Płyny do kąpieli

Yope Naturalne mydło w płynie `Cedr i gorzka pomarańcza`

_inga
    18 marca 2023 o 6:00
    Naturalne mydło w płynie Cedr i gorzka pomarańcza, Yope
    Mydło w płynie kupiłam na jednej z aukcji internetowych. Opakowanie to plastikowa butelka z pompką o pojemności 500 ml zapłaciłam około 15 zł. Mydło ma fajny energetyczny intrygujący zapach, nuty drzewno-owocowe przywołują nieco orientalny klimat. Mydła używam do mycia rąk, ma aksamitną konsystencję, dobrze myje i oczyszcza skórę nie powodując jej przesuszania, jest bardzo wydajne. Dodatkowy plus za naturalny skład 98% składników pochodzenia naturalnego i neutralne pH. Opakowanie z pompka pozwala na łatwe wygodne dozowanie kosmetyku, pompka działa bez zarzutu. Podsumowując bardzo fajne mydło do rąk o ciekawym zapachu, na pewno jeszcze do niego wrócę choć też chętnie sięgnę p oinne rodzaje mydeł w płynie tej firmy. Serdecznie polecam !
    Zalety:
    • dobrze myje i oczyszcza skórę
    • skład 98% składników pochodzenia naturalnego
    • neutralne pH
    • opakowanie z pompką
    Wady:
    • moim zdaniem brak
  • 2 kwietnia 2022 o 21:30
    Intrygujący zapach - unisex
    Uwielbiam wszystkie mydła Yope, stosuję jako żele pod prysznic. Piękna grafika, zapach jest bardzo ciekawy, łagodny ale intrygujący. To jeden z mniej intensywnych zapachów od Yope wg mnie. Nada się dla pary, unisexowo.
    Drogeria Super-Pharm
  • 31 marca 2022 o 22:36
    Mega zapach
    Mydło w płynie ma świeży zapach taki orzeźwiający który pobudza zmysły. Bardzo pięknie pielęgnuje dłonie nie podraznia ani nie uczula.Wszystko jest ekologiczne A to jest plus. Cena też jest idealna
  • 31 marca 2022 o 22:16
    Zapach nie przypadł mi do gustu
    Mydła od YOPE używam jako żel pod prysznic i tak też było w przypadku tej wersji. Moja skóra lubi się przesuszać więc podstawową dla mnie kwestią w przypadku tego typu produktów to naturalny skład i łagodne substancje myjące. To mydło - pomimo swojej nazwy, idealnie spełnia powyższe wymagania i doskonale sprawdza się jako żel pod prysznic. Ze względu na naprawdę delikatne substancje mydło to delikatnie się pieni ale wystarczająco aby można było wziąć komfortową kąpiel. Opakowanie z pompką dozuje odpowiednią ilość produktu (mi na umycie całego ciała wystarczają około 6 pompek). Sam mechanizm pompki także działa bez zarzutu, nic się nie zacina. Opakowanie ma na prawdę piękny design. Matowa naklejka ze złotymi kwiatuszkami, do tego zwierzątko (chyba fenek) z drinkiem z palemką. Ponadto produkt ma sporą pojemność (500 ml) i przystępną cenę więc wypada ekonomicznie. Konsystencja rzadsza niż typowych żeli pod prysznic (nie na tyle rzadka żeby przeciekała przez palce), ale ze względu na bardzo ładny skład jestem w stanie wybaczyć ten mankament. Co do działania to w swojej roli spisuje się bardzo dobrze. Delikatnie domywa skórę pozostawiając ją miękką, bez uczucia suchości, ściągnięcia czy podrażnienia. I niestety zapach - tu się zawiodłam. Opisywany jest jako gorzka pomarańcza i aromat powinien być drzewno-cytrusowy. Owszem pachnie cytrusami lecz nie w taki sposób jak to sobie wyobrażałam. Brakuje tu cięższych, leśnych nut zapachowych. Nie wiem czy wrócę do konkretnie tej wersji mydła Yope, ale z całą pewnością wypróbuję jeszcze inne zapachy.
    Drogeria Super-Pharm
  • 12 maja 2021 o 7:21
    fantastyczny
    kupuję te mydła bo są naturalne i bardzo delikatne dla skóry a to akurat przypadło mi bardzo do gustu. Swietnie pachnie! Po prostu taka jak dla mnie orinetalna nuta zapachowa a do tego bardzo fajnie sie go aplikuje poprzez bardzo wygodna pompkę a co najważniejsze jest dość wydajne! Cena też ok - polecam dla alergików myslę, że takie naturalne mydełko nie wyrządzi jakiś problemów skórnych.
    Zalety:
    • piekny zapach
    • wydajne
    • łatwa aplikacja poprzez pompkę
    • cena ok

Zobacz także inne Płyny do kąpieli