Kremy i maski do rąk

Fluff Superfood, Antibacterial Moisturizing Hand Cream Raspberry (Krem do rąk `Maliny`)

Fluff Krem do Rąk Malina 50ml
Fluff Fluff Krem do rąk ultra nawilżający malina 50ml

• 6 kwietnia 2025 o 11:15
    Malinowe love
    Bardzo się polubiłam z tym kremem. Ma piękny różowy kolor i obłędny malinowy zapach. Tubka jest mała 50ml i poręczna. Zmieści się do torebki. Krem bardzo dobrze nawilża dłonie. Również skórki przy paznokciach. Piękny malinowy zapach utrzymuje się na dłoniach. Krem szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy na dłoniach. Dłonie są nawilżone a dodatkowo krem chroni nasze dłonie przed bakteriami, ponieważ jest antybakteryjny. Ma dobry skład.
    Zalety:
    • Piękny zapach
    • Nawilża
    • Szybko się wchłania
    • Działanie antybakteryjne
  • 12 lutego 2025 o 20:03
    Pięknie pachnie i jest antybakteryjny
    Kupiłam ten krem do rąk i jestem bardzo zadowolona! Ma cudowny zapach malin, który utrzymuje się na dłoniach przez długi czas – jest słodki, ale nie przytłaczający. Konsystencja jest lekka, szybko się wchłania i nie zostawia tłustej warstwy, co jest dla mnie ogromnym plusem. Od razu po użyciu skóra jest nawilżona i gładka. Mam dość suche dłonie, zwłaszcza zimą, i ten krem daje im fajne ukojenie. Opakowanie jest małe i poręczne, więc zawsze mam go w torebce. Jedyne, co zauważyłam, to że na bardzo przesuszoną skórę może być za lekki – jeśli ktoś potrzebuje mocniejszego nawilżenia, to pewnie trzeba go stosować częściej albo użyć czegoś bardziej treściwego. Ale poza tym nie mam się do czego przyczepić. Świetny produkt, na pewno kupię ponownie!
    Zalety:
    • Piękny, owocowy zapach
    • Szybko się wchłania, nie zostawia tłustej warstwy
    • Dobrze nawilża i wygładza dłonie
    • Małe, poręczne opakowanie
    Wady:
    • Może być za lekki dla bardzo suchej skóry
  • 23 listopada 2024 o 13:44
    Nie polecam
    Nie zauważyłam żeby nawilżał mi ręce. Po zastosowaniu zostawia na dłoniach nieprzyjemną warstwę - nie jest to nawet typowa tłusta warstwa ciężkiego kremu, a uczucie wosku na dłoniach? Ciężko to opisać, ale nie jest to przyjemne uczucie. Zapach dla niektórych może być atutem, jednak mnie on drażni - jest sztuczny i zbyt intensywny.. W tej cenie można kupić lepsze produkty.
    Wady:
    • woskowy film na dłoniach
    • brak nawilżenia
    • sztuczny zapach
  • 29 października 2024 o 21:39
    To głównie zapach
    Krem do rąk w pięknym opakowaniu. Zapach malinowy na pewno przyciąga i zachęca do użycia, ale według mnie poza zapachem i wyglądem tubki krem nie ma za wiele do zaoferowania. Nawilżenie jest słabe, a myślę, że nie ma sensu stosowania kremu dla samego zapachu.
    Zalety:
    Wady:
    • słabo nawilża
    • mało wydajny
  • 14 października 2024 o 21:00
    Nawilżenie w Przystępnej Cenie
    Fluff krem do rąk to świetny wybór, jeśli szukasz niedrogiego, ale skutecznego delikatnego nawilżenia. Kosztuje około 10 zł, co czyni go bardzo przystępnym. Krem ma przyjemny zapach, który uprzyjemnia jego stosowanie. Szybko się wchłania, więc idealnie nadaje się do użycia w ciągu dnia, bez uczucia lepkości czy tłustych dłoni. Dodatkowo małe opakowanie sprawia, że można mieć go zawsze przy sobie – mieści się w każdej torebce. To świetny produkt dla osób, które potrzebują częstego nawilżenia dłoni w ciągu dnia.
    Zalety:
    • Szybkie wchłanianie
    • Przystępna cena
    • Przyjemny zapach
    • Kompaktowe opakowanie