Serum do paznokci

Tulua Serum regeneracyjne do paznokci `Nail it`

• 8 maja 2021 o 9:34
    Naprawdę świetne serum do paznokci
    Nigdy wcześniej nie używałam tego typu produktów, spotkałam się z olejkami do skórek, ale to jest zupełnie co innego! Klasyczne olejki znikają w kilka sekund, ten produkt otula paznokcie i skórki, wnika w nie i pozostawia specyficzną warstewkę. Ciężko to opisać, ale uwierzcie mi na słowo, nie jest to zwykła mieszanka olejów. Bardzo szybko widać poprawę kondycji paznokci ich ogólnego wyglądu, skórki są zaopiekowane, płytka mocniejsza. Naprawdę dziala! Zapach według mnie przepiękny, lekko orientalny, wyjątkowy. Ja nie jestem paznokciową maniaczką, gdybym tego produktu nie dostala, myślę, że nawet nie przeszlo by mi przez mysl, żeby go kupić. Ale! Jesli potrzebujecie regeneracji, może po hybrydach, a może po prostu kochacie dbać o swoje paznokcie, myślę, że to produkt dla was. Minus to z pewnością cena. Ale to jak wiadomo kwestia względna.
  • 21 lutego 2021 o 21:10
    Działa!
    Naturalnych kosmetyków do pielęgnacji paznokci nie ma zbyt wiele na rynku, tym bardziej doceniam ten kosmetyk. Serum jest olejowe. Ma niezbyt intensywny, naturalny zapach pochodzący m.in. z mirry, kadzidła z nutami innych olejów. Wystarczy jedna kropla na każdą dłoń by pokryć olejkiem wszystkie paznokcie i skórki wokół nich. Bogata formuła (ma aż 34 składniki!) świetnie regeneruje skórki i wzmacnia płytkę paznokci. Ja widzę największą i natychmiastową różnicę w kondycji skórek wokół paznokci – te suche znikają w mgnieniu oka! Płytka paznokcia jest również wzmocniona, moje paznokcie nie łamią się co wcześniej się zdarzało. Serum używam 2 razy w tygodniu, i to moim paznokciom wystarcza. Jeśli Twoje wymagają mocniejszej kuracji, producent zaleca nakładać je codziennie, aby zobaczyć szybką poprawę.
    Zalety:
    • skład, wydajność, zapach, nawilża suche skórki
    Wady: