Odżywki do włosów

OnlyBio Hair Balance, Odżywka proteinowa do włosów

Nasi użytkownicy zostawili 232 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 27 kwietnia 2025 o 20:11
    Najlepsza odżywka mój HIT
    Jestem absolutnie zachwycona tą odżywką! Już po pierwszym użyciu widziałam różnicę. Nigdy po żadnej odżywce nie miałam tak gładkich, miękkich i lśniących włosów. Moje włosy z natury są dość suche i często wyglądają na zmęczone, a po tej odżywce były jak z reklamy sypkie, lekkie i pięknie błyszczące. Używam jej raz na kilka myć (żeby nie przeproteinować włosów) i za każdym razem efekt jest świetny.Plus za fajny skład, przyjemny zapach i to, że nie obciąża włosów. Nawet końcówki wyglądają o wiele lepiej, są wygładzone i nie puszą się tak jak wcześniej. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że to jedna z najlepszych odżywek, jakie miałam. Na pewno będę do niej wracać!
  • 25 kwietnia 2025 o 17:30
    Polecam
    Używam odżywki proteinowej od OnlyBio już od jakiegoś czasu i naprawdę ją lubię. Ma fajny, naturalny skład, dobrze się rozprowadza i nie obciąża włosów. Po użyciu włosy są miękkie, wygładzone i dużo łatwiej się układają. No i ten zapach – delikatny, subtelny
    • Jakośc
  • 21 kwietnia 2025 o 8:50
    Poprawny produkt
    Odżywkę kupiłam w rossmannie ze stałej kolekcji. Opakowanie to zwykła tubka z kolorową, gradientową etykietą. Sama odżywka jest dość stała w konsystencji, koloru białego o słodkim zapachu. Produkt zazwyczaj nakładałam jako pierwszy temat mycia tzn. na wcześniej naolejowane włosy nakładałam odżywkę aby olej lepiej się zmył. Używałam jej również jako ostatni etap tj. po dwukrotnym umyciu skóry głowy nakładałam odżywkę na kilka minut i później spłukiwałam. Produkt sprawdzał się naprawdę ok. Włosy po odżywce były nawilżone, gładkie, wyglądały na zdrowe. Dobrze się sprawdzała jako zmycie oleju z włosów. Jeżeli ktoś chce zacząć stosować świadomą pielęgnację włosów, bądź po prostu szuka fajnych, budżetowych kosmetyków to serdecznie polecam przetestować tę jak i siostrzane odżywki.
  • 13 kwietnia 2025 o 15:19
    Odżywka proteinowa od OnlyBio - ratunek dla włosów
    Odżywka proteinowa od OnlyBio towarzyszy mi od 2 lat. Pierwszą udało mi się zdobyć w wersji malinowej, która rozkochała mnie w tym kosmetyku. Teraz używam z serii Tymbark, o zapachu mango-mięta. Doceniam odżywkę przede wszystkim za oszczędność czasu w tygodniu, kiedy nie mogę pozwolić sobie na większą pielęgnację moich włosów. Korzystając tylko maksymalnie 2 razy w tygodniu z odżywki, moje włosy pozostają w świetnej kondycji. Używam jej rano przed pracą, kiedy mam parę minut więcej. Wystarczy niewielka ilość produktu by włosy nabrały blasku i stały się przyjemne w dotyku. Pozostawiam ją na 5-10 minut i spłukuję, następnie używam szamponu. Dzięki opakowaniu w formie tubki nie wadzi pod prysznicem i zajmuje mało miejsca, dlatego zawsze mam ją pod ręką zaraz obok szamponu.
    Zalety:
    • Bardzo wydajne opakowanie
    • Delikatny, utrzymujący się zapach
    • Szybka i łatwa pielęgnacja
    Wady:
    • Nie ma wad
  • 3 kwietnia 2025 o 11:22
    bardzo dobra odżywka
    Mam długie włosy i dość zniszczone i ta odzywka uratowała ich wygląd! Ma ładne opakowanie, przystępną cenę a do tego bardzo dobrą konsystencję i bardzo ładnie nakłada się na włosy. Ta proteinowa bomba to super odżywienie dla włosów bo staja się miękkie w dotyku i z łatwością je rozczesuję!
    Zalety:
    • ładne opakowanie, proteinowa bomba dla włosów