Balsamy do ust

Essence Lip Care Booster 10% Coconut Oil Lip Butter Masło do ust z olejem kokosowym

• 15 września 2024 o 21:52
    Nie wygodne opakowanie, działanie słabe
    To masło kokosowe to bardziej peeling niż masło, bo martwy naskórek odchodził od reszty skóry. Delikatnie pachniało kokosem. Średnio odżywiało usta - miały one raczej efekt porcelany. Po zejściu martwego naskórka miałam suche, lekko skrzypiące wargi. Otwór jest niewygodny i ma nieco ostry otwór. Osobiście wolę produkty w sztyfcie lub z wygodną, dopasowaną do ust tubką. W tym wypadku musiałam pomagać sobie palcem. Nie kupię ponownie.
  • 17 listopada 2023 o 13:57
    Stanowcze nie!
    Masło do ust z olejem kokosowym czy czysty olej kokosowy, oto jest pytanie. Zapach lekko, troszkę czuć kokosa. Smak całkowicie chemiczny, biada temu komu zliże się troche produktu z wargi. Efekt jest tylko po nałożeniu na usta - wargi wydaja sie nawilzone i za chwile magia znika, pojawiaja sie miliony suchych skórek nie wiadomo skąd.
    Drogeria Natura
  • 16 listopada 2023 o 14:19
    Olejek kokosowy w roli balsamu do ust
    Opakowanie: Malutka tubka z bardzo estetyczną miętową szatą graficzną i elementami kokosa, nie podoba mi się płaska odkręcana nakrętka, wymaga użycia dwóch dłoni i łatwo jest ją upuścić, również aplikator jest całkiem płaski z dziurką w środku, powinien być bardziej wyprofilowany do kształtu ust Konsystencja: Bardzo rzadka i przezroczysta, łatwo rozprowadza się na ustach, ale z tak niewygodnym aplikatorem jej płynność może być problematyczna Wydajność: Raczej wysoka, używam od co najmniej kilku miesięcy Zapach: Mało wyczuwalny, może faktycznie lekko kokosowy, ale bardzo delikatny Działanie: Skutecznie nawilża i chroni usta, gładko się rozsmarowuje i utrzymuje dość długo, raczej sam z siebie się nie wchłania, jest w porządku do codziennego stosowania Podsumowanie: Uroczy balsam do ust w tubce o dość płynnej konsystencji i poprawnym działaniu. Sprawdza się w swojej roli, choć opakowanie jest nieco mało poręczne w stosowaniu poza domem.
    Zalety:
    • Estetyczna tubka
    • Poprawne działanie
    • Dostępność
    Wady:
    • Mało poręczne opakowanie i aplikator
  • 29 października 2023 o 22:30
    Pozytywne zaskoczenie
    Balsam ten kupiłam juz jaki czas temu w zasadzie przez przypadek. Nie planowałam zakupu kosmetyku do ust, ale jako, że bardzo lubię testować nowości do ust skusiłam się na tego maluszka za około 10zł. Produkt przekroczył moje oczekiwania! Tego typu kosmetyków najczęściej używam na noc. Już po pierwszym użyciu usta były w świetnej formie, nawilżone, zregenerowane, bez suchych skórek. Dodatkowo balsam pięknie pachnie. Zdecydowanie polecam!
    • niska cena
    • działanie - nawilża i regeneruje
    • ładne opakowanie
    • wydajnosć
    _inga
    24 maja 2023 o 19:56
    Masło do ust z olejem kokosowym, Essence
    Masło do ust z olejem kokosowym kupiłam na jednej z aukcji internetowych. Opakowanie to tubka o pojemności 12 ml, zapłaciłam około 9 zł. Masło ma przyjemny delikatny zapach, jest bezbarwne, dość szybko się wchłania, fajnie nawilża, regeneruje, wygładza i uelastycznia usta, jednak efekt nawilżenia jest dość krótkotrwały Plus za estetykę i szatę graficzną opakowania oraz małe gabaryty w sam raz do kieszeni czy torebki i jednocześnie minus za niezbyt wygodną aplikację. Podsumowując przy zakupie opakowanie przykuło moją uwagę i dlatego kupiłam jednak zawartość mnie nie oczarowała, ogólnie przyzwoity drogeryjny średniak nie wiem czy jeszcze go kupię. Jeśli ktoś lubi kokosowe klimaty to bardziej bym poleciła poszukać czegoś innego.
    Zalety:
    • nawilża
    • regeneruje
    • wygładza, uelastycznia
    • dość szybko się wchłania
    • szata graficzna opakowania
    Wady:
    • nawilżenie dość krótkotrwałe
    • opakowanie nie zapewnia wygodnej aplikacji

Zobacz także inne Balsamy do ust