusy. Konsystencja jest żelowa, przezroczysta. Produkt dobrze się pieni. Dokładnie myje ciało. Lekko wysusza skórę. Jest bardzo wydajny.
  • 31 stycznia 2022 o 15:32
    Przyjemny żel
    Od kiedy przetestowałam mój pierwszy żel z Yope, szybko kupiłam nową sztukę. Zapach Cedr i gorzka pomarańcza jest bardzo uniwersalny, subtelny, z lekką nutą cytrusową. Żel skutecznie oczyszcza, jednocześnie nie przesusza skóry, jest bardzo delikatny. Myślę, że zarówno pod względem zapachu, jak i formuły sprawdzi się właśnie bardziej zimą, niż latem. Na plus oczywiście lekka konsystencja, naturalny skład i opakowanie z pompką. Czy powrócę do tej wersji? Raczej sięgnę następnym razem po inny zapach, bo wybór żeli z Yope jest dość duży. ZALETY Delikatny Nie przesusza Uniwersalny zapach Konsystencja Skutecznie oczyszcza Skład Opakowanie WADY Brak
  • 27 listopada 2021 o 19:48
    Uwielbiam ten zapach
    Kocham ten żel. Zapach jest tak piękny i otulający, że mogłabym wylać całą butelkę na raz na siebie :) Żel słabo się pieni co jest naturalnym zjawiskiem dla tego typu produktów. Jeżeli ktoś lubi mocno pieniące się żele to ten mu nie podpasuje. Opakowanie ładne, stonowane,ale ze słodkim rysunkiem. Ogromny plus za pompkę. Zapach jakiś czas utrzymuje się na skórze. Mam w zapasie dużo innych zapachów żeli z Yope ale na pewno kupię ten jeszcze raz.
  • 23 kwietnia 2021 o 20:25
    Zapach jak z bajki
    To mój pierwszy żel pod prysznic z Yope i jestem zachwycona! O Yope słyszałam bardzo dużo pozytywnych opinii i zdecydowałam się żele przetestować. Pierwszy to Cedr i gorzka pomarańcza, zdobyłam go niedawno w Super Pharm za 14 pln. Zachwycił mnie opis nuty zapachowej - wytrawny, świeży ze słodką i kwiatową nutą pomarańczy, dlatego bez zastanowienia dorzuciłam go do koszyka. Zapach! Inwensywny, cytrusowo drzewny, specyficzny i wpadający całkowicie w mój gust. Łazienka po kąpieli przez długi czas jest wypełniona zapachem, jak i skóra. Konsystencja to żel, który bardzo delikatnie się pieni. Daje niesamowite uczucie po kąpieli - wyczuwalne orzeźwienie, skóra jest bardziej wygładzona, uwielbiam to uczucie :) Najważniejszym plusem dla mnie jest fakt, że nie uczula i nie podrażnia. Mam skórę wrażliwą, kąpiel jest bardzo przyjemna, żel jest bardzo delikatny. Myśl o tym, że to nasza rodzima, polska marka napawa mnie dumą :) To marka do której będę wracać, a ten zapach uważam za godny polecenia.
    Zalety:
    • orzeźwienie
    • wygładza
    • do skóry wrażliwej
    • nie uczula
    • pompka
    Wady:
    • cena (ale łatwo wyłowić przeceny)
    Drogeria Super-Pharm

Zobacz także inne Płyny do kąpieli