Balsamy do ciała

Iossi Odżywczy balsam do ciała `Słodka pomarańcza`

• 12 lutego 2021 o 21:00
    Pralinki pomarańczowe i mega nawilżenie!
    Trzeba przyznać jedno: fajne smarowidło do ciała. Balsam kupiłam razem z innymi kosmetykami tej marki i muszę przyznać, że pierwszy raz spotykam się z balsamem do ciała ukrytym w szkle i to jeszcze z higieniczną pompeczką. Mega mi się to podoba, brak dostępu powietrza, dluzsza świeżość i nie trzeba do środka wkładać paluchów. To rozwiązanie jest świetne. Pompka dozuje dobrze jest solidna , nic się nie psuje ani nie zacina. Konsystencja mleczka, ale takiego gęstszego nic nie przecieka przez palce, lekka, zapach jest z tych delikatniejszych ( iossi ma przeważnie konkretne zapachy) Czuć wyraźnie pomarańczę skąpaną w mlecznej lub nawet białej czekoladzie. Skład pełen naturalnych dobroci bez silikonow i innych okulizyjnych zapychaczy. Wchłanialność genialna, zostawia lekką i przyjemną śliską warstwę po aplikacji, nic nie tłustą ani nie lepiącą. Od razu można nakładać ubranie. Daje odżywienie i nawilżenie na dobrym poziomie. Skóra wyraźnie jest zregenerowana, aksamitna w dotyku, lekko napięta i zyskuje zdrowy koloryt. Obietnice producenta zostały spełnione, wszystko jest tak jak w opisie. Jeśli ktoś lubi otulajace zapachy i lekką konsystencję będzie mega zadowolony. O dziwo wydajność na wysokim poziomie. Jest jednym z tych gdzie używanie go jest przyjemnością. Nie podoba mi się w nim tylko cena. Czemu taki drogi ? O takim samym działaniu znam o połowę tańsze balsamy. Z tego względu nie kupię ponownie chyba, ze na promocji.
    Zalety:
    • szklana butelka
    • pompka
    • solidne nawilżenie i odżywienie
    • Brak tłustej warstwy
    • wydajny
    Wady:
    • wysoka cena
    missi13
    6 stycznia 2021 o 15:22
    Mniamnaśny
    Bardzo polubiłam ten balsam. Ma tak piękny zapach pomaranczy skapanej w czekoladzie że moglabym go aplikować co chwila na skórę... Ale takiej potrzeby nie ma. Zdecydowanie radzi sobie z nawilzeniem skóry wysuszonej potrzebujacej ukojenia. Aplikowania go to sama przyjemność, gdyż ma wbudowana pompeczke którą skutecznie bezproblemowo wydziela nam balsam na dlon. Bardzo dobrze się wchłania, przyjemnie rozsmarowuje go na ciało że względu na wczesniej już wspomniany cudowny zapach ! Mam ochotę go sprobowac :) Skład też jest spoko niestety cena trochę mnie ogranicza... Ale jest wydajny więc chociaż to dobre :)
    inkar87
    2 stycznia 2021 o 9:27
    To chyba żart
    Jeśli balsam nosi taką nazwę liczę na pięknie pachnący pomarańczami w czekoladzie, na otulajacy aromat. To śmierdzi. W pierwszej chwili myślałam, że może jest po terminie. To zapach starych pomarańczy i wyrobów "czekoladopodobnym" marnej jakości. No dramat. Po nałożeniu na ciało balsam bieli i trudno do wskarować w ciało. Obojętnie czy skóra jest sucha, czy mokra. Znam masę lepszych balsamów za ułamek ceny. To jest porażka.
    Zalety:
    • opakowanie szklane
    • higieniczna pompka
    • skład
    Wady:
    • zapach starych pomarańczy
    • bieli
    • trudno go rozprowadzić
    • brak nawilżenia
    mon96
    14 września 2020 o 10:56
    Must have tej jesieni
    Pachnie rewelacyjnie - jak pomarańczowa pralinka. Już wiem, że ten zapach będzie towarzyszył mi przez całą jesień <3 Balsam świetnie nawilża i regeneruję skórę, a przy tym jest lekki i szybko się wchłania. Po jego zastosowaniu moja skóra jest aksamitnie gładka i ukojona. Do tego jest bardzo wydajny - dwie pompki wystarczą na posmarowanie całego ciała. Nie mogę nie wspomnieć o rewelacyjnym, naturalnym składnie i szklanym opakowaniu z pompką. Iossi dziękuję, że dbacie o nas i naszą planetę! To kolejny kosmetyk tej marki, który sprawdził się rewelacyjnie <3 <3 <3
    Zalety:
    • działanie nawilżające, regenerujące, odżywcze
  • 8 września 2020 o 8:17
    Faktycznie odżywczy, pachnie czekoladką
    Na początku muszę napisać, że spodziewałam się zapachu cytrusowego, wakacyjnego. Pierwsze smarowanie zaskoczyło mnie pozytywnie, okazało się, że w butelce jest smakowita czekoladka z musem pomarańczowym, aż chce się zjeść :) Powinno być napisane na butelce, nie spożywać. Konsystencja: pomimo, że lekka i płynna to bardzo treściwa. Po 2 tygodniach stosowania mogę napisać, że jest bardzo wydajny. Jedna pompka wystarcza mi na dwie ręce. Balsam szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy, wręcz jest lekko aksamitna. Zapach: jeśli lubisz czekoladę z pomarańczą, to warto spróbować. Opakowanie: szklana butelka z pompką. Skład jest naturalny, wegański.
    • skład
    • odżywienie
    • szybko się wchłania
    • nawilżenie utrzymuje się cały dzień
    • pozostawia miłą warstwę na skórze