WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Balsamy do ust

Laura Conti Deserowy balsam do ust `Mleczko kokosowe` (nowa wersja)

• 28 marca 2024 o 17:22
    Nie ma żadnego efektu
    Używam tego balsamu od kilku tygodni i kupiłam go tylko ze względu na zapach kokosa. Szczerze mówiąc, za jego cenę trudno czegoś oczekiwać, ale główne zalety i wady mogę już podkreślić pomimo krótkiego czasu jego użytkowania.
    Zalety:
    • Przyjemny zapach kokosa
    Wady:
    • Brak widocznego efektu. Nawilża, ale tylko przez kilka minut, potem już nic nie czuję na ustach
    • Opakowanie jest bardzo słabo wykonane
    • Pozostawia tylko tłusty efekt na ustach
  • 9 stycznia 2024 o 9:58
    A ja nie polecam
    Balsam zakupiłam w Hebe na super promocji, teraz nawet szkoda tych paru zł. Balsam nie przypomina w użytkowaniu tego co lubię i tego co ma być. Zapach może być. Mleczko kokosowe? Czy wyczuwam coś kokosowego? No nie wiem. W sumie zapach nie jest tutaj potrzebny. Jestem wręcz uzależniona od wszelkich balsamów do ust mam ich dużo, przetestowałam wiele i używam wszędzie i w bardzo dużych ilościach. Ten całkowicie nie przypadł mi do gustu. Mi ani moim ustom. Na początku sztyft jest trochę tępy, później lekko się rozkręca ale... po przesmarowaniu ust nie jest wyczuwalne żadne nawilżenie. To co zostawia na ustach to bardziej smalec, nie daje to żadnego nawilżenia ani swoistego natłuszczenia ust. Coś tam jest ale i to ulatnia się. Smakowo nie radzę oblizywać ust, nie jest smaczne. Niezbyt wydajne opakowanie, ja lubię dużo i często. Jeśli nie ma nawilżenia to schodzi bardzo szybko. Całość oceniam na 2. Więcej się nie da. ZALETY: zapach może być aczkolwiek mógłby bardziej pachnieć dobra cena WADY: nie nawilża i nie natłuszcza tępa postać balsamu sprawie uczucie smalcu na ustach smakowo okropna słabo wydajna słaby plastik w opakowaniu, szybko pęka
  • 23 marca 2022 o 8:19
    Super balsam do ust
    Balsam do ust z mleczkiem kokosowym świetnie mi się sprawdził. Pomadka ma delikatny kokosowy zapach, bardzo przyjemny, dobrze nawilża usta i pozostawia uczucie nawilżenia na długo. Produkt wart polecenia:)
    Zalety:
    • Kokosowy zapach
    • Dobre nawilżenie