Kremy i mleczka do włosów

Anwen Mgiełka unosząca włosy u nasady `Pump it up`

Anwen Pump It Up Mgiełka Unosząca Włosy u Nasady 100ml
Anwen Pump It Up Mgiełka do włosów unosząca 100 ml
Anwen Anwen Mgiełka Pump It Up unosząca włosy u nasady
hairstore.pl
Anwen Anwen Mgiełka Pump It Up unosząca włosy u nasady

Nasi użytkownicy zostawili 35 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 15 kwietnia 2025 o 1:06
    Jedynie chwilowy efekt…
    Ta mgiełka to jedyny kosmetyk o którym ciężko mi się wypowiedzieć. Niby odrazu po wysuszeniu włosów jest ten efekt objętości jednak tylko gdy suszę włosy głową w dół. Byłabym w stanie to przeżyć gdyby nie to że po kilku godzinach włosy już są oklapnięte i są bardziej tłuste niż gdy nie użyję tej mgiełki. Nie wiem czy takie produkty dają efekt chwilowy jak ten ale ten nie do końca mi się sprawdza.
    Zalety:
    Wady:
    • Chwilowy efekt
    • Przetłuszcza szybko skórę głowy
    saajko
    30 stycznia 2025 o 9:46
    na mnie działa, ale chyba jej nie potrzebuję
    U mnie mgiełka rzeczywiście się sprawdziła i unosiła włosy u nasady. Używałam jej, gdy mi się przypomniało i przez to była ze mną naprawdę długo, uważam że jest to produkt wydajny. Nie uważam jednak, że jest to produkt niezbędny w mojej pielęgnacji, raczej kolejny kosmetyk zalegający na półce. Daje efekty, ale nie na tyle spektakularne, bym czuła potrzebę zakupu kolejnego opakowania. Pielęgnacja bez tego kosmetyku jest równie satysfakcjonująca :)
    Mela345
    6 listopada 2024 o 19:26
    ZBĘDNY
    Plusy (+) - cena - delikatnie nawilża Minusy (-) - swędzi i podrażnia skórę głowy - nie nadaje objętości używając sposobu jaki zaleca producent, wręcz przeciwnie włosy są bardziej oklapniete pomimo używania malej ilości Podsumowując produkt absolutnie zbędny, nie robi nic - zużyje go do nawilżenia końcówek.
  • 23 lipca 2024 o 21:59
    Rozczarowanie
    Anwen ma wiele świetnych kosmetyków a moje zazwyczaj są przyklapnięte dlatego chciałam wypróbować jakiegoś produkti który podniesie je i doda objętości. No i zawiodłam się strasznie na tej mgiełkce bo ona nie robi kompletnie nic. Nie wiem może jak coś źle robię ale wydaje mi się że nie da się użyć jej inaczej niż jak producent zaleca. Pompka też taka jakoś dziwnie psika dużą ilość produktu ma różne strony a nie w miejsce gdzie chce psilnąć. Jedyny plus to jej zapach jak dla mnie a szkoda.
    Zalety:
    Wady:
    • Nie unosi włosów
    • Pompka dziwnie psika
    adamson
    10 lipca 2024 o 14:21
    Tragedia
    Mgiełka pump it up od firmy anwen strasznie pokleiła mi włosy u nasady w dodatku dowoedziałem się po jakimś czasie że składnik pvp zawarty w tej mgiełce jest mikroplastikiem który oblepia włosy nie polecam
    Zalety:
    • brak testów na zwierzętach
    Wady:
    • sklad
    • poklejenie wlosów u nasady
    • aplikator