Toniki i hydrolaty

L'Oreal Paris Hyaluron Specialist, Replumping Smoothing Toner Tonik wypełniająco-wygładzający do twarzy

Loreal Hyaluron Specialist Tonik do Twarzy 200ml
Loreal L'Oreal HYALURON SPECIALIST TONIK 200ML
L’Oréal Paris De Hyaluron Specialist Cleansers Tonik do twarzy 200 ml
notino.pl
Loreal L'Oreal HYALURON SPECIALIST TONIK 200ML

Iwona_C
    29 marca 2025 o 10:03
    Świetny w działaniu tonk z składem do poprawki.
    Tonik stosowałam wraz z płynem do demakijażu i żelem do mycia twarzy z tej samej linii pielęgnacyjnej. Bardzo polubiłam te kosmetyki nie tylko za konsystencję, zapach ale i dobre działanie nawilżające. Do dyspozycji mamy 200 ml toniku zamkniętego w przezroczystej butelce z widoczną wewnątrz zawartością, metaliczną fioletową zakrętką i wygodnym zamykaniem klik. Jest tu ładna szata graficzna ograniczająca się dwu dwóch etykiet, na przedniej znajdziemy nazwę produktu, logo marki i wyszczególnienie zawartości kwasu hialuronowego, na tylnej szczegółowy opis produktu. Konsystencja typowego toniku jest wodnista i bezbarwna. Zapach jest świeży i uprzyjemniający czas stosowania kosmetyku. Skład skład jest krótki zawiera wodę, kwas hialuronowy, glicerynę. Wadą jest Edta znajdujące się prawie zaraz na początku listy i fenoksyetanol pod koniec. W zasadzie jedyne zastrzeżenie jakie mam do tego produktu to jest nie do końca fajny skład a całość mi odpowiada i naprawdę bardzo lubię używać ten tonik. Jest bardzo przyjemny przy aplikacji, podczas przecierania twarzy daje przyjemne uczucie ukojenia, delikatnego wyciszenia cery. Szybko zasycha na skórze, nie pozostawia sobie po sobie żadnej niekomfortowej warstwy i nie pozostawia uczucia ściągnięcia. Dobrze tonizuje skórę, nadaje jej świeżości, delikatnej promienności i wykazuje delikatne działanie nawilżające. Jest to produkt który odpowiednio przygotowuje skórę do dalszej pielęgnacji. Tonie jest delikatny w działaniu, nie wywołuje żadnych podrażnień i jest również łagodny w stosunku do oczu. Podsumowując mimo tego średnio fajnego składu i tak bardzo lubię ten kosmetyk i myślę że z przyjemnością do niego wrócę. Oczywiście ten powrót będzie tym bardziej przyjemny im większe pozytywne zmiany nastąpią w składzie.
    Zalety:
    • lekka, nietłusta konsystencja
    • przyjemny świeży zapach
    • nie podrażnia skóry ani oczu
    • nie pozostawia po sobie uczucia ściągnięcia
    • odpowiednio odświeża i tonizuje skórę
    • ma delikatne działanie nawilżające
    • wygodne opakowanie z ładną grafiką
    • duża wydajność
    Wady:
    • kontrowersyjne dodatki w składzie
  • 5 stycznia 2025 o 16:48
    Ulubiony!
    Używam tego produktu od jakiegoś czasu, i jestem bardzo usatysfakcjonowana. Z czystym sumieniem mogę napisać, że jest to mój ulubiony tonik! Szczerze powiem, że najbardziej skusił mnie do zakupu kwas hialuronowy jako składnik tego toniku. Zapach intensywny, ale przepiękny. Świetnie tonizuje skórę, szybko się wchłania pozostawiając skórę lekko napiętą i gładką. Producent zapewnia o wygładzeniu i wypełnieniu - zdecydowanie się z tym zgadzam. Tonik mnie nie podrażnił, ani nie uczulił. Idealnie nadaje się pod krem, jest dobrą bazą pod dalszą pielęgnację. Delikatny minus za wydajność - dla mnie on za szybko się kończy, zdecydowanie za szybko!
  • 27 października 2024 o 21:11
    Jeden z ulubionych toników
    Miałam już kilka opakowań, za każdym razem jestem zadowolona. Dobrze nawilża i napina skórę, nadaje się pod makijaż. Jedynym minusem jest to że szybko się kończy.
    Izqu123
    26 września 2024 o 11:28
    Średniak
    Tonik jest w miarę dobry. Kupiłam go razem z żelem i płynem micelarnym. Z toniku jestem najmniej zadowolona. Ma za zadanie wzmocnić naskórek i chronić przed podrażnieniami i przesuszeniem. Jednakże ten produkt wysusza mi policzki, a wielka szkoda bo zaś w strefie T sprawdza się znakomicie. Zapewnia napięcie, tutaj na plus, na prawdę działa. Niestety nie kupię go więcej, moje policzki nie polubiły się z nim. Jeśli chodzi o zapach to dla mnie nic specjalnego, zwyczajny kosmetyczny. Innym osobom może sprawdzić się znakomicie, u mnie ma minusa.
    Zalety:
    • Napina
    Wady:
    • Wysusza okolice policzków
  • 21 sierpnia 2024 o 13:59
    Super idealny
    Toniku używam już od jakiegoś czasu, jest według mnie bardzo dobry. Daje efekt takie orzeźwienia uwielbiam taki efekt.uczucie takiego orzeźwienia . Tonik nie podrażnia mnie, nie mam czerwonej twarzy itp. Tonik ma bardzo ładny przyjemny zapach,bardzo zwracam na to uwagę. Opakowanie ładne, eleganckie, wygodne. Polecam!
    • Działanie