Kremy i maski do stóp

Perfecta Skoncentrowany krem-maska do stóp ultra zmiękczający `35% Urea`

Dax Cosmetics
Perfecta Skoncentrowany krem-maska do stóp ultra zmiękczający 35% UREA 010214718
Perfecta Body Maska do stóp 35% Mocznika 80 ml
Perfecta

• 16 września 2024 o 21:27
    Dobrze sobie radzi z rogowaceniem i pękaniem piet
    Od zawsze mam problem z rogowaceniem i pękaniem pięt. Aby pozbyć się tego problemu wybieram produkty z mocznikiem, który ma dobroczynny wpływ na wygląd pięt. I rzeczywiście, ten produkt okazał się świetnym antidotum na moje zrogowaciałe, przesuszone i mające tendencję do pękania pięty. Krem - maska do stóp marki Perfecta to był doskonały wybór. Produkt umieszczony jest w tubce o pojemności 80 ml. Zamykanie na klik. Krem ma delikatną, żelową konsystencję o subtelnym zapachu. Aplikuje go się rewelacyjnie, bardzo dobrze się wchłania. Krem-maska jest skuteczny w działaniu, producent spisał się na medal. Krem zlikwidował moje zrogowacenia i zgrubienia, nawilżył pięty i je zregenerował. Stosuję go regularnie, zawsze po kąpieli i od razu zauważyłam poprawę. Jestem z niego bardzo zadowolona. To mój numer jeden, bo pomaga natychmiast i jest bardzo przyjemny w użytkowaniu.
    Zalety:
    • opakowanie,
    • konsystencja,
    • zapach,
    • wygodna aplikacja,
    • likwiduje zrogowacenia i zgrubienia,
    • wygładza i nawilża pięty,
    • pomaga błyskawicznie,
    • przyjemny w użytkowaniu,
    • idealny na problem pękających pięt.
    Wady:
    KardiaM
    11 września 2024 o 18:11
    Lekka formuła, szybkie wchłanianie i solidne nawilżenie
    Borykam się z suchą i popękaną skórą stóp, a zwłaszcza pięt, więc chętnie próbuję różnych preparatów, które poprawiłyby ich stan. Opakowanie to poręczna tubka, z solidnym zamknięciem "na klik". Krem ma treściwą konsystencję i delikatny zapach (przypomina mi cytrusy). Kosmetyk posiada lekką formułę i dość szybko się wchłania, ale sprawia, że skóra jest bardziej miękka i gładka. Nie pozostawia tłustej warstwy i nie klei się. Jest to dobre uzupełnienie codziennej pielęgnacji (zgodnie z zaleceniami- nie stosuję go codziennie, lecz na zmianę z innymi preparatami). Kosmetyk nie spowodował u mnie żadnych reakcji niepożądanych.
  • 5 lipca 2024 o 22:12
    Najlepszy krem do stóp jaki używałam
    Ten krem to czysta doskonałość. Uwielbiam w nim wszystko: zapach, konsystencję, wchłanianie, cenę, a przede wszystkim działanie. Efekt widać już następnego dnia i rzeczywiście wystarczy smarować tylko 2-3 razy w tygodniu, by się utrzymał. Żaden inny krem (a przerobiłam chyba wszystkie z rossmana plus wiele specjalistycznych typu cremobaza) nie dawał takiego efektu. Myślę, że to połączenie z olejkiem rycynowym robi robotę.
    Zalety:
    • Działanie
  • 22 kwietnia 2024 o 19:56
    Must have w pielęgnacji stóp
    Produkt mieści się w wyciskanej tubce. Krem-maska ma przezroczysty kolor , a jego konsystencja jest żelowo-kremowa. Ma delikatny , kwiatowy zapach. Szybko wchłania się i pozostawia niewielkie uczucie kleistości na skórze. Produkt stosuję najczęściej po kąpieli , na noc. Pomógł mi zadbać o pięty. Zmagałam się ze zrogowaceniem , a zaledwie kilka aplikacji i problem znikł. Pięty stały się miękkie , zregenerowane bez stwardnień i zrogowaceń. Przy regularnym stosowaniu tego produktu można naprawdę wyeliminować wszelkie zgrubienia na skórze . Jest to świetny produkt w niskiej cenie i warto dać mu szansę.
    Zalety:
    • działanie
    • szybki efekt
    • niska cena
    • przyjemny zapach
    Wady:
  • 27 lipca 2023 o 19:36
    Krem-maska
    Krem umieszczony jest w miękkiej tubce, która pozwala na wygodne użycie produktu. Jak dla mnie ma naturalny zapach i całkiem przyjemną formę. Po pierwszych dwóch użyciach zauważyłam, że moje stopy są zdecydowanie delikatniejsze, przyjemne w dotyku, a niektóre ze zgrubień zniknęły. Niestety gdy wzięłam produkt kolejny raz jego konsystencja diametralnie się zmieniła (jakby się zważył) powstały twarde grudki, które uniemożliwiały wydostanie się kremu z tubki. Nie mam pojęcia co do tego doprowadziło, ale byłam zmuszona do rozcięcia opakowania i ostatecznie wyrzucenia produktu. Może po prostu mój egzemplarz był felerny.
    Drogeria Super-Pharm