Maski do włosów

OnlyBio Hair Balance, Maska do włosów wysokoporowatych (różne zapachy)

Nasi użytkownicy zostawili 163 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 10 maja 2025 o 20:53
    Świetna maska
    Maska onlybio jest świetna. Super wygładza włosy, wydają się zdrowsze i bardzo błyszczące. Dodatkowo nie obciąża ich. Maska jest wydajna, zamknięta w wygodnym opakowaniu
  • 5 maja 2025 o 15:55
    okej...
    Maska do włosów wysokoporowatych od OnlyBio Hair Balance jest w porządku, ale nie zrobiła na mnie wielkiego wrażenia. Ma przyjemną konsystencję i dobrze się rozprowadza na włosach. Różne wersje zapachowe są ciekawe – najbardziej przypadła mi do gustu ta owocowa, choć to kwestia gustu. Po użyciu włosy były miękkie i łatwiejsze do rozczesania, ale zabrakło mi efektu głębokiego odżywienia czy zauważalnego wygładzenia, na które liczyłam przy włosach wysokoporowatych. Maska bardziej sprawdza się jako lekka, codzienna pielęgnacja niż jako intensywna regeneracja. Podsumowując: fajna opcja na co dzień, szczególnie za tę cenę i skład, ale nie jest to mój pielęgnacyjny hit.
  • 13 kwietnia 2025 o 14:55
    Maska do włosów wysokoporowatych od OnlyBio
    Od prawie 2 lat używam kosmetyków od OnlyBio do włosów. Zdecydowałam się na nie w momencie kiedy postanowiłam zadbać o moje włosy i znaleźć odpowiednie kosmetyki do ich pielęgnacji. Maskę do włosów posiadam z serii Tymbark, o pięknym, orzeźwiającym zapachu pomarańczy z brzoskwinią. Już otwierając wieczko można poczuć słodkie owoce - tak jakbym otwierała swój ulubiony napój! W środku znajduje się przyjemna w aplikacji maska. Jej konsystencja ułatwia dawkowanie produktu na włosy, łatwo rozprowadza się i nie ma problemu z późniejszym jej zmyciem, również z dłoni. Używam jej raz w tygodniu, nakładając na wilgotne włosy i pozostawiam na około 45 minut. Już podczas zmywania produktu można poczuć gładkość włosów. Stają się delikatne, nie puszą się i są przyjemne w dotyku przez następne 3 dni bez mycia. Jest to moje pierwsze opakowanie (którego nie potrafię skończyć od 1.5 roku), jednak na pewno nie ostatnie. Maska do włosów od OnlyBio pomaga moim włosom zregenerować się po tygodniu używania różnych kosmetyków pielęgnacyjnych, a dodatkowo wydobywa z nich skręt :)
    Zalety:
    • Łatwa aplikacja
    • Przyjemny zapach
    • Efekty po pierwszym użyciu
    • Duże, wydajne opakowanie
    Wady:
    • Nie ma wad
  • 26 lutego 2025 o 7:48
    OnlyBio Hair Balance, Maska do włosów wysokoporowatych
    OnlyBio Hair Balance, Maska do włosów wysokoporowatych – recenzja Jako aktywna recenzentka Wizaż, regularnie testuję kosmetyki do pielęgnacji włosów, a produkty OnlyBio często goszczą w mojej łazience. Marka słynie z naturalnych składów i skutecznych formuł, dlatego z dużym entuzjazmem sięgnęłam po Maskę do włosów wysokoporowatych z serii Hair Balance. Czy spełniła moje oczekiwania? Opakowanie Maska znajduje się w solidnym, plastikowym słoiczku o pojemności 400 ml. To bardzo wygodne rozwiązanie – łatwo wydobyć produkt do końca, bez marnowania resztek. Szata graficzna charakterystyczna dla OnlyBio – prosta, ale estetyczna. Konsystencja i zapach Maska ma gęstą, kremową, ale lekką konsystencję, która dobrze rozprowadza się na włosach i nie spływa. To duży plus, zwłaszcza jeśli lubisz stosować kosmetyki podczas dłuższego rytuału pielęgnacyjnego. Zapach jest delikatny, owocowy, ale nienachalny. Długo utrzymuje się na włosach, co sprawia, że po użyciu maski czuję się jak po profesjonalnym zabiegu fryzjerskim. Skład i działanie Produkt jest bogaty w składniki, które są prawdziwym ratunkiem dla suchych, zniszczonych włosów: •Emolienty – zapobiegają utracie wilgoci, wygładzają i zmiękczają. • Proteiny pszeniczne i hydrolizowana keratyna – wzmacniają włosy i odbudowują ich strukturę. • Olej z pestek winogron i olej lniany – intensywnie nawilżają i dodają blasku. Maska działa już po pierwszym użyciu – włosy stają się bardziej gładkie, miękkie i elastyczne. Regularne stosowanie sprawia, że są mniej podatne na puszenie i łamanie. Efekty po zastosowaniu •Włosy są zdyscyplinowane i mniej się puszą. • Końcówki wyglądają zdrowiej i nie są przesuszone. •Fryzura nabiera zdrowego blasku i lekkości. • Włosy są bardziej elastyczne i odporne na uszkodzenia. Maska sprawdza się zarówno jako klasyczny produkt (10-15 minut), jak i szybka odżywka (2-3 minuty). W obu przypadkach efekty są zauważalne.
    Zalety:
    • Intensywnie nawilża i regeneruje włosy wysokoporowate
    • Wygładza i zmniejsza puszenie, nadając zdrowy blask
    • Naturalny, bogaty skład – proteiny, emolienty i oleje
    • Nie obciąża włosów, mimo gęstej konsystencji
    • Przyjemny, delikatny zapach, który długo się utrzymuje
    • Duże, wydajne opakowanie (400 ml)
    • Łatwa aplikacja, nie spływa z włosów
    Wady:
    • Nie ma wad
  • 18 lutego 2025 o 12:50
    Polecam
    Maska OnlyBio Hair Balance do włosów wysokoporowatych to naprawdę świetny produkt! Próbowałam różnych wersji zapachowych i każda była przyjemna, ale najważniejsze jest działanie – włosy są po niej miękkie, dociążone, ale nie obciążone. Lubię to, że szybko poprawia wygląd suchych i spuszczonych kosmyków, a przy regularnym stosowaniu faktycznie poprawia kondycję włosów. Idealna, gdy chcę szybko ogarnąć swoje wysokopory i nadać im zdrowy wygląd!
    Zalety:
    • piękny zapach, dobra konsystencja, wydajność