Kremy na dzień

Revuele Argan Oil Moisturizing Day Cream Krem do twarzy na dzień SPF 15

Revuele Cell Regeneration Argan Oil

• 6 lutego 2023 o 21:21
    Krem z olejkiem arganowym
    Krem nawilżający z olejkiem arganowym do skóry matowej, przesuszonej, zmęczonej i zaczerwienionej. Jego zadaniem jest zmniejszczenie zmarszczek, chronieniem przed przedwczesnym starzeniem skóry, chronieniem przed promieniowaniem UV i przede wszystkim nawilżeniem skóry. Olejek arganowy wygładza skórę zachowując przy tym hydrolipidową warstwę, odświeża. Krem ma lekką konsystencję, która dobrze się wchłania. Nie zostawia lepkiego filmu. Nadaje sie pod makijaż. Ma przyjemny zapach...tu mi się skojarzył trochę z wodą kolońską ale osobiście mi to nie przeszkadza. Czuje, że skóra jest nawilżona, nie błyszczy się. Dodam że nie jest drogi.
    Zalety:
    • nawilżenie
    • filtr spf 15
    • dobrze się wchłania
    • atrakcyjna cena
  • 24 maja 2022 o 13:40
    Niekoniecznie
    Cerę mam mieszaną, ostatnio muszę się skupiać na solidnym nawilżaniu. Mając już dosyć uczucia ściągnięcia i ciągłego poczucia niedosytu sięgnęłam po ten krem, bo olej arganowy gdy miał swoje pięć minut był przedstawiany jako płynne złoto i obietnica solidnego odżywienia. Cóż, mój błąd, że przegapiłam parafinę wysoko w składzie. Krem kupiłam przez internet, tubki bardzo lubię w takich produktach. Po otwarciu poczułam zapach sławnych męskich perfum, nieco orientalny, słodki i dla mnie duszący, po nałożeniu na twarz po chwili wietrzeje. Krem wchłania się świetnie, nie zostawia warstwy tłustej, nawilża w stopniu zadowalającym plus. Filtr malutki, ale fajnie, że jest. Niestety zapchał mnie, co nie zdarzyło mi się od miesięcy albo i lat. Mam sporo białych wypukłych kropeczek, nieco to upierdliwe i zniechęciło. Ale przyznaję, że nie doczytałam składu i powinnam się tego spodziewać. Ogólnie jeśli komuś nie przeszkadzają oleje mineralne to jest niezłym produktem na dzień, przynosi ulgę cerze potrzebującej natłuszczenia.
    Zalety:
    • Koi skórę przesuszoną
    • Wygodna tubka
    • Nie świeci się na twarzy
    • Filtr
    Wady:
    • Specyficzny zapach
    • Może zapychać
  • 1 października 2021 o 20:26
    Mój ukochany krem
    To mój ulubiony krem na dzień. Nie zapycha, skóra się nie świeci. Dodatkowo posiada filtr przeciwsłoneczny . Ma bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Stosuję go razem z kremem Revuele na noc. Cieszę się że go odkryłam. Polecam!
  • 1 września 2020 o 15:54
    Dobrze nawilża
    Krem znajduję się w fajnej małej poręcznej tubce,dzięki czemu możemy mieć krem zawszę przy sobie bo jego zawartość zmieści się w naszych torebkach.Cieszy mnie że krem zawiera olejek argonowy przez co dobrze nawilża nie tylko twarz ale też ręce szczególnie teraz w okresie pandemii moja skóra potrzebuję podwójnego nawilżenia i ten krem własnie mi to daje .Jestem zadowolona z tego kremu.No i ma śliczne opakowanie :)
    • Skład
    • Mega nawilżenie
    • Poręczne małe opakowanie
    Wady:
    • chyba brak
  • 1 września 2020 o 13:54
    Świetny produkt
    Kremik znajduje się w miękkiej tubce, wygodnie się z niej wydobywa nawet gdy już się kończy. Można go wydobyć niemalże w całości, za co bardzo duży plus. Zapach jest przyjemny, lekko słodki, delikatny - bardzo mi się podoba.. Wchłania się naprawdę bardzo szybko, niezależnie od tego czy nałożę cienką czy nieco grubszą warstwę - zawsze wszystko się szybko wchłonie. Pomimo grubszej warstwy - nie pozostawia białego ani tłustego filmu na skórze. Jeżeli chodzi o działanie to jestem zadowolona, ponieważ dobrze nawilża skórę, nawet te miejsca bardziej suche czują się po nim dużo lepiej.
    Zalety:
    • wygodne opakowanie
    • przyjemny zapach
    • lekka formuła
    • szybko się wchłania
    • dobrze nawilża

Zobacz także inne Kremy na dzień