Kremy na noc

Dermika Insomnia, Księżycowy krem nawilżająco-wygładzający na noc

• 4 listopada 2022 o 11:04
    dosyć przyjemny i przyziemny
    Przyjemny krem. Po prostu. Bez wielkich obietnic i bez wielkich efektów. Krem ma raczej bogatszą konsystencję, taki dosyć treściwy. Faktycznie nawilża, ale czy wygładza? Że niby pierwsze zmarszczki? Chyba niekoniecznie. Opakowanie bardzo estetyczne, taki powiew luksusu;) Zapach perfumowy (jak całej serii), mi kojarzy się z Euphorią. Zużyłam szybko i szybko o nim zapomniałam, Dermika ma inne rewelacyjne kremy.
  • 3 września 2022 o 22:00
    Ekstra krem dla kobiet 30+
    Bardzo lubię produkty Dermika zwłaszcza jak kupuję je w super promocyjnej cenie. Krem Dermika insomnia na noc kupiłam w zestawie z maską z tej samej serii. Krem jest w bardzo eleganckim opakowaniu słoiczku. Ciemny kolor. Wiadomo że krem jest na noc :-) Ma bardzo ładny zapach, uwielbiam jak kremy pachną. Krem ma delikatną konsystencję jest bardzo wydajny. Stosowałam go na noc przez miesiąc i zauważyłam że moja skóra twarzy jest odżywiona i widocznie wygładzona. Po nocy cera jest świeża i nawilżona. Mam wrażenie że jej koloryt się poprawił. Krem jak dla mnie super się sprawdza dla cery która potrzebuje powoli uelastycznienia bo wiadomo że gdzies już ta gęstość skóry spada i pojawiają się pierwsze zmarszczki. Napewno jeszcze go kupię jak upoluje promocję bo cena jest dość wysoka.
  • 4 kwietnia 2021 o 7:49
    Idealny dla 30 latki
    Krem kupiłam w drogerii Hebe w zestawie z maską,w naprawdę super cenie. Przyznam że z firmą Dermika mam styczność pierwszy raz ale z pewnością nie ostatni. Krem bardzo przypadł mi do gustu. Stosuje go już ponad miesiąc a w słoiczki jeszcze ponad połowa kremu. Jest naprawdę wydajny. Ma przyjemny zapach, powiedziałbym, że wręcz ekskluzywny ;) krem szybko się wchłania, twarz po nocy jest rozświetlona i dobrze nawilżona. Kolejny plus to przedział wiekowy. Mam wrażenie, że na rynku ciężej jest o krem 30 + niż 50 +. Ma bardzo ładne opakowanie, a ja zwracam uwagę na detale więc dla mnie super. Z pewnością będę do niego wracać. Polecam kupować na promocji i oczywiście musicie wypróbować
    Zalety:
    • nawilża skórę
    • twarz o poranku jest promienna
    • wydajny
    • bardzo ładne opakowanie
    • aktywne składniki w składzie
    • przedział wiekowy
    • przyjemny zapach
    Wady:
    • cena - polecam kupować na promocji

Zobacz także inne Kremy na noc