Kremy uniwersalne

Arbonne RE9 Advanced, Extra Moisture Restorative Cream SPF 20 Krem regenerujący na dzień SPF 20

emma-e4
    9 marca 2021 o 10:51
    bez szału
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Cała seria jest dla mnie dość dziwna, raczej żaden z kosmetyków mi się nie spodobał, poza kremem pod oczy, który jest fajnie odżywczy. Krem na dzień miałam w wersji zwykłej i tej super nawilżającej, ale nie widzę między nimi dużej różnicy. Krem jest lekko tłusty, sprawdza się na zimę. Nawilża, ale nie widzę, żeby suche skórki na twarzy mi poznikały, niestety skóra jest trochę przesuszona. Skład tak długi, że wegańskość kosmetyku to chyba jakiś żart. Nie lubię firmy Arbonne i kolejne kosmetyki mnie w tym upewniają.
  • 20 września 2020 o 23:32
    Może być
    Kupiłam ten krem i może do niego wrócę za 10 lat. Jest zbyt ciężki dla mojej cery. Ładnie pachnie, dobrze się rozprowadza. To jest krem na noc. Na dzień pod makijaż się nie nadaje, długo schnie. Czuć ze ma bogata konsystencje. Nie wiem czy to jest produkt wegański ale ilość składników w składzie powala. Zauważyłam delikatną zmianę zmniejszenie zmarszczki na czole. Brak możliwości wykończenia kremu gdyż opakowanie nie umożliwia dostania się do wnętrza plastikowej butelki
    Zalety:
    • Zapach dzialanie
    Wady:
    • Kosystencja opakowanie
    U konsultantki