Peelingi do twarzy

Veoli Botanica Matcha Power Peel Multikwasowy Peeling Enzymatyczny 75 ml
Veoli Botanica Veoli Botanica Matcha Power Peel peeling 75ml

• 25 lutego 2025 o 11:29
    Uwielbiam go
    Mam cerę mieszaną i on sprawdził się u mnie rewelacyjnie. Nie przepadam za peelingami mechanicznymi, więc chętnie sięgam po te kwasowe. Gęsta zielona pasta nakłada się bardzo komfortowo na twarz, nic nie spływa. Tak samo łatwo się go zmywa. Już kilka minut wystarczy, żeby cieszyć się gładszą i odświeżoną cerą. Po zmyciu nie ma uczucia ściągnięcia, przynajmniej na mojej mieszanej cerze. Stosuję go 1-2 razy w tygodniu. Jest bardzo wydajny. Po kilku użyciach zauważyłam zmniejszenie wydzielania sebum oraz rozjaśnienie tych delikatnych przebarwień. Jego kolor i zapach uwielbiam, ponieważ kocham matchę :) Na minus opakowanie, ciężko wycisnąć produkt do końca, a w jednym miejscu tubka mi pękła.
  • 25 stycznia 2025 o 20:50
    Zielona peeling który zawsze ze mną jest
    Kupiłam ten produkt przypadkiem, w promocji. Teraz kończę moje 3 opakowania i nawet namowilam moja siostre do stosowania :) Zachwycający produkt który pomimo swojej zielonej postaci i zapachu trwaj działa cuda. Ta zielona pasta fantastycznie oczyszcza skórę. Użycie peelingu to przyjemny rytuał. Początkowo drazniacy zapach trawy stopniowo uzależnia i chętnie wraca się do niego ;) Peeling ma gęstą konsystencję dlatego łatwo się to nakłada i nie spływa z twarzy.
    Zalety:
    • Ładnie oczyszcza
    • Produkt znajduje się w poreczniej tubie
    • Łatwo się nakłada na twarz
    • Nie spływa
    • Mozna nałożyć grubszą warstwę
    • Oczyscza ale nie podraznia
    Wady:
    • Zapach może dranizc niektóre osoby
  • 15 sierpnia 2024 o 17:44
    Peeling do zadań specjalnych
    Mam cerę mieszaną/tłustą/problematyczną. Peeling został mi polecony przez Dermatologa. Działanie faktycznie dało się zauważyć już od początku używania. Skóra po Matcha Power Peel jest wyraźnie oczyszczona, zmatowiona, jednak bez uczucia ściągnięcia czy przesuszenia. Produkt działa wielokierunkowo, także na przebarwienia. W zależności od cery i potrzeb można różnicować czas "trzymania" peelingu na buzi. Konsystencja kojarzy mi się z gęstą pastą, która jednak nie sprawia problemów w aplikacji. Zazwyczaj nie zwracam uwagi na takie cechy, ale ten produkt dodatkowo naprawdę pięknie pachnie - wszystkim co zielone :) Cena produktu nie jest najniższa, ale wydajność jest tak dobra, że szczerze mówiąc wcale nie wypada tak drogo. Przy używaniu od 2 miesięcy, co 2 dzień nie jestem nawet w połowie tubki. Samo opakowanie jest metalowe, sprzyjające wykorzystaniu do przysłowiowego "denka". To najlepszy peeling jaki miałam, a przewinęło się ich już wiele. Zdecydowanie sięgnę po niego ponownie.
    Zalety:
    • delikatne rozjaśnianie przebarwień
    • odczuwalne oczyszczenie skóry
    • odpowiedni do wrażliwej i problematycznej cery
    • działanie na wiele różnych potrzeb
    • bardzo wydajny
  • 13 maja 2024 o 15:26
    absolutny hit w mojej pielęgnacji
    Kupiłam z polecenia przyjaciółki i jestem zachwycona. Jest to pierwszy krok w mojej przygodzie z kwasami, który okazał się bezbolesnym strzałem w dziesiątkę. Świetnie oczyszcza skórę, działa lepiej niż jakikolwiek inny peeling, z którym miałam kiedykolwiek do czynienia. W zasadzie dzięki niemu zrezygnowałam z peelingów mechanicznych na dobre. Łatwo się tego używa, podoba mi się herbaciany zapach i konsystencja, a kiedy go używam mam wrażenie, że robię dla cery coś naprawdę dobrego, wręcz luksusowego. Po zmyciu zimną wodą pory są widocznie mniejsze, skóra promiennie wygładzona. Ilekroć go użyję przed dalszą pielęgnacją i nałożeniem makijażu mój facet mnie komplementuje, czyli efekt jest natychmiastowy. Nie wysusza, nie robi mi krzywdy, stosowanie kilka razy w tygodniu zgodnie z zaleceniami producenta rzeczywiście trzyma moją cerę w ryzach.
    Zalety:
    • działanie (niweluje niedoskonałości i odstające suche skórki, zwęża pory)
    • skład
    • łatwy sposób użycia
    • ładne opakowanie
    Wady:
    • trochę wysoka cena
    • z metalowej tubki trudno wydobyć resztki i zużyć go do końca
    Drogeria Super-Pharm
    kasinaa
    25 stycznia 2024 o 10:14
    SZtos
    Absolutny hiit w mojej pielegnacji. Dlaczego odkrylam go tak pozno? Pewnie dlatego ze nie przepadam za maseczkami oraz za peelingami enzymatycznymi, ktore w moim odczuciu nie dzialaja tak jak mechaniczne i czesto powodowaly podraznienia mojej nieco wrazliwej cery. Maseczek nie lubie bo to wszystko trwa za dlugo a ja nie mam na to czasu i mi sie zwyczajnie nie chce. Ta pasta to jest cos niezwyklego! szybko sie rozsmarowuje , lekko wysycha, fajnie pachnie ( mnie sie podoba!) i daje taki efekt po 10 minutach ze glowa boli!. Potwierdzam ze juz po 1 uzyciu widzialam spora roznice w wygladzie mojej cey-wiem sama nie dowierzam. Uzywam ja 2 razy w tygodniu i wyglad cery poprawia sie z kazdym uzyciem. Pasta jest wydajna wiec cena jest absolutnie w porzadku, tym bardziej ze Veoli czesto ma promocje. Moje plamy pigmentacyjne zdecydowanie sie pomniejszyly -uzywam tez serum od Veoli wiec to duo spisuje sie super. bardzo polecam i jak skoncze kiedys tubeczke to zaraz zakupie nowa!
    Zalety:
    • przyjemnie , szybko i skutecznie
    Wady:
    • brak wad