Serum i maski do ciała

Lirene Dermoprogram Make Me Slim!, Serum drenujące uda i pośladki

• 13 kwietnia 2025 o 21:00
    Serum na uda i pośladki drenujące.MAKE ME SLIM
    To co mnie zasmuca od długiego czasu, to moja niekończąca się walka z cellulit. To ogromny mankament urody i chociaż nie jest chorobą, to dla mnie osobiście jest przypadkiem kryzysowym, dlatego w mojej walce cały czas poszukuje oręża w postaci dedykowanych ku tej walce kosmetykach. Zmora i koszmar kiedy się rozbieram, czy ubieram. Bardzo się ucieszyłam na widok Serum marki Lirene z serii MAKE ME SLIM, które ma w zapowiedzi słowo - drenujące na uda i pośladki i zapewnia 100% jędrności skórze na udach i pośladkach :) Serum zawiera 150 ml i ma pipete, dlatego tak bardzo jest wydajne i nie potrzeba zbyt wiele produktu, aby rozprowadzić dokładnie w miejsca, gdzie dominuje niechciana skórka pomarańczowa. Zawiera ekstrakt rozmarynowy, który rozgrzewa i przyspiesza spalanie tkanki tłuszczowej, co w efekcie minimalizuje i redukuje cellulit. Serum od marki LIRENE usuwa nadmiar wody i toksyn z tkanek, ujędrnia skórę, pobudza krążenie i głęboko nawilża. Podoba mi się, że w codziennej pielęgnacji i nie równej walce z nielubianym cellulit osiągam szybko wygładzenie. Dodatkowym miłym prezentem dla mnie był podarunek w postaci multifunkcyjnej chusty, którą noszę. To bardzo miły gest od producenta LIRENE. Co do rytuału to - wspiera mnie dodatkowo szczotkowanie na sucho, które bardzo uwielbiam. Czy to Serum jest wystarczająco dobre???? Oczywiście, że tak, ale tylko i wyłącznie jeśli jest zachowana systematyczność i i obowiązkowość,w asyście odpowiedniego nawodnienia, diety Serum drenujące naprawdę ma sens.
    • Pojemność
    • Wydajne
    • Skuteczne
    • Aplikowanie pipetą
    • Działanie
    • Zgodne z opisem producenta
    • Wygładzenie ud i pośladków
  • 11 lutego 2023 o 23:03
    Przyjemny w stosowaniu ale czy skuteczny?
    To już moje drugie opakowanie tego produktu. Stosuję je rano lub w ciągu dnia przed treningiem. Jest to bardzo łatwy i nieuciążliwy w stosowaniu produkt - od razu po nałożeniu można się ubrać bez obaw, że produkt zostanie na ubraniu. Ale czy działa...? Moim zdaniem na pewno nie szkodzi, jednak nie zauważyłam wyraźnej poprawy jeśli chodzi o jędrność skóry czy widoczność cellulitu - jak był tak i jest nadal ;) Kontynuuję stosowanie ze względu na fajne nawilżenie jakie daje ten produkt, pozostawia skórę przyjemną i gładką i ma niezłą cenę.
    Zalety:
    Wady:
    • moim zdaniem mała skuteczność w kwestii poprawy napięcia skóry/ wyszczuplenia
  • 10 stycznia 2023 o 20:19
    Skuteczny w działaniu
    Serum drenujące uda i pośladki z serii Make Me Slim! to mój ulubiony produkt do stosowania o poranku ze względu na lekką, płynną konsystencję, która szybko się wchłania i nie pozostawia uczucia lepkości. Serum drenujące uda i pośladki ma ładny świeży zapach. Produkt przy codziennym stosowaniu sprawia, że skóra jest gładka, elastyczna i jędrna. Forma aplikacji w formie sprayu jest bardzo wygodna. Serum jest bardzo wydajne. Stosowanie serum drenującego wraz z innymi produktami z serii Make Me Slim! daje rewelacyjne efekty.
    Zalety:
    • Lekka i szybko wchłaniająca się płynna konsystencja
    • skuteczny w działaniu
    • wygładza, ujędrnia
    • ładny zapach
  • 8 grudnia 2022 o 12:28
    Rewelacja
    Mam widoczny cellulit, nie liczyłam na cud, a się zdarzył :) Spray jest wydajny, odpowiada mi w nim wszystko - zapach, formuła, działanie. Cellulit się zmniejszył, skóra jest bardziej napięta, bez efektu rozgrzania czy chłodzenia, którego nie znoszę. Często jest w promocji. Naprawdę polecam, nr 1 na cellulit.
    Zalety:
    • działanie
    Wady:
    AmyPond
    16 listopada 2022 o 20:38
    Serum drenujące
    Właśnie skończyłam buteleczkę i nic. Nie zauważyłam żadnej zmiany w wyglądzie skóry. Możliwe, że skóra jest bardziej miękka, ale to tyle. Serum jest bardzo rzadkie i w konsystencji jest jak woda. Bardzo łatwo się rozprowadza po skórze. Cytrynowy zapach produktu nie przypadł mi do gustu. Bardzo mała wydajność i po kilku użyciach zauważyłam, że bardzo ubyło go w buteleczce i dosłownie schodził mi jak woda. Używałam tego serum jako dodatek do aktywności fizycznej i diety, ale jako że rezultatów nie zauważyłam, to nie wrócę do tego serum ponownie.