Toniki i hydrolaty

Fluff Superfood, Face Toner Tonik do twarzy z ekstraktem z kwiatu kudzu

Fluff Tonik do Twarzy z Kwiatami Kudzu 100ml
Fluff Superfood Face Toner Anti-Aging przeciwzmarszczkowy tonik do twarzy Kwiat Kudzu 100ml 97735-uniw
Pachnidelko

• 6 lutego 2025 o 14:49
    Czysta przyjemność
    To świetny dodatek do codziennej pielęgnacji, który przyjemnie odświeża skórę i przywraca jej równowagę. Ma lekką, wodnistą formułę, szybko się wchłania i nie pozostawia lepkiej warstwy. Ekstrakt z kwiatu kudzu działa łagodząco i wspiera skórę w walce z niedoskonałościami, jednocześnie nie podrażniając. Tonik dobrze przygotowuje cerę na kolejne kroki pielęgnacji, pomagając lepiej wchłaniać serum i krem. Ma subtelny, przyjemny zapach, który sprawia, że stosowanie go to czysta przyjemność.
  • 1 października 2024 o 8:30
    Hit w mojej codziennej pielęgnacji
    Tonik do twarzy z kwiatem kudzu od Fluff to prawdziwy hit w mojej codziennej pielęgnacji! Od kiedy go używam, moja skóra wygląda na bardziej świeżą i promienną. Tonik świetnie nawilża, ale też delikatnie odświeża, dzięki czemu moja cera jest zawsze przyjemnie miękka i gładka. Podoba mi się, że jest bardzo lekki i szybko się wchłania, nie pozostawiając uczucia lepkości. Uwielbiam też jego naturalny skład, zwłaszcza ekstrakt z kwiatu kudzu, który działa na moją skórę łagodząco i kojąco. Dzięki niemu zmniejszyły się podrażnienia, a skóra wygląda na bardziej ujednoliconą. Zapach jest delikatny i bardzo przyjemny – nie jest nachalny, co dla mnie jest ważne w produktach do twarzy. Tonik świetnie przygotowuje skórę pod dalsze kroki pielęgnacji i makijaż, a przy regularnym stosowaniu zauważyłam, że skóra jest bardziej nawilżona i zdrowo wygląda. Polecam go każdemu, kto szuka toniku, który nie tylko odświeża, ale również pielęgnuje skórę. Zdecydowanie zostaje ze mną na dłużej!
    Zalety:
    • wydajny
    • nawilża
    • lekki
    • szybko się wchłania
    • naturalny skład
    • koi podrażnienia
    • delikatny zapach
  • 4 stycznia 2024 o 19:42
    Calko przyjemny atomizer
    Różowy tonik do twarzy z kwiatem kudzu zamknięty jest w plastikowym flakonie o pojemności 100 ml, jest to dosyć gesty płyn, który pachnie bardzo przyjemnie i delikatnie. Przy tym kosmetyku nie mamy zwykłego dozownika tylko spray - spray służy jako dozownik. Owszem można go również użyć do spryskania twarzy jak mgiełką, nikt tego nie broni - sama zrobiłam tak z ciekawości dla porównania oraz dodatkowo dodałam filmik. Dla tradycjonalistów, do których między innymi należę i ja aplikacja toniku jest wygodniejsza niż przy standardowych wykończeniach. Dwa psikniecia na płatek kosmetyczny i to wystarczy aby przetrzeć cała twarz. Z kolei dla tych co wolą spryskac się to okiem jak mgiełką również będzie to bardzo wygodne, atomizer cudownie rozprowadza kosmetyk, który otula delikatnie twarz nie robiąc przy tym większych kropel. W obu przypadkach tonik szybko się wchłania pozostawiając skórę delikatnie pachnącą, nawilżoną, elastyczną ale jednak z mocniejszą nutą lepkości skóry, dodatkowo tonik pozostawia cerę naturalnie zmatowioną.
    Zalety:
    • Ładnie pachnie, fajnie dziala
    Wady:
    • Dosyć mało wydajny
  • 8 maja 2023 o 23:47
    Najlepszy z serii
    Kocham ten produkt, w połączeniu z malinowym serum jest najlepszy. Niestety jest on dość ciężko dostępny stacjonarnie w rossmanie. Zużyłam już kilka opanowań, naprawde nawilża, cudownie pachnie. Nie wyobrażam sobie nie używać znowu normalnego toniku. Sprawdza się przy mojej wrażliwej skórze. Polecam każdemu. Może nie każdy produkt marki fluff jest godny polecenia, ale ten tonik + malinowe serum są moimi hitem od wielu miesięcy niezmiennie.
    • Działanie
    • Nawilżenie
    Wady:
    • Brak!
  • 24 kwietnia 2023 o 9:31
    Supernawilżąjący - uwielbiam!
    Ten tonik leżał i leżał w mojej szafce, aż w końcu sobie o nim przypomniałam. Nie byłam jakoś specjalnie do niego przekonana, kupiłam go za nieduże pieniądze na wyprzedaży. Aż użyłam go w końcu po raz pierwszy i ... wsiąkłam. To, jakie on nawilżenie daje na skórze, to po prostu coś niesamowitego! Skóra jest miękka, "opita", gładka i aż promienieje. Używam tego pod serum lub krem, ale sądzę, że w wakacje- przy upałach- sprawdziłby się nawet solo. Forma tego produktu to nie taki typowy "tonik", ale raczej coś w stronę esencji czy bardzo lekkiego serum. Ma konsystencję zagęszczonego mleka, bardzo lekką ale jednocześnie nie jest wodą. Ma przyjemny, delikatny zapach. Aplikator z niezacinającym się atomizerem. Ja psikam sobie na wacik, którym przemywam twarz. Nie jest może najtańszym kosmetykiem tego rodzaju, ale warto polować na wyprzedaże. Ja jestem zachwycona i z pewnością wrócę do tego kosmetyku.