Pasty do zębów

WhiteON Diamond & Pearl, Pasta do zębów wybielająca

• 8 listopada 2022 o 9:59
    Średniaczek
    Powiedziałabym, że pasta jak każda inna. Dlaczego? Spełnia swoją rolę czyli czyści zęby i pozostawia odświeżony oddech. Mam wątpliwości co do jej działania wybielającego z tego powodu, że jedynie posiada strukturę taką jakby peelingującą. Co nie jest przyjemne w odczuciu i niektórym może przeszkadzać. W smaku jest...normalna, nie jest to jakiś odkrywczy smak. Czyści? TAK. Wybiela? No nie wiem. Odświeża oddech? Tak. Cena nie jest wygórowana... Nie powaliła mnie na kolana, zwyklak taki.
    • smak
    Wady:
    • nie wybiela
  • 8 listopada 2022 o 7:40
    Mam mieszane uczucia
    Generalnie jak pierwszy raz użyłam tej pasty to byłam nią zachwycona ale z każdym użyciem zachwyt spadał, sama pasta ma delikatny smak, nie czuć żeby paliła język jak inne wybielające pasty, moim zdaniem ma w sobie delikatne drobinki jakby peeling, nie zauważyłam aby moje zęby zostały wybielone wręcz przeciwnie są one takie jak były.
    Zalety:
    • Odświeża oddech
    • Delikatna
    • Dostępność
    • Nie wybiela zębów
  • 3 lutego 2022 o 10:39
    Najlepsza z serii..
    Wcześniej stosowałam pasty Whiteon Black White oraz Double White jednak ta sprawdziła mi się najlepiej! Zęby po miesiącu są widocznie bielsze ,nie mam jakoś super żółtych zębów co prawda jednak przez picie kawy są jednak odcień żółte. Wiaodmo nie mam teraz zębów białych niczym śnieg jednak efekt jest bardzo zadowalający! Pasta jest dobra w smaku ,świeża mięta niezbyt ostra. Na długo odświeża oddech . Ja również dla podtrzymania efektu po umyciu zębów ta pasta stosuje płyn do płukania Listerine wybielający co jeszcze podtrzymuje ten efekt. Polecam!!
    • działanie wybielające
    • długotrwałe odświeżenie oddechu
    Wady:
    • Średnia wydajność przy stosunkowo wysokiej cenie.