Kredki do brwi

Catrice Definer Brush Pen Longlasting Pisak do brwi (nowa wersja)

mofinka
    29 października 2021 o 14:53
    nie wierzyłam a jednak oksyduje :/
    ash brown oceniam, kupiony w październiku 2021 w drogerii natura (tam się recenzji nie da dodać, bo nawet nie zaznaczą, że ktoś odebrał zamówienie...) jak tu inne pisały utlenia się na zielonkawy brudny kolor i to wkrótce po aplikacji, wcale nie musimy wychodzić na Słońce by nam zieleniał i to na skórze pod brwiami także, co z tego, że rysuje kreski xd ble może do wypisania na kartce się nada dla dziecka xd na kreski na oczach się nie nadaje, bo się rozlewa, może na ten halloween jak ktoś chce mieć zgniły kolor.
    Zalety:
    • nie zasycha w opakowaniu jak rimmel, bo ma pędzel nie gąbę
    Wady:
    • zielenieje, rozlewa się
    Drogeria Natura
    KatyB
    29 września 2021 o 7:41
    Rozczarowanie
    Produkt wydawał się interesujący. Gama kolorystyczna niestety niewielka, ale zdecydowałam się na odcień 040. Spróbowałam i nie przekonałam się do pisaka. Końcówka dla mnie zbyt mało precyzyjna. Użyłym może 3 razy, po czym kolor zaczął zmieniać sie z brązu i przechodzić do bordowego odcienia. Niestety nawet 15 zl szkoda na ten produkt.
  • 1 września 2021 o 11:52
    Zielony dramat
    Szukałam produktu do brwi, który będzie pisakiem w przystępnej cenie i zdecydowałam się na zakup odcienia 010. Kolor ładny, pasuje blondynkom, fajnie się aplikuje, brwi wyglądają świetnie do czasu gdy kolor zaczyna zmieniać się w zielony. Próbowałam na wiele sposób aplikować ten produkt , jednak za każdym razem to samo. Jest to czynnik, który uniemożliwia jego dalsze aplikowanie na brwi. Jednak znalazłam inne zastosowanie, które może się przydać jeśli już ktoś zakupił ten produkt. Pisak dokładnie „moczę” w czarnym cieniu i robię sobie kreski w wewnętrznym kąciku oka tak zwane foxy eye.
    Zalety:
    • kolor przed utlenieniem
    • precyzyjny aplikator
    • wygląd brwi przed utlenieniem
    • łatwość aplikacji
    Wady:
    • ZMIANA KOLORU NA ZIELONY
    morelki
    2 sierpnia 2021 o 14:39
    Efekt zapleśniałych brwi
    Bardzo się zawiodłam na tym produkcie. Kupiłam najjaśniejszą wersję. Aplikacja prosta i szybka, na początku brwi wyglądały świetnie. Jednak co z tego, skoro po dwóch godzinach kolor utlenił się, nadając brwiom zgniło-zieloną barwę? Wyglądało to okropnie, a na dodatek nie chciało się zmyć, na skórze pozostały przebarwienia które musiałam długo szorować. Zdecydowanie odradzam ten pisak, wylądował w koszu.
    Zalety:
    • szybkość i precyzja aplikacji
    Wady:
    • ZMIENIA KOLOR NA ZIELONY - musiałam wyrzucić produkt
  • 1 sierpnia 2021 o 23:33
    Skuteczna reklamacja
    Nie mam 100% pewności,c zy miałam "nową wersję", ale było to miesiąc temu, więc raczej tak. Miałam dwa kolory, bodajże 2 i 3. Obydwa na mojej suchej skórze dłoni były w normie. Jednak na skórze z podkładem i puderm, zarówno mojej, jak i dwóch modelek najpierw kolor (w obu odcieniach) robił się ceglasty (taki wręcz czerwony!), a potem ciemniał na totalny grafit. Dramat, masakra. Hebe uznało moją reklamację, otrzymałam zwrot środków.

Zobacz także inne Kredki do brwi