Tusze do rzęs

Nam Professional by Wibo Make me High Mascara Tusz do rzęs

• 15 kwietnia 2024 o 21:16
    Kosmetyki do pielęgnacji od maki NAM nie goszczą u mnie aż tak często, jak bym tego chciała, ponieważ producent wypuszcza na rynek wiele naprawdę ciekawych kosmetyków, która bardzo mnie interesują. Ostatnimi czasy postanowiłam więc to zmienić i zaczęłam kupować dla siebie nieco więcej propozycji od tej marki. Tym razem wybrałam dla siebie tusz do rzęs, ponieważ jest to nieodłączny element mojego codziennego makijażu. Spośród wielu naprawdę ciekawych propozycji wybrałam dla siebie tę o nazwie Make Me High. Kosmetyk został zamknięty w opakowaniu w formie małej buteleczki. Jest ona całkowicie w czarnym kolorze, wykonana z plastiku o pojemności ośmiu gram. Cena regularna wynosi w tym wypadku około trzydziestu siedmiu złotych. Na opakowaniu za pomocą czcionki o różowo-złotej barwie umieszczone zostały wszelkie, najważniejsze informacje na temat kosmetyku, takie jak jego nazwa, logo producenta czy najważniejsze właściwości. W rolę aplikatora w przypadku tej maskary wciela się silikonowa szczoteczka, a sama formuła tuszu jest wegańska. Szczotka jest lekko wykręcona, lekko, ale to praktycznie niewidocznie w kształcie półksiężyca. Ma włoski o nieregularnej długości. Kolor tuszu to naprawdę intensywna czerń. Bardzo dobrze rozprowadza się po rzęskach, jednak niestety nie zastyga zbyt szybko i lubi się odbijać na powiekach. Daje efekt wydłużenia oraz pogrubienia rzęs i ich zagęszczenia. Nie jest to jednak jakiś bardzo spektakularny efekt, jeżeli nie posiadamy lichych rzęs to faktycznie kosmetyk ten może się nam sprawdzić, natomiast przy słabszych włoskach będzie dawał raczej przeciętny efekt. Tusz do rzęs od marki NAM raczej nie jest uniwersalnym kosmetykiem dla każdego. Daje całkiem dobry, ale nie wybitny efekt wydłużenia czy pogrubienia włosków. Mimo to jest naprawdę bardzo wydajny, dlatego mogę go polecić.
    • Szczoteczka
    • Formuła
    • Wydłuża
    • Pogrubia
    • Zagęszcza
    Wady:
    • Odbija się na powiece
    Agtasz
    23 listopada 2022 o 16:13
    Jest OK
    Trudno powiedzieć, efekt jest baaardzo naturalny, faktycznie unosi tak jak jest napisane. Dla kobiet, które lubią taki efekt jak najbardziej polecam. Ja wolę mocniej wytuszowane :) Kupiłam tgo w promocji, w cenie reguralnej polecam o wiele lepsze :(
    Zalety:
    • W połączeniu z innym tuszem fajnie rozdziela rzęsy.
    • Często jest w promocji.
    Wady:
    • Wg mnie jeszcze za mało nabiera produktu.
  • 25 października 2021 o 23:21
    Całkowite zaskoczenie w dobrej cenie
    Maskarę kupiłam na promocji. Nie spodziewałam się po niej niczego. Jednak idealnie rozczesuje rzęsy. Uwielbiam wygięcie szczoteczki jak w lash sensentional z mabeline. Efekt pięknie pogrubionych rzęs.
    • Szczoteczka
    • Pogrubienie
    Wady:
    • Nie mogę znaleźć wersji wodoodpornej
  • 4 października 2021 o 8:41
    Dobrze rozczesuje rzęsy
    ???? Maskara wybrałam oczywiście z powodu sylikonowej szczoteczki,która wielkością odpowiada dla moich małych oczu. ???? Włoski maskary świetnie rozdzielają każdą rzęsę doprowadzając je do bardzo dobrego wyglądu. Rzęsy są rozdzielone, podkręcone a nawet mały włosek staje się widoczny. ????Maskara nie rozmazuje się i tworzy bardzo ładny efekt. Nie skleja rzęs a nadaje im naturalnego efektu. ???? Zawiera w sobie pielęgnujący ekstrakt z modrzewia. Maskara że względu na szczoteczkę i jej piekne rozczesywanie rzęs zostanie u mnie na dłużej. Cena także przyzwoita bo w promocji można dorwać ją za ok. 15 zł. Dostępna w @rossmannpl
  • 23 września 2021 o 20:05
    Zaskoczyła mnie
    Zaskoczyła mnie ta mascara. Pięknie rozdziela rzęsy i ich nie skleja. Rzęsy nie są ciężkie. Mascary nie czuć praktycznie na rzęsach. Nie spodziewałam się takiego efektu. Do pełnego zadowolenia mogła by jeszcze wydłużać rzęsy.