Wszystkie składniki:
redemption, blend & snap!, slasher, 5am, vla, mikai, mila, plot twist, basic trut, ew, zomer, amsterdamn: mica, talc, titanium dioxide (ci 77891), silica, ethylhexyl palmitate, dimethicone, tridecyl trimellitate, magnesium stearate, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, phenoxyethanol, polyisobutene, tocopheryl acetate, propylparaben, ethylhexylglycerin. may contain (+/-): iron oxides (ci 77491, ci 77492, ci 77499), yellow 5 (ci 19140), ultramarines (ci 77007), red 6 ba lake (ci 15850), red 28 (ci 45410), blue 1 (ci 42090), yellow 10 (ci 47005), chromium oxide greens (ci 77288), red 7 ca lake (ci 15850), yellow 6 (ci 15985), red 6 (ci 15850), red 27 (ci 45410).
ivy: mica, talc, synthetic fluorphlogopite, ethylhexyl palmitate, titanium dioxide (ci 77891), bis-diglyceryl polyacyladipate-2, tridecyl trimellitate, tin oxide, dimethicone, caprylic/capric triglyceride, magnesium stearate, calcium sodium borosilicate, quartz, polyisobutene, phenoxyethanol, triethoxycaprylylsilane, tocopheryl acetate, propylparaben, ethylhexylglycerin, iron oxides (ci 77491, ci 77492, ci 77499).
roxy catan: synthetic fluorphlogopite, mica, talc, ethylhexyl palmitate, titanium dioxide (ci 77891), caprylic/capric triglyceride, calcium sodium borosilicate, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, tridecyl trimellitate, dimethicone, magnesium stearate, polyisobutene, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, cyclopentasiloxane, phenoxyethanol, paraffinum liquidum (mineral oil), triethoxycaprylylsilane, tocopheryl acetate, propylparaben, ethylhexylglycerin, iron oxides (ci 77491, ci 77492, ci 77499).
underground, mr tutorials: mica, talc, ethylhexyl palmitate, tin oxide, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, tridecyl trimellitate, titanium dioxide (ci 77891), dimethicone, calcium sodium borosilicate, magnesium stearate, caprylic/capric triglyceride, polyisobutene, synthetic fluorphlogopite, phenoxyethanol, triethoxycaprylylsilane, tocopheryl acetate, propylparaben, ethylhexylglycerin. may contain (+/-): iron oxides (ci 77491, ci 77492, ci 77499).
aura: mica, talc, ethylhexyl palmitate, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, dimethicone, tridecyl trimellitate, caprylic/capric triglyceride, quartz, tin oxide, polyisobutene, magnesium stearate, synthetic fluorphlogopite, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, cyclopentasiloxane, phenoxyethanol, paraffinum liquidum (mineral oil), triethoxycaprylylsilane, tocopheryl acetate, propylparaben, ethylhexylglycerin, iron oxides (ci 77491, ci 77492, ci 77499), red 6 ba lake (ci 15850).
all-in: talc, mica, synthetic fluorphlogopite, quartz, caprylic/capric triglyceride, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, titanium dioxide (ci 77891), dimethicone, ethylhexyl palmitate, tridecyl trimellitate, magnesium stearate, polyisobutene, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, cyclopentasiloxane, paraffinum liquidum (mineral oil), phenoxyethanol, triethoxycaprylylsilane, tin oxide, tocopheryl acetate, ethylhexylglycerin, iron oxides (ci 77491, ci 77492, ci 77499), chromium oxide greens (ci 77288), red 27 (ci 45410).
pride: mica, talc, ethylhexyl palmitate, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, tin oxide, synthetic fluorphlogopite, caprylic/capric triglyceride, dimethicone, tridecyl trimellitate, titanium dioxide (ci 77891), calcium sodium borosilicate, polyisobutene, magnesium stearate, cyclopentasiloxane, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, phenoxyethanol, paraffinum liquidum (mineral oil), triethoxycaprylylsilane, tocopheryl acetate, propylparaben, ethylhexylglycerin, iron oxides (ci 77491, ci 77492, ci 77499), ultramarines (ci 77007), red 27 (ci 45410).
mama tutorials: mica, talc, ethylhexyl palmitate, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, titanium dioxide (ci 77891), synthetic fluorphlogopite, tridecyl trimellitate, dimethicone, triethoxycaprylylsilane, tin oxide, polyisobutene, calcium sodium borosilicate, magnesium stearate, phenoxyethanol, tocopheryl acetate, propylparaben, ethylhexylglycerin, iron oxides (ci 77491, ci 77492, ci 77499), yellow 5 (ci 19140), chromium oxide greens (ci 77288), blue 1 (ci 42090).